Nieuw

Zijn wij het “productievee” voor elites en minderheden ?

Guido Reil, de SPD-afvallige uit Essen, die nu de bekendste AfD-functionaris in het Ruhrgebied is, klaagde dat zijn oude arbeiderspartij zich had ontwikkeld tot een academische partij, die alleen zorgt voor de zogenaamde minderheden in plaats van de sociaal zwakken en daklozen. Gepensioneerden of mensen met lage inkomens. Spreekt Reil een lokaal probleem van de SPD aan, of laat zijn klacht iets veel fundamenteler zien?

Mijn Antwoord: Guido Reil schetst het fundamentele probleem van de Westerse beschaving, waarin we ongeveer 40 jaar ziek zijn geweest. Massale immigratie van uitvreters, klimaatreligie, genderfrenzy, burgerlijke bevrijding – dit zijn allemaal symptomen van een fundamenteel probleem dat zich in de vroege jaren zeventig ontwikkelde.

De toenmalige belangrijkste Duitse socioloog Helmut Schelsky onderkende dit probleem snel en schreef zijn bestseller “Die Arbeit tun die anderen”. Daarin waarschuwde hij dat in de rijke geïndustrialiseerde landen, met hun enorme economische overschotten, opportunistische “sociale priesters” voortdurend nieuwe sociale problemen creëren voor de oplossing waarvan zij zich als “experts” zouden aanbieden en zo hypocriet pseudo-jobs en uiteindelijk politieke macht zonder enige prestatie zouden kunnen innemen.

Natuurlijk kan het “sociale probleem” nooit opgelost worden omdat de priesters dan werkloos zouden worden. Daarom worden, zoals we nu meemaken, voortdurend nieuwe deelproblemen uitgevonden. Als de sociaalpriesters, die in de VS ‘social justice warriors’ (SJW) worden genoemd, voldoende grote ondersteunende netwerken hebben opgebouwd in de cultus van de samenleving (onderwijs, journalistiek, kunst…), dan zijn hun zorgen en (deel)problemen exclusief vertegenwoordigd, hoewel de overgrote meerderheid van de burgers geen interesse heeft in het uitdragen van de SJW ideeën, integendeel.

Een prachtig voorbeeld hiervan was de Brüderle-affaire rond de FDP-politicus, die na een paar glazen Riesling een weelderige jonge journaliste die speciaal aan hem was gewijd, op onzedelijke complimenten trakteerde. De conservatieve toeschouwer was verbaasd hoeveel krantenartikelen, talkshows en satirische programma’s maandenlang om dit niets gingen. In de slipstream van de Brüderle-affaire werd zelfs een onbeduidende Twitter-actie (#outcry) geschreven door een werkloze genderfeminist die de blanke heteroman (WHM) het grootste gevaar voor vrouwen noemde, omdat hij hen systematisch seksueel vervolgde en onderdrukte.

De SJW zegevierde toen ze ook de gerenommeerde Grimme-prijs uitreikte aan die werkloze voor haar getwitter. De bekroonde werkloze vrouw had na afloop een echte carrière, want ze kreeg een lucratieve functie van Gedöns-Minister Schwesig en werd twee jaar uitgenodigd voor allerlei GEZ talkshows. Ik wil niet weten wat voor belastingen en leges de dame in deze twee jaar heeft kunnen opstrijken. En de politicus, hij is de gootsteen in.

Naast “sociale problemen” zoals seksisme vonden Schelsky’s priesters ook tal van andere grieven uit die de professor nog niet in zijn boek had gezien. De milieuschade die sinds de jaren zestig in de geïndustrialiseerde landen werd geregistreerd, was een perfecte gelegenheid voor de sociale strijders om rampscenario’s uit te werken waarvan de verspreiding een prachtige carrière zou maken. Links was nooit geïnteresseerd geweest in huis, natuur en kleine dieren, maar omdat de conservatieve, stille massa er goed bij kon, namen ze de oorspronkelijke home-girl party De Groenen over en legden de samenleving in de jaren tachtig het thema van het sterven van bossen op. Aan het eind van het decennium, toen het Duitse woud gewoon niet wilde sterven, wat elke provinciaal dwaas kon controleren door uit het raam te kijken, schakelden de krijgers slim over op een klimaatramp. Aangezien we ons al zo’n 200 jaar in een natuurlijke warme fase bevinden, zouden apocalyptici als Schellnhuber van het speciaal opgerichte Climate Rescue Institute in Potsdam gemakkelijk kunnen beweren dat de opwarming van de atmosfeer door de mens wordt veroorzaakt en alleen kan worden voorkomen of verzwakt door hem en zijn collega’s zoveel mogelijk miljoenen en miljarden euro’s te geven. Dit is wat Merkel sinds 2011 doet met haar EEG-coup. Overigens lachen onze buren in Europa ons Duitsers uit als ze over de grens kijken en de miljarden-dollar en klimatologisch volledig nutteloze windenergiebossen zien.

