Nieuw

Afghanen slaan in Hamburg en Augsburg toe: Meerdere meisjes seksueel misbruikt

Weer duiken vreselijke berichten over Afghanen op: In Hamburg en Augsburg hebben Afghaanse asielzoekers verschillende meisjes tussen de 10 en 14 jaar seksueel lastiggevallen en verkracht. Tegelijkertijd heeft Duitsland een naar verluidt onterecht uitgezette twintigjarige uit Afghanistan teruggebracht.

Op de drukke Mönckebergstraße in Hamburg heeft een bij de politie bekende 30-jarige “vluchteling” een 14-jarig meisje een portiek binnen gesleurd en haar verkracht. De misdaad gebeurde tijdens de winkeldrukte op zaterdag. Tot dan toe had de Afghaan “alleen” de aandacht getrokken met diefstallen, drugsdelicten en mishandelingen. Hij werd niet in hechtenis genomen, mocht doorgaan met zijn onheil en heeft nu een kind aangevallen. De politie kon hem arresteren, meldt Mopo.

In Augsburg heeft een landgenoot zeven meisjes tussen de tien en twaalf jaar in de tram lastiggevallen en seksueel gemolesteerd. De meeste kinderen waren op weg terug van school toen de dader ze aanrandde. De 20-jarige ging voor hen zitten, toonde publiekelijk zijn geslachtsdeel en masturbeerde voor de volledig radeloze meisjes. Het vonnis van rechter Bernhard Kugler: 2 jaar voorwaardelijk wegens seksueel misbruik van kinderen. Nadat hij eerder in detentie was geweest, liep de Afghaan als vrij man de rechtszaal uit. Op kosten van de belastingbetaler krijgt hij nu “All inclusive begeleiding”. Hij werd ook gevraagd om de wet en de leefomstandigheden in zijn gastland te respecteren.

De Augsburger Allgemeine schrijft in haar huilartikel dat de man een “triest beeld” uitstraalt. De lezer ziet een getraumatiseerde, intellectueel minderbedeelde Afghaanse kinderlokker voor hem: Omdat zijn intelligentie als ernstig beperkt wordt beschouwd, worden een reclasseringsambtenaar en een sociaalpedagogische hulpverlener aan zijn zijde geplaatst om ervoor te zorgen dat hij voortaan zijn broek aanhoudt. Beiden moeten ook optreden als dure tolken, omdat hun beschermeling intellectueel niet in staat is Duits te leren, laat staan te lezen en te schrijven. Het knuffelbeleid in Duitsland heeft een “vluchteling” vrijgelaten die niet kan worden geïntegreerd en gevaarlijk is voor kinderen.

Deze melding van “n-tv” past ook in het thema “Afghanen voor Duitsland”:

“De Afghaanse asielzoeker, die ten onrechte uit Neubrandenburg is gedeporteerd, is terug in Duitsland. De 20-jarige landde op zondag om 14.16 uur aan boord van een vliegtuig op de luchthaven Berlijn-Tegel, aldus een woordvoerder van de federale politie. Na de immigratiecontrole ontving een medewerker van zijn advocaat hem. Deze maandag meldt hij zich bij de vreemdelingendienst van het Mecklenburger District in Neubrandenburg”.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/13/afghanen-im-sexrausch/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Afghanen slaan in Hamburg en Augsburg toe: Meerdere meisjes seksueel misbruikt

 1. templars2017 // augustus 13, 2018 om 12:39 //

  Hoe wil je een Europa krijgen dat werkt als je op een dergelijke manier er mee omgaat?

  Like

 2. Toch zijn er nog steeds personen, goed opgeleid en dus in het volledige bezit van het verstandelijke vermogen om een verantwoordelijke functie te vervullen, die desondanks stug blijven volhouden dat dit soort vluchtelingen een nuttige bijdrage leveren aan de Westerse samenleving.

  Blijft het bij een eenmalig incident dan zou het nog enigszins te accepteren zijn, maar er zijn inmiddels zoveel van deze stuitende praktijken gepasseerd dat we kunnen spreken van barbaarse toestanden gepleegd door een totaal gedegenereerde volk van moslimsignatuur.

  Door eeuwenlange inteelt zijn ze verworden tot individuen die per direct reageren op hun impulsen die vaak oproepen tot seksuele activiteiten, grof geweld tegen ongelovigen en andere ‘exotische’ praktijken zoals het afsnijden van hoofden onder het mom van eerwraak.

  En dit allemaal gelegaliseerd door een achterlijke religie die is blijven steken in normen en waarden die golden in het stenen tijdperk toen de holbewoners zich net hadden aangeleerd rechtop te lopen i.p.v. op handen en voeten.

  En dit soort creaturen, rechtstreeks afstammend van de homo-erectus laten wij hier in grote getalen toe omdat zij zielig zijn en voorts om de vergrijzing een halt toe te roepen en om wat meer diversiteit aan onze samenleving toe te voegen.

  Het hele circus hier omheen van tolken, asieladvocatuur, detentie, reclassering, geestelijke nazorg van de slachtoffers en daders etc. kost vele miljoenen die men beter had kunnen besteden aan een effectieve bewaking van de buitengrenzen van de EU.

  Liked by 1 persoon

 3. De hoofdoorzaak ligt nog steeds bij Merkel,die is zo GEK als een deur en Stasi eerste klas en die hebben geen moraal en zeker geen dienstbaarheid voor eigen of andere bevolkingen Befehl ist Befehl wat zij heeft gekregen,haar genen zijn kuis verrot.

  Like

 4. Stop throwing the young girls to the wolves. Start a revolution against the elite and be a defender of freedom of speech. How can the parents of those kids accept this situation?

  Like

 5. Read the book: 2030, Your Children’s Future In Islamic Britain.

  Like

 6. Duitsland heeft de nodige eigen ‘mini-Rotherhams’. Gemeenschappelijke factor: islam. Wordt ongetwijfeld vervolgd (en dan bedoel ik niet de daders en ook niet alleen Duitsland). 😦

  Like

 7. Scrutinizer // augustus 13, 2018 om 19:44 //

  @F123
  Heb je een link naar een pdf?

  Like

 8. Het boek is alleen te koop.

  Like

 9. De reden dat er nog geen grootschalige opstanden en/of razzia’s zijn uitgebroken / gehouden is volledig te wijten aan het feit dat de gemiddelde Europeaan te ‘beschaafd’ is geworden.
  Zo beschaafd dat zij ‘goed’ niet meer van het kwaad weten te onderscheiden en daarnaast van mening zijn dat barbarisme met ‘pappen en nat houden’ goed is te bestrijden. De politiek weet tenslotte wat ze doet……….

  Hopelijk dat die ‘gemiddelde’ Europeaan nog ontwaakt, zich breed organiseert en ingrijpt.
  Van de meeste overheden op het continent is op dit vlak niets te verwachten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s