Nieuw

FILM: The paedophile agenda

De homolobby werkt actief aan de normalisering van pedofilie. De bovenstaande video focust op de strategie die gebruikt wordt om mensen te manipuleren tot acceptatie van pedofilie.

Fenixx waarschuwt al lange tijd dat er duistere krachten in de maatschappij zijn die perverse abnormaliteiten, met inbegrip van pedofilie, proberen te normaliseren. De homolobby had, en heeft nog steeds, bekende pedofielen onder zijn gelederen en heeft binnen de homolobby een zorgwekkend netwerk gecreëerd van makkelijk te beïnvloeden individuen die nu optreden als woordvoerders voor de acceptatie van pedofilie in de samenleving.

De bovenstaande film zal u wijzen op de strategie die de homolobby gebruikt om de bevolking te manipuleren om pedofilie te accepteren. Verspreid de video, waarschuw je familie en vrienden over de homolobby-agenda en, niet in de laatste plaats, organiseer jezelf in de strijd tegen deze krachten, ook jij.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on FILM: The paedophile agenda

 1. M’n 2 beste maatjes zijn gay, maar dan wel van het type clever, sportschool & vechtsport, 1,95 m muscles + brains. Heb me nog nooit zo veilig in de stad gevoeld met hun erbij. Zelfs roedels mohammedaanse hyena’s stappen vrijwillig opzij als ze ons (hun) zien naderen: prachtig.

  En: ze moeten NIKS hebben van het links-geïnfiltreerde diversiteits gay nep-wereldje, laat staan van (he, ho, bi, a t/m z) pedofielen. Dus nee, ook niks van Mo-pedo en hun aanhang.

  Like

 2. Frans Wouterse // augustus 13, 2018 om 21:53 //

  Ik vind dit een artikel, dat nergens op slaat. Ik ben hetero, maar heb nog nooit dergelijke onzin geconstateerd en ik ken redelijk wat homo´s. Dezelfde onzin over de seksuele gebruiken van homo´s betreffende anale seks. In percentage bijna gelijk aan dat van hetero´s.

  Like

 3. syberspees // augustus 13, 2018 om 22:20 //

  Hier zijn kinderen niet voor bedoeld! Wat moet een kind van 10 met de wetenschap dat er volwassenen op ze lopen te geilen!?! Wat moeten mensen ermee dat 1 van hun vrienden met deze problemen lopen!?! Pedofielen moeten hun bek houden, ze mogen er toch niks mee!
  Ik ben zo blij dat ik geen kinderen heb. Stel je voor als dit gelul in het westen werkelijk voet aan de grond krijgt!?!
  Dan is je kind voor geen enkele pedeo en geitenneuker meer veilig!!!

  Like

 4. Frans Wouterse je hebt wel een punt. Merendeel van seksueel misbruik van kinderen komt voor in familiekring met vader, moeder, tante, oom, neef, nicht als dader.

  Like

 5. Wat er ook van is ,het kan die richting opgaan, veel van de hogere klasse zijn pedo gericht ,pizzagate ,de zaak dutroux , de zaak Zandvoorde en veel meer.
  Waarom zou het pedo gedrag moeten aanvaard worden ? omdat er veel belangrijke typen zijn die er baat bij zouden hebben ,het gaat niet over de pedo in de straat niet dat die geen schade aanbrengt ,verre van .
  Maar het grote gevaar zit hem in de pedo’s die niet de gewone man in de straat zijn maar mensen met invloed waardoor de schade die hun imago zou kunnen lijden te gevaarlijk is ,van de soort die betalen om een kind te huren ,die soort pedo’s hebben er alle belang bij dat het zou versoepelen voor hen.
  Steek je neus eens in de zaak van Jimmy Saville , zonder overdrijven, die was een goeie vriend van Prins Charles van Engeland ,en wat was Saville ,juist een bijna onaantastbare pedo .
  Iedereen is geneigd om bij het woord pedofiel te denken aan het stereotiepe beeld die ervan opgehangen wordt ,een eenzame kinderlokker, ze bestaan ook uiteraard ,maar die zijn een grote minderheid en staat in schril contrast tot de grote netwerken.

  Wat er ook van is een versoepeling kan en mag nooit getolereerd worden van kinderen blijf je af wie of wat je ook bent, dus mensen ,dit is geen onzinnig verhaal ,het is een bittere weliswaar verdoken ,poel van menselijke ellende , in eerste instantie voor de betrokken kinderen,
  Ook in Nederland……

  https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

  Like

 6. Republikein // augustus 14, 2018 om 01:16 //

  Dan is er ook nog een verschil tussen pedofiel en pedoseksueel, en ook vrouwen zitten daarbij, wordt gemakshalve bijna nooit vermeld.

  Like

 7. Baas GroenLinks in Europarlement:

  Like

 8. Met duitse ondertiteling:

  Like

 9. Het bestaat ook met Engels maar dat kon ik niet vinden.

  Like

 10. Pedofilie komt veelvuldig voor in de ‘hoogste’ politieke en sociale kringen. Zelf rituele kindoffers. Veelal is het een middel tot chanteren om politieke leiders te dwingen agenda’s uit te voeren die zij onder normale omstandigheden op grond van hun geweten categorisch zouden weigeren. De wereld is niet zo’n Kindergarten als sommigen geloven. Met de nadruk op het laatste werkwoord. De meeste mensen zijn naief en goedgelovig.

  Like

 11. De Zweedse Liberale partij en vooral de jongerenafdeling pleiten voor het legaliseren van kinderpornografie, met dien verstande dat het alleen in getekende vorm mag worden gepubliceerd. Dat is alweer zo’n stapje tot het legaliseren van pedofilie.

  En lees deze smerigheid over de Zweedse Pride-homolobby:

  https://fenixx.org/2018/07/30/durf-de-destructieve-elementen-van-pride-te-bespreken/

  https://fenixx.org/2018/05/08/bescherm-de-kinderen-tegen-de-perversiteiten-van-pride/

  Like

 12. Republikein // augustus 14, 2018 om 10:31 //

  Gin is jenever vrienden.

  Like

 13. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s