Nieuw

Reacties op nieuwe Amerikaanse sancties: Rusland verkoopt Amerikaans waardepapier

Pixabay

De Amerikaans-Russische economische oorlog, waar de Russische premier Medvedev enkele dagen geleden voor waarschuwde, begint vorm te krijgen. Volgens een bericht wil Rusland, in reactie op recente Amerikaanse sancties, zijn bezit aan Amerikaanse effecten verder verminderen. Daarnaast wil het land in toenemende mate de roebel en andere valuta’s zoals de euro gebruiken in internationale transacties en zich onthouden van de dollar, citeert de staatskrant Ria de minister van Financiën Anton Siluanov.

De Amerikaanse regering had nieuwe sancties aangekondigd voor de beschuldigde aanval op de voormalige Russische spion Sergei Skripal en zijn dochter Julia. Rusland heeft altijd ontkend betrokken te zijn geweest bij de aanval in het zuiden van Engeland met het zenuwgif Novichok.

De sancties zullen van toepassing zijn op de uitvoer van elektronica, lasers, sensoren en olie- en gastechnologie. Zij moeten rond 22 augustus in werking treden. De regering in Moskou waarschuwde voor een economische oorlog met onvoorzienbare gevolgen.

Bron:

http://zuerst.de/2018/08/13/reaktionen-auf-neue-us-sanktionen-russland-stoesst-us-wertpapiere-ab/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Reacties op nieuwe Amerikaanse sancties: Rusland verkoopt Amerikaans waardepapier

 1. Rusland’s staatsschuld is tussen de 3 en 6%.

  Dat mag niet van het roofbankierskartel.

  Like

 2. Het is een geopolitiek ‘spel’ waar elke top vrijmetselaar verplicht aan meedoet. Oorlog staat voor de deur. De laatste stuiptrekkingen van een door en door verrot en occult systeem; een beeld met benen van ijzer en leem dat verpulverd wordt door de steen die uit de berg gehouwen is en de hele aarde zal vullen.

  Like

 3. Maar de dollar zal niet vallen. De ‘waardepapieren’ en de Amerikaanse schuld die Rusland en China gezamenlijk in bezit hebben, zullen – wanneer ze zich ervan zouden ontdoen – ook tevens hun roemloos einde betekenen. Wil je de banksters en hun meester belazeren, dan moet je een miljoen jaar eerder opstaan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s