Nieuw

Turk wilde niet uitgewezen worden- smeerde zichzelf in met tandpasta en stak zijn asielaccomodatie in brand

© Zweedse politie.

Zweden – Een Turkse man smeerde zichzelf in met tandpasta en stak zijn kamer en een minibus in brand om niet te worden uitgewezen. De man, die een achtergrond heeft van geestelijke gezondheidsproblemen, verklaarde tijdens het verhoor dat hij geloofde dat de tandpasta hem zou beschermen tegen vuur.

Een asielzoeker uit Turkije wordt verdacht van brandstichting in zijn vluchtelingenverblijf in Uppsala op 26 juli. De man wordt ervan verdacht vuur in zijn kamer te hebben gestoken en in één van de minibussen, die zich op de parkeerplaats buiten de faciliteit bevond.

– Toen ik in bed lag kreeg ik plotseling de gedachte als een bliksemschicht uit de lucht dat ik alles in brand moest steken, legde de man tijdens het verhoor uit., en vervolgde:

– Ik smeerde mezelf in met tandpasta want ik weet dat dit tegen vuur beschermt. Ik was de controle volledig kwijt, maar ik weet dat ik dacht dat hier geen vrouwen en kinderen waren.

De faciliteit in Uppsala is bedoeld voor asielzoekers die zijn afgewezen en wachten om te worden gedeporteerd. De man had een achtergrond van intimiderend gedrag voordat hij naar de accommodatie werd gebracht en, volgens de politie, was onder psychiatrische zorg in Stockholm geweest.

Bron:

https://nyheteridag.se/turk-ville-inte-utvisas-satte-eld-pa-asylboende-och-minibuss/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Turk wilde niet uitgewezen worden- smeerde zichzelf in met tandpasta en stak zijn asielaccomodatie in brand

 1. Dwangarbeid dan maar om de kosten op te hoesten. 16 uur per dag, heeft die ook geen tijd om voor de rest opstandig te worden.

  Like

 2. templars2017 // augustus 12, 2018 om 14:34 //

  Tandpasta om hem te beschermen tegen de vlammen ,ze leven echt nog op z’n middeleeuws….

  Like

 3. Zo te lezen is geestelijk niets mis met hem, hij heeft precies dezelfde geestelijke vermogens als Erdogan.

  Like

 4. Smeer toch de Turks Lira met tandpasta. Hahahahahahaha.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s