Nieuw

Frankrijk zinkt weg in geweld, red onze kinderen! – Ouders van jongen vermoord door Arabieren

Adrien Perez.

Adrien Perez zou je waarschijnlijk nooit gekend hebben, maar de jongen met een glimlach werd op zijn verjaardag door Arabieren vermoord.

Zijn vrienden zeggen dat hij een heel goede jongen was, aardig, niet agressief. Hij had altijd een glimlach. Hij was altijd in een goed humeur. Hij deed iedereen lachen.

Adrien was ook slim, hij studeerde af aan de Joseph-Fourier Universiteit in Grenoble, Zuidoost-Frankrijk. Maar het leven van Adrien stopte op 29 juli voor de club “Le Phoenix”, in Meylan.

In een interview met de Franse krant Le Parisien vertellen zijn ouders hoe zijn dood zijn hele familie heeft gebroken. Ook Frankrijk sparen ze niet. Volgens hen zinkt het land in geweld.

– Adrien, hij was mijn trots, mijn schat, mijn geluk. Zij namen hem van ons af, zij namen hem van ons af. Ze hebben ons leven gebroken. Ze hebben een heel gezin gebroken. Ze hebben zijn vrienden gebroken. Adrien, het was mijn kleintje, mijn baby die ik noot meer zal zien, zegt zijn moeder, Patricia Perez in tranen.

De vermeende daders Younes El Habib en zijn jongere broer Yanis.

– Ik zal degenen die dat gedaan hebben nooit vergeven. Dat is onvergeeflijk. Ik haat ze. Ik zeg het vanuit het diepst van mijn hart, voegt ze eraan toe.

Volgens de krant kwam Adrien tussenbeide om zijn beste vriend te verdedigen tegen verschillende aanvallers. Maar toen werd hij fataal neergestoken.

Toen zijn vader, Bruno Perez, werd gevraagd of ze van plan waren om hem te doden zegt hij:

– Vanzelfsprekend. Mijn zoon werd vermoord met een mes in het hart. Wanneer men op het hart richt, is het een wil om te doden. Het is een moord. Ze probeerden niet op een arm of een been te richten. En wat deden deze mensen in een nachtclub met messen? Mijn leven stopte op zondag met de dood van mijn zoon.

– De afgelopen jaren zijn in de gemeente Grenoble verschillende jongeren vermoord. Er zijn stille marsen, en dan begint het weer. Er is een ultra-gewelddadige minderheid, schurken, die de beklagenswaardige mensen terroriseert. En we hebben de indruk dat de staat niets doet. Het is eindeloos geweld, voegt Bruno Perez eraan toe.

Zijn moeder Patricia Perez zegt:

– Ik huil mijn opstand. Dat is genoeg. Stop! Vandaag zijn wij het. En morgen wie nog meer? Ik wil geen politiek bedrijven. Ik spreek als moeder. Een moeder die net van haar kind is beroofd.

– Ik wil dat het ophoudt. Ik doe een beroep op alle politici van allerlei pluimage. Doe iets. Ons land zinkt weg in geweld. Daar moeten we een eind aan maken. Red onze kinderen, verdomme! Red onze kinderen!

Bron:

http://www.leparisien.fr/faits-divers/le-dechirant-cri-d-alarme-des-parents-d-adrien-poignarde-a-mort-02-08-2018-7841589.php

https://voiceofeurope.com/2018/08/france-is-sinking-into-violence-save-our-children-parents-of-boy-murdered-by-arabs/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Frankrijk zinkt weg in geweld, red onze kinderen! – Ouders van jongen vermoord door Arabieren

 1. koddebeier // augustus 13, 2018 om 07:29 //

  Al die ellende dankzij domme politici en achterlijke deugmensjes !

  Like

 2. Wanneer, WANNEER? breekt de pleuris uit tegen het kankergezwel wat islam is? Hoeveel onschuldige mensen moeten nog sterven??

  Like

 3. Helaas voor deze van haar kind beroofde moeder gaat de huidige generatie politici de kinderen niet redden. Sterker nog, dagelijks laten zij nog meer moordenaars het land binnenstromen. Het enige wat u rest is uzelf bewapenen en het heft in eigen hand nemen. De overheid gaat u niet helpen.

