Nieuw

Pro-vluchtelingen burgemeester is 180 graden gedraaid door de realiteit – de migranten hebben het dagelijkse leven in zijn gemeente tot een ‘helse rit’ gemaakt

De gemeente Boostedt in Sleeswijk-Holstein heeft slechts 4500 inwoners, maar er wonen momenteel 1200 immigranten. De CDU-burgemeester van Boostedt richt zich nu met verontwaardiging en noodkreet tot de CDU-staatsregering. Tot nu toe zonder succes.

Lokale politici hebben een duidelijk voordeel ten opzichte van onze politieke “elite” in Berlijn of zelfs in Brussel, wat voornamelijk te wijten is aan het feit dat ze noodzakelijkerwijs zeer dicht bij hun kiezers staan: Ze wonen in hun buurt, ontmoeten ze op straat en in de supermarkt.

Zo was de CDU-politicus Hartmut König, burgemeester van de Noord-Duitse gemeente Boostedt, het er in 2015 met zijn partijvoorzitter en zijn hof en de deelstaatregering van Kiel, eveneens onder leiding van christen-democraten, over eens dat de vluchtelingen een waar geschenk van God zijn voor elke gemeente die hen toegewezen krijgt.

HET MOET EEN SHOWCASE WORDEN VOOR DE OPVANG VAN VLUCHTELINGEN

Boostedt moest dan ook een showplaats voor de omgang met vluchtelingen worden. Talrijke mensen wilden het verblijf in Boostedt zo aangenaam mogelijk maken voor de immigranten.

Maar al snel beseften de Boostedters dat hun “Vluchtelingen Welkom” gedrag niet echt gewaardeerd werd, vooral bij die migranten die geen echte verblijfskans hadden.

En op een gegeven moment moest de burgemeester toegeven dat dit allemaal niet zo’n goed idee was. Vandaag de dag noemt hij de kwestie met de vluchtelingen een “helse rit” voor de inwoners van zijn dorp. Momenteel verrijken ongeveer 1200 jonge mannelijke migranten de plaats, die veel Boostedters nauwelijks herkennen.

“Dit is uw welkomstbeleid en dat is wat we er nu van hebben gekregen”.

…hoort Hartmut König keer op keer van zijn burgers.

MASSALE VECHTPARTIJEN IN ASIELOPVANG

Jonge mannen die door hun onbeleefd, onbeschoft gedrag de aandacht trekken van de oude bewoners en zich uitleven. Meestal dronken. En het aantal winkeldiefstallen is omhooggeschoten: König zei in een interview met Focus-Online: “Het grootste probleem is dat hier steeds meer vluchtelingen wonen die geen uitzicht hebben op een verblijfplaats. Wachten op uitzetting, maar gewoon niet uitgezet worden. Mensen die afkomstig zijn uit verschillende Afrikaanse landen, die vijanden zijn tegen elkaar – en in toenemende mate massale gevechten beginnen in hun opvangplaatsen.

De meeste van deze vluchtelingen, meestal mannen, hebben geen interesse in taalcursussen of gesprekken met de Boostedters. Ze zijn gefrustreerd, ze weten niet wat ze met hun tijd moeten doen. En ontmoeten elkaar meer en meer om tien uur ’s ochtends op het dorpsplein, omringd door six-packs, en raken dronken. En ze zijn onbeleefd. Ik ben dankbaar voor elke dag die voorbij gaat zonder gevechten in het dorp. Maar ik kan je niet vertellen hoe lang de vrede hier zal duren. De situatie in Boostedt wordt steeds explosiever”.

DE STAAT EN DE FEDERALE REGERINGEN ZIJN NIET GEÏNTERESSEERD IN DIT ALLES

Maar dit alles lijkt de staatsoverheid niet echt te interesseren, vooral niet de grote meesteres in Berlijn, die dit weekend naar Spanje vliegt om de lokale socialistische president te steunen voor zijn Vluchtelingen Welkomstbeleid.

Bron:

https://philosophia-perennis.com/2018/08/10/buergermeister-migranten-in-boostedt-werden-fuer-einwohner-zum-hoellenritt/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Pro-vluchtelingen burgemeester is 180 graden gedraaid door de realiteit – de migranten hebben het dagelijkse leven in zijn gemeente tot een ‘helse rit’ gemaakt

 1. Hahaha!
  Net goed.

  Like

 2. antiislamnu // augustus 12, 2018 om 01:52 //

  Hoop dat ze dat héle dorp tot de grond toe afbreken al die zielige negertjes

  Like

 3. En zo gaat een heel volk wat niet minder dan 6 jaren stand wist te houden tegen de rest van de wereld uiteindelijk toch ten onder aan een politieke correctheid ten gevolge van een nationaal schuldcomplex.

