Nieuw

Israëlische negerin juichte over de zilveren medaille – moest nog een ronde rennen

De Israëlische negerin Lonah Chemtai Salpeter was in de veronderstelling dat ze het EM-zilver in de 5000 meter had gewonnen, maar had nog een ronde te gaan.

Afgelopen zondag was er de dames 5.000 meter sprint in EK atletiek. De Israëlische negerin Lonah Chemtai Salpeter had een sprintduel met de zogenaamde Nederlander Sifan Hassan verloren, maar was nog steeds blij omdat ze dacht het EK-zilver mee naar huis te kunnen nemen.

Het gejuich duurde echter niet lang nadat ze tot de ontdekking kwam dat ze de overwinning te vroeg had gevierd en er nog een ronde moest worden genomen.

– Kijk naar een arme Salpeter. Eerst is ze teleurgesteld omdat ze Hassan niet inhaalt, daarna realiseert ze zich dat er nog een ronde te gaan is, zegt Anders Gärderud van SVT.

Chemtai Salpeter eindigde op de vierde plaats.

Bron:

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/P3GwMX/jublar-for-medalj–bara-ett-problem

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Israëlische negerin juichte over de zilveren medaille – moest nog een ronde rennen

 1. templars2017 // augustus 14, 2018 om 01:05 //

  Tja tellen is niet hun sterkste kant….kan gebeuren

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // augustus 14, 2018 om 02:34 //

  Ja nationaliteiten in de sport daar moet je niet te zwaar aan tillen maar dat speelt al langere tijd, de Friese springruiter Franke Sloothaak was genaturaliseerd tot Duitser omdat zijn werkgever Alwin Schockemöhle dat eiste, Jos Lansink werd Belg omdat stoeterij Zangersheide dat als voorwaarde stelde
  En meer recent leek het Franse nationale voetbalteam uit donker Afrika te komen.

  Like

 3. Er schijnen ook nog een paar Joden onder de Aboriginals te verkeren. Die wil Israël ook nog gaan ophalen. Voor het E.K. boemerang gooien.

  Like

 4. Lonah Chemtai Salpeter heeft trouwens haar Israëlisch staatsburgerschap verkregen via het huwelijk met haar Joodse coach.

  Like

 5. Ja mooi he. Europese spelen, waar atlete van Ethiopische afkomst, syfilis van Hassan, Nederland vertegenwoordigd. Landverraad op niveau.

  Like

 6. Tjah dat krijg je als je schoenmaat hoger is dan je IQ lastig he dat tellen volgende keer beter .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s