  Like

 4. De moeder van die jongen is te begrijpen, zij heeft levenslang gekregen ,net als de rest van de betrokken familie.
  Die schreeuw om actie is niet iets dat een moeder zomaar doet, dat is het allerlaatste dat haar rest , er zijn gasten genoeg die willen helpen ,die kunnen de zaken rechtzetten maar we mogen niet!! , alles word tegengehouden , door overheid en regering ,bang voor hun eigen hachje ,bang dat de pleuris uitbreekt en ze hun controle verliezen .
  Ze offeren hun eigen jeugd om hun hachje te redden ,het hemeltergend dat dit mogelijk is helaas het is zo.
  Hoeveel doden nog? hoe lang nog zwijgend verdragen ?
  Eén ding is zeker ,woorden en politieke maatpakken gaan dit nooit meer oplossen , dit is geen werk voor gemanicuurde nageltjes , noch voor lieden van wie de schoenzool nog proper is.
  Dit word vuil werk ,vuil maar noodzakelijk.

  Like

 5. het lijkt wel of de regeringen erop kicken dat de autochtonen worden vermoord, arme knul, en de vermeende daders zien er ook echt Frans uit, helden, zij willen toch ook niet dood?
  hoeveel mensen zijn er nu al vermoord door iedereen binnen te laten
  ik laat ook niet iemand zomaar mijn huis binnen die ik niet ken, ik doe zelfs niet eens open als ik niemand verwacht, waarom mag dan wel onbekenden waar we niets van weten in onze landen komen?

  Like

 6. Make revolution against the elite. Read the book: 2030, Your Children’s Future In Islamic Britain by David Vincent.

  Like

 7. Voor de “elite” zijn burgers vuil, de vierjaarlijkse stemronde is niets anders dan een vernieuwing van het ” je bek houden want jij hebt je zegje mogen doen”.
  Wat werkt is de “elite” thuis opzoeken en daar in discussie gaan, op gelijke basis en niet als smekende burger die naar de wolken bid. Je word pas als mens en burger serieus genomen als jij voor jhun een reeele bedreiging vormt, en zolang dat niet is ben jij niets.

  Zoals een omstreden persoon mij ooit zij: “mind over matter, you don’t matter and i don’t mind”. Geeft ongeverer aan hoe de zaken liggen.

  En dan rest er nog de vraag, hebben wij “elite” nodig? Wat is eigenlijk hun meerwaarde? Heb je iets aan een dokter die jou niet beter kan maken? Die kost enkel geld, enkel eten wat jij ook kunt gebruiken. Een nutteloze dokter kun je dus prima de grond in stoppen, je hebt ook niks aan een halve emmer met hengsel.
  De wereld zit eigenlijk heel simpel in elkaar: de sterkst op de straat bepaald jou leven, en is dus jou baas.
  Die lamzak in Den Haag kent jou niet eens, die bidkleedjes smeerlap op de hoek van de straat kent zelfs de inhoud van je portemonee en het onderbroekje van de vrouwen in de buurt. Allemaal door dat hij de baas is.
  Ik mocht ooit eens zien hoe ene bende negerts in Den Bosch werd rechtgezet door een groep zandnegers, die met een paar dikke zwarte wagens een pleintje opreden, er een uitstapte en een negert uit de grote groep in elkaar trapte. de rest deed helemaal niks, het allachtoon zandneger geval vertrok weer. Tien minuten op het plein, nul politie en ook daarna niet. Misschein wel 100 toeschouwers, en vermoedelijk veel die hoopten op een negert minder.

  Mijn enigste gedachte was dat politie hier niets meer tegen kan inbrengen, dat deze lieden reeds een drempel over waren waar de simpele agent tegen op kijkt. Nee, de echte wet op straat is het recht van de sterkste, en die sterkste is enkel sterk als ie met meer is, anders is ie gewoon ook prooi.

  Like

 8. Steekpartij na steekpartij. Zuuraanval na zuuraanval. Verkrachtingen zijn niet meer bij te houden.
  Wat moet er nog meer gebeuren opdat we milities gaan oprichten ?
  Dat was in meer beschaafde tijden al honderd keer gebeurd.
  Zijn we dan echte zulke zwakke , feminiene kwezels geworden ?

  Like

 9. antiislamnu // augustus 14, 2018 om 00:55 //

  Als mij dit zal gebeuren dan gaan er toch echt zoveel mogelijk de slachtbank op nooit maar dan ook echt nooit zou ik zoiets ongestraft laten gebeuren.
  Mijn kind dood? Dan hun kinderen ook .

  Like

 10. ….tot de dag dat we ook voor andersmans kinderen opkomen als die iets overkomt en niet enkel voor de onze zullen we alleen zijn en heel kort misschien iets van gerechtigheid kunnen zaaien.
  Wanneer mijn in ons veranderd breken we de macht die ons nu vernederden verkoopt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s