Nieuw

Diversiteitsvreugdevuren ontbranden in Zweden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Diversiteitsvreugdevuren ontbranden in Zweden

 1. Jack vanderVeen // augustus 14, 2018 om 07:38 //

  Vast een boze Zweed wiens AH-kortingskaart niet meer geldig was.

  Like

 2. Henk der Niederlander // augustus 14, 2018 om 07:45 //

  Het schijnt overal te branden in zuid Zweden.
  Tot nog toe nergens iets te lezen over de daders maar Ik durf te garanderen dat het hier gaat over booslims.

  http://therightscoop.com/breaking-something-big-is-happening-in-sweden-right-now-with-fires-burning-all-over-the-country/

  Liked by 2 people

 3. ‘Willen praten’ met de ouders van de schuldige minderjarigen

  Ongeveer 100 auto’s werden vernietigd tijdens de branden van maandag en rellen in het westen van Zweden. Nu wil de politie “praten” met de ouders van de minderjarigen die verantwoordelijk zijn voor de inferno, SVT-omroepverslagen.

  De politie in het westen van Zweden schreef vanochtend op hun website dat er ongeveer 80 auto’s waren die “in de regio verbrandden”, waarbij Göteborg en Trollhättan de zwaarst getroffen gebieden waren.

  “Toen het merendeel van de branden binnen een korte tijd begonnen, kan het niet worden uitgesloten dat er een verband bestaat tussen de branden”, schrijft de politie.

  De politie vertelt later aan nieuwsuitzending SVT dat in totaal 100 auto’s zijn beschadigd of uitgebrand.

  Volgens de politie hebben ze een goed idee van wie de daders zijn. Verschillende van hen zijn minderjarig. De gebeurtenissen worden geclassificeerd als bruto brandstichting, vandalisme en heftige rellen.

  https://voiceofeurope.com/2018/08/breaking-inferno-in-sweden-as-youth-gangs-make-coordinated-arson-attacks-at-three-locations/#.W3KBgWYRJPQ.twitter

  “We zijn al voorzichtig gesprekken begonnen met met de ouders van de jongeren die hebben meegedaan aan de gebeurtenissen van de ochtend. We kozen ervoor om niemand ter plaatse te arresteren, maar wij hebben ze geïdentificeerd “, zegt politiewoordvoerster Ulla Brehm tegen SVT.

  In Frölunda werden meer dan 60 auto’s verbrand en in Trollhättan blokkeerden ongeveer 40 jongeren wegen, gooiden stenen naar de politie en verbrandden auto’s, meldt GP.

  “We hebben een aantal jonge mensen geïdentificeerd die in Trollhättan zijn gezien en hadden ’s avonds zogenaamde ouderlijke gesprekken. Maar er is op dit moment niemand betrokken geweest bij welke misdaad dan ook, “zei politie Hans Lippens tot GP.

  De politie werkt nu met ‘veiligheidbevorderende maatregelen’, getuigenverklaringen en ook bewakingsbeelden uit de betreffende gebieden.

  bron:
  https://voiceofeurope.com/2018/08/after-80-cars-were-destroyed-swedish-police-want-to-talk-with-the-parents-of-the-guilty-minors/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s