Nieuw

Nieuwe Britse politiebaas: ‘We schieten het publiek tekort… En ze gaan meer en meer lijden”

Pixabay.

Het aantredende hoofd van de politie heeft gewaarschuwd dat de Britse politie in toenemende mate niet in staat is om bepaalde misdrijven te onderzoeken, in sommige gebieden “total loss” is en men het publiek tekort zal schieten.

In uitlatingen aan de webkrant ‘The Independent’ heeft het nieuwe hoofd van de politie, John Apter, verklaard dat de politie meer en meer niet in staat is om dienst te verlenen aan het publiek en dat sommige politiekrachten in “crisis” zijn.

– We betreden een tijdperk waarin sommige misdaden niet zullen worden onderzocht, terwijl dat twee tot vijf jaar geleden wel het geval was… We kunnen niet alles – er zullen zich situaties voordoen waarin we eenvoudigweg niet de politiezorg kunnen leveren die we willen leveren, zegt Apter tegen de website.

– In die gevallen laten we het publiek in de steek, maar dat is niet de schuld van de politieagent op straat en in sommige gevallen is het niet de schuld van de korpschef. Je kunt de financiële taart alleen maar in zoveel stukjes snijden en je moet prioriteiten stellen… het publiek lijdt al en zal meer en meer gaan lijden.

De premier, de vroegere minister van Binnenlandse Zaken Theresa May, heeft in bezuinigingsactie’s constant in politiebudgets besnoeid  om verkwistende uitgaven aan te pakken – Apter erkent dat die toentertijd bestonden, hoewel hij de voortdurende druk op politiebegrotingen beschuldigt van de kwesties die de politie nu onder ogen moet zien.

– De realiteit is dat de politie op sommige plaatsen total loss is, we bevinden ons in een crisis die een direct gevolg is van de druk die de overheid uitoefent door het verminderen van de financiering,

– Ik zeg niet dat er in de begindagen van de bezuinigingen geen efficiëntieverbeteringen te behalen waren, maar wat we nu ondervinden is dat we zo veel zijn gekort dat we inefficiënt beginnen te worden.

– We geven het publiek niet de service die we willen en we zorgen zeker niet zo veel voor onze politiemensen als het zou moeten zijn.

Uit cijfers blijkt dat de Britse regering meer geld uitgeeft aan buitenlandse hulp dan voor politiediensten in Engeland en Wales.

Klachten over de financiering komen vaker voor bij hoge ambtenaren, maar minder vaak wordt gesproken over enkele van de recentere prioriteiten op het gebied van uitgaven en politiemiddelen die door individuele krachten of politici worden opgeëist.

Een voorbeeld hiervan is het grote geldbedrag en de grote aantallen politieagenten die in het Londen van burgemeester Sadiq Khan zijn ingezet voor de bestrijding van zogenaamde haatdelicten, zelfs nu ernstige geweldsdelicten in de stad een hoge vlucht nemen.

In 2016 zijn op het initiatief van burgemeester Khan miljoenen ponden omgeleid voor de financiering van een ‘hate crime hub’ voor de Londense Metropolitan politie en zijn meer dan 900 politieagenten onttrokken om dienst te doen als gedachten- en meningspolitie.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/08/13/new-british-police-boss-we-are-failing-the-public-and-they-are-going-to-suffer-more-and-more/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Nieuwe Britse politiebaas: ‘We schieten het publiek tekort… En ze gaan meer en meer lijden”

 1. Tja, maak een Paki maar burgemeester en je weet wat de gevolgen zullen zijn.

  Like

 2. Hij wil een groter budget en doet dat door angst als middel te gebruiken. Krijgt hij een groter budget zullen er meer mensen kunne woirden opgepakt voor hun mening. Hallo volk, hij heeft zijn functie niet gekregen door dat hij een andere mening had. Topfuncties zijn er enkel voor martionetten, niet voor bekwame lieden.

  Like

 3. De wereld word beheerd door de Maffia, NEE niet de de Italaanse maar door de INTERNATIONALE POLITICIE
  Israel,USA en Brussel.
  Ze willen weer zwarte slaven ,die zijn dom en weten niet beter blanken zijn slim maar te duur en moeten uitgeroeit worden en daar voor komen er robots.
  Sta op en vernietig die politiek voordat zij het jou doen en er is nog maar weinig tijd.

  Like

 4. antiislamnu // augustus 14, 2018 om 01:06 //

  Voor dat shithol country is het toch al te laat zie het nog gebeuren dat de brexit niet door gaat met al de linkse propaganda de laatste tijd.
  Kijk wat een tering bende het is geworden daar.

  Like

 5. Wachteres // augustus 14, 2018 om 11:41 //

  Meer info ierover ….

  https://ejbron.wordpress.com/2018/08/13/ukip-heeft-kritiek-op-de-metropolitan-chef-van-de-gedachtepolitie-vanwege-haatmisdaad-onderzoek-naar-de-kritische-opmerkingen-van-boris-johnson-over-de-boerka/

  UKIP heeft kritiek op de Metropolitan ‘chef van de gedachtepolitie’ vanwege ‘haatmisdaad’- onderzoek naar de kritische opmerkingen van Boris Johnson over de boerka

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s