Maar de sociale en eco-problemen waren slechts de inleiding voor de profiteurs van de elitaire krijgerklasse. Uitvinden van problemen is vrij winstgevend, maar je kunt echt geld verdienen met echte problemen die je specifiek creëert of importeert. De ervaren Jouwatch-lezer weet het, nu komt de asielramp. Dit kost de belastingbetaler ongeveer 50 miljard euro per jaar, zo niet meer. Het grootste deel komt in de zakken van de Duitse asiel- en sociale industrie terecht, die onderdak biedt aan de toestroom van valse vluchtelingen in dure hotels en speciaal gebouwde woonwijken en zichzelf dik betaalt met zinloze “integratiemaatregelen”. Minstens 50 miljard per jaar, zonder veel moeite; de kaste van de sociaal krijger is er nog nooit in geslaagd om zo’n groot deel van de nationale rijkdom zo snel in de privékas te stoppen. Henryk Broder zei daarom dat de asielcrisis kunstmatig in stand zou worden gehouden.

Om te voorkomen dat de massa van belastingbetalers, de “productieve veestapel”, wordt blootgesteld aan de waarheid, propageren de media het beeld van de hulpeloze oorlogsvluchteling en de milde islam, terwijl ze tegelijkertijd het gewelddadige misdaadcijfer van de indringers verduisteren en verdoezelen.  Bovendien worden veel burgers gecorrumpeerd door de naastenliefde-liefdadigheidstruc die vooral aantrekkelijk is voor mensen met een academische achtergrond en rijke gepensioneerden. 

Omdat de stille meerderheid van belastingbetalers en werkende mensen domweg de onevenredig criminele en meestal arbeid weigerende ‘vluchtelingen’ in hun eigen steden en zelfs dorpen kan observeren tijdens het winkelen, koffie drinken en rondhangen, zal de pro-asielpropaganda steeds verder afnemen. Meldingen van moorden en verkrachtingen, en in het bijzonder flagrante gevallen van berovingen, zullen de rest doen om de slechte samenzwering van de winstgevende elite aan het licht te brengen.

Vergeleken met de catastrofe ‘seksisme’ en ‘klimaat’ heeft de vluchtelingentruc van de geldklasse een bijzonder kenmerk: Dit keer gaat het niet alleen om een relatief kleine groep sociale strijders, waarvan het overvloedige, niet-performante inkomen grotendeels geruisloos kan worden betaald door een kennis- en productiesamenleving. Nee, dit keer een miljoenenkoppig leger van andere klanten wiens religieuze ideologie het concept van de menselijke “productieve veestapel” al 1.400 jaar diep heeft geïnternaliseerd. Dit is geen echte complottheorie, maar een detail van de biografie van de profeet. Hamed Abdel-Samad beschrijft dat Mohammed en zijn krijgers na de verovering van hun Arabische rijk een heel bijzondere vorm van economie vestigden: slavenhandel, oorlogsbuit en dhimmi-belasting. Dhimmis zijn ongelovigen van de godsdiensten van het Schrift (Joden en christenen) die, als derde klas burgers, het werk doen en betalen hogere belastingen voor de eersterangs en tweederangs burgers (moslim mannen en hun vrouwen). Abdel-Samad noemt in dit verband dat Dhimmis zich eens in het middeleeuwse Bagdad massaal tot de islam probeerde te bekeren. Ze werden geweigerd omdat er dan te veel belastinggeld voor de heerser verloren zou gaan. (Dezelfde opmerking maakt Oriana Fallaci in haar boek ‘de Kracht en de Rede’ over Al-Andalus, Fub).

De vanzelfsprekendheid waarmee moslims vandaag het socialezekerheidsgeld van Kuffar opeisen, doet sterk denken aan de traditie van de Dhimmi-belasting. Daarom is het kwade woord “gebruiksvee” onlangs gebruikt in verschillende online forums.

