Nieuw

Zweedse politiecheffin organiseert manifestatie tegen gebrek aan respect voor vrouwelijke politieagenten – voelen zich in hun kruis getast

Foto: Zweedse politieagentes. © Samhällsnytt (CCO Public Domain)

Om de negatieve ontwikkeling tegen te gaan, wil Eva Högfeldt Petterson, politiecheffin van de politiezone in Kristinehamn, in de komende weekenden alleen vrouwelijke politieagenten in dienst zien.

– Als politieagent en als vrouw heb ik het gevoel dat dit iets is wat ik niet kan accepteren. We gaan dit met kracht bestrijden, zegt ze tegen de Zweedse staatstelevisie SVT.

Het handelt zich om betastingen tijdens arrestaties of superieure houding ten opzichte van vrouwelijke politieagenten.

– Soms moet je je voet neerzetten.

Een van de redenen is het grote aantal immigranten.

– Ik weet dat dit gebaseerd is op wat je in je bagage hebt, welke normen je hebt en hoe je naar vrouwen kijkt. Velen van ons komen uit andere landen, uit een andere cultuur. Misschien is het onze taak om samen met de school te onderwijzen en te praten over hoe de normen en waarden er hier uitzien.

Bron:

https://samnytt.se/polischef-planerar-manifestation-mot-brist-pa-respekt-for-kvinnliga-poliser/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Zweedse politiecheffin organiseert manifestatie tegen gebrek aan respect voor vrouwelijke politieagenten – voelen zich in hun kruis getast

  1. De gummi knuppel word zo te horen enkel voor het eigen gerief gebruikt. Kan iemand ze uitleggen dat respect voor vrouwen uitgefokt is in die groepen en ook nooit meer terug komt.

    Like

  2. Dan zullen die agentes eens harder moeten optreden! Die gummiknuppel gebruiken op die raddraaiers dan maar daar waar die gasten het niet graag hebben.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s