Nieuw

Imam in Oostenrijk roept jongeren op een eigen islamitische staat op te richten en jihad te bedrijven

© Pixabay

Een uitgelekte video, vanuit een moskee in Wenen, Oostenrijk, laat zien hoe een imam zijn volgelingen oproept een eigen islamitische staat te creëren.

Een imam dringt er bij jongeren op aan om een eigen islamitische staat te creëren omdat “zij de belangrijkste rol in de jihad en bekering hebben” en een andere imam predikt tegen zogeheten “ontrouw”. Hij zegt onder andere dat het bijwonen van christelijke feesten erger is dan het drinken van alcohol – wat in de islam verboden is.

De nationalistische partij FPÖ heeft de moskee bij de politie aangemeld. Volgens Johann Gudenus, voorzitter van de Nationale Raad, is de moskee eerder door de Moslimbroederschap gebruikt om antichristelijke, anti-Oostenrijkse en antidemocratische boodschappen uit te dragen.

Dit is niet het eerste islamitische incident in een moskee in Wenen. De Oostenrijkse regering heeft eerder verschillende problematische moskeeën gesloten en door buitenland gefinancierde imams uitgewezen.

De videoclip kan je hier zien.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Imam in Oostenrijk roept jongeren op een eigen islamitische staat op te richten en jihad te bedrijven

 1. Zuiver Europa van deze monsterlijke ideologie. Als het nu nog steeds niet duidelijk is dat de islam en het Vrije Westen niet samengaan…….

  Like

 2. Tja dat krijg je er van als je massaal moslimgebroed binnenhaalt.

  Like

 3. De Islam is een WOLF in schaapskleren en worden geholpen door onze Politicie en Brussel.
  Zorg voor onze eigen VRIJHEID WANT ZIJ ZIJN DE VIJAND🙏.

  Like

 4. @Lisa
  Oostenrijk heeft deze barbaren niet binnengehaald,ze zijn op uitnodiging van Merkelferkel gekomen.Ze liepen door Oostenrijk en velen bleven daar hangen.
  Gelukkig hebben ze nu een regering die drastische maatregelen neemt tegen dit tuig.
  Kan je van onze slapjanusregering niet zeggen.

  Like

 5. antiislamnu // augustus 14, 2018 om 00:40 //

  Dit is natuurlijk per ongeluk naar buiten gekomen in al hun euforie en enthousiasme waren ze natuurlijk een beetje onvoorzichtig geworden.
  En wat een geluk dat dit niet in Nederland gebeurt

  Like

 6. Lang leven de Isla”mietjes”. Het zijn geen homo’s ondanks ze zich in jurken kleden. Het zijn geen homo’s, ondanks ze mekaar als honden besnuffelen.
  Het zijn stoere jongens, die op straat, “ik zweer het”, vertellen hoe ze door hun ooms de avond daarvoor ontmaagd zijn.
  Laten we eens een advies van zo’n geestelijk gestoorde imam uitproberen.
  Laten we Isla”mietjes’, Allah-pijpers uit een Boeing flikkeren.
  Het mooiste is natuurlijk dat te doen in een land waar het de normaalste zaak is om zich als honden te gedragen en mekaar besnuffelen.
  Net als de grootste dementerende Isla”miet” klaar is met zijn geblèr, dat er dan een zooitje Allah-pijpers naar beneden komen zeilen.

  Rijdt er zo’n sjeik in zijn “bling bling” Rolls, heeft hij opeens een enorme bloedvlek op de voorruit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s