Ik denk dat de parasitaire sociale krijgers van het Westen daarmee fataal overdreven hebben. Als ze een of ander miljard hier en daar elk jaar met gender en ecologie voor de belastingbetaler verborgen hadden gehouden, zou dit niet zo merkbaar zijn geweest en had dit tientallen jaren kunnen gebeuren. Maar nu 50 miljard Dhimmi Tax PLUS ontelbare gender klimaat miljarden PLUS zware criminaliteit, islamisering, verlies van huis en huisvesting, en daarnaast de demografische ramp, die MOET eindigen in economisch-civielvormige ineenstorting, zo niet, zoals zo vaak historisch, in burgeroorlog. En veel te veel mensen weten of vermoeden dit al. Dan zou het wel eens al snel gevaarlijk kunnen worden voor de sociale priesters.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/12/sind-nutzvieh-eliten/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Zijn wij het “productievee” voor elites en minderheden ?

 1. Prima stuk. Prima vertaling.

  Like

 2. Ja

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // augustus 13, 2018 om 00:50 //

  Goh wat een moeilijke dit keer.
  Ik ben van het begin af aan tegen de klimaat hysterie geweest en heb er nooit in geloofd. Klimaatverandering ? Ja dat zou zomaar kunnen, dat is in het verleden van de aarde al meerdere malen voorgekomen. Het denken dat je dit door menselijk handelen zou kunnen voorkomen of tegengaan is gewoonweg lachwekkend.
  En nog lachwekkender word het als je de ‘maatregelen’ bekijkt. Na de kernramp in Fukushima waarbij de slachtoffers nagenoeg uitsluitend door de tsunami en niet door de kerncentrale werden veroorzaakt besloot Duitsland dat álle kerncentrales dicht moesten.
  Dat hun windmolens en andere malligheid bij lange na niet in staat zijn het daardoor ontstane tekort op te hoesten mag de pret niet drukken. De elektriciteitscentrales draaien op bruinkool.
  Nee daar wordt je vrolijk van !!
  In Nederland moeten we nu van het gas af….
  Het gasverbruik is voor 80% industrieel maar die worden met rust gelaten en Nederland heeft tientallen miljarden geïnvesteerd om ons via gasleidingen hét distributieknooppunt van Europa te maken. Maar de gewone consument mag het niet gebruiken !!
  Nee wij moeten gigantische bedragen gaan investeren in warmtepompen en meer van dat soort onzin. Die krengen zijn nog in ontwikkeling en de huidige maken ontzettende herrie. Leuk als die straks aan elk huis hangen…. (heb ik even mazzel dat ik doof ben !)
  En dat terwijl van alle brandstoffen gas juist het minst belastend is voor het milieu !
  Weet u, het doet me terugdenken aan mijn jeugd in de 50’er en 60’er jaren. Als er toen uitzonderlijk weer was dan gaf iedereen de atoomproeven de schuld. Later werd het de zure regen, na een decennium luid geblaat nooit meer wat van gehoord. En nu is het de CO2 uitstoot. Ja hoor jongens, het is goed met jullie.

  Like

 4. templars2017 // augustus 13, 2018 om 02:42 //

  Hier dezelfde nonsens het wordt al jaren een thema genoemd en de groenen hebben er al meerdere malen hun politiek kopstuk van gemaakt ,alle kernenergie moet weg, jawel weg.
  In de plaats een massa windmonsters die slagschaduw maken ,het vogelbestand reduceren etc.
  Nu is voor onze kust een gigantisch windmonsterpark aangelegd en werd de “groene” stroom verkocht er is één cath 22 in het spel ,ze verkochten stroom zonder dat de windmolens aangesloten waren ,dit is geen zever maar realiteit , het Transformatie centrum waar de kabel moet aangekoppeld worden staat er nog maar net ,en de kabel ,die zijn ze nu pas aan het leggen ,we zijn bedot geweest ,bedot zonder weerga ,het ergste is dat op de site er weldegelijk staat ,het windpark ZAL zoveel en zoveel stroom produceren en niemand die reageert ,de meesten weten zelfs niet wat de nieuwe instalatie is.
  Er was in het gebied zelfs privé bewaking voorzien zgn om koperdiefstal te verhinderen ,ja dag Jan.

  Like

 5. Afgelopen middag was de lucht een schotse ruit van chemtrails. Bij rtlnieuws zeggen ze wel eens iets er over, ze hebben een ingezonden foto s item. Vandaag onmogelijk zonder chemtrails,
  We zien het toch gewoon? Waarom zwijgen? Kijk omhoog, maak een foto en praat erover.
  Een normale vliegtuigstreep blijft maar 30 sec. hangen, let op!!!

  Like

 6. O,God wat worden WIJ besodemieterd en leeggezogen zelfs met Allah en Baron van Munchhousen verhalen,en steuntrekkers van buitenaf.
  Mijn wens laat de eerste kogel voor Rutte zijn de joker van Brussel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s