  En als ze dan ook nog eens zo stupide zijn om Angela Merkel te herkiezen als Bondskanselier verdien je eenvoudigweg niet beter dan te worden vernederd in je eigen land.
  Zelfs voor Italië, tijdens de vorige wereldoorlog een blok aan het been van Nazi-Duitsland, is nu de maat vol en sluit men de grenzen voor nog meer economische vluchtelingen die niets toevoegen aan de Westerse samenleving, behalve verloedering en verpaupering en het uitkleden van de verzorgingsstaat.

  Waarom worden deze profiteurs en criminelen niet daadwerkelijk uitgezet i.p.v. ze de gelegenheid te geven de autochtone bevolking te terroriseren?
  Omdat de landen van herkomst weigeren ze terug te nemen en van een daadwerkelijke repatriëring dus niets terecht komt.

  Een staaltje van structureel wanbeleid van de linkse kerk met hun hoofdkantoor in Brussel waar de dienst wordt uitgemaakt door een politieke elite die volkomen maling heeft aan de mening van het overgrote deel van de Europese bevolking.

  En volgend jaar bij de verkiezingen voor het Europees Parlement zal er geen steek gaan veranderen en zien we exact dezelfde creaturen terug op het geriefelijke pluche, ongeacht de uitslag van die ongetwijfeld gemanipuleerde verkiezingen.

  Een massale volksopstand tegen dit waanzinnige beleid of het op grote schaal formeren van knokploegen om have en goed te beschermen tegen de bronstige Afrikanen en de uiterst militante moslims?

  We zien het niet gebeuren, wel meer censuur en een verdere onderlinge verdeeldheid binnen de EU en uiteindelijk een uitzicht op een Europees Islamitisch kalifaat.
  De strijd om de macht wordt uiteindelijk gewonnen via de baarmoeder en daar is helaas niets meer aan te doen, zelfs al zou er met onmiddellijke ingang een algehele stop komen op de migratiestromen.

  De jeugd heeft de toekomst en heeft invloed op die toekomst door het spontaan organiseren van demonstraties en betogingen. Zoals in het verleden tegen de Vietnamoorlog, de kernwapenwedloop in de jaren 80 en nu de algehele toekomst van geheel Europa op het spel staat laten zij het afweten.

  Politieke indoctrinatie, naïviteit, morele lafheid of gewoon het gevolg van de huidige tijdgeest waar gemakzucht en het individuele welzijn de boventoon voert.

  Uiteindelijk krijgt men toch de rekening gepresenteerd als hier de religieuze baardmannen de dienst gaan uitmaken en de verzorgingsstaat niet meer is te handhaven in zijn huidige vorm.

  Dan zal het recht van de sterkste gaan gelden: de verweekte westerling of de religieus geïnspireerde moslimbezettingsmacht versterkt door woeste Afrikanen die nog wat openstaande rekeningen te vereffenen hebben i.v.m. ons koloniale verleden als eeuwige inspiratiebron.

  Dat die moslims de uitvinders waren van de slavernij is door de linkse kerk onder het tapijt geveegd. Maar ja, een kniesoor die daar nog een punt van zal maken.

  Liked by 1 persoon

 4. dat vluchtelingen een geschenk van God zijn, ja en wat dragen ze bij aan de vreugde van dit dorp?
  moet je die huilebalk zijn gezicht zien, viel toch tegen he heer de burgemeester, kreeg zeker per vluchteling een grote zak met geld, zakkenvullers en dan janken dat ze het dorp verpesten, je zal er wonen ruim 25 % van de inwoners

  Like

 5. Zolang deze burgemeester zijn lidmaatschap niet inlevert, denk ik dat het verkiezingsretoriek is.

  Like

 6. Dat er lieden -ook in NL- op belangrijke posten zitten die van ‘toeten noch blazen’ weten mag niemand nog vreemd in de oren klinken.
  Visie is hen totaal onbekend, besef mbt enige cultuur historie van waar deze ‘vluchtelingen’ weg komen is ‘nul’, historisch besef wbt de ‘werkwijze’ van de islam en de aanhang is -zoals meermalen- gebleken, nihil.
  Echter, ondanks dit totale gebrek op alle voornoemde terreinen weerhoudt het hen er allebehalve van om een -relatief vreedzaam- continent, land, stad, dorp etc. volledig te ontwrichten en de afgrond in te doen storten.
  Competentie’s van dit soort ‘bestuurlijk verantwoordelijken’ is -en dat al sinds jaar en dag- totaal van ondergeschikt belang.
  Niet is belangrijk wat je ‘kunt’, belangrijk is wie je ‘kent’ om op bepaalde posten terecht te kunnen komen !

  En exact dat is de reden -zoals we ook in NL zien- dat het grootste deel van het ambtelijke apparaat tot in de hoogste regionen doordesemd is van de freaks, nono’s en totaal idioten.

  En de burger (?),….die mag de prijs betalen !

  Tenzij er een moment aanbreekt dat het ‘geduld’ op is en zij de handen ineen slaan………

  Like

 7. Republikein // augustus 12, 2018 om 22:21 //

  Ik zie een touw hangen.

  Like

 8. duidelijk genoeg???

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s