Nieuw

Politica van de Merkel-bende vertelt Duitsers niet bang te zijn om een minderheid te worden

Een partijlid van de Christendemocratische Unie (CDU) van bondskanselier Angela Merkel heeft een column geschreven waarin zij de Duitsers vertelt dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het feit dat ze minderheden worden in hun steden.

CDU-politica Barbara John beweert dat “het slechts een kwestie van tijd is voordat mensen met een migratie-achtergrond de meerderheid van de bevolking in grotere steden uitmaken” en dat de Duitsers zich geen zorgen moeten maken, schrijft de 80-jarige in een kolom voor het Duitse tijdschrift Tagesspiegel deze week.

Vorig jaar was Frankfurt de eerste stad in Duitsland waar autochtone Duitsers in de minderheid zijn, in het land waar de recente bevolkingstoename aantoonbaar is veroorzaakt door massamigratie.

– De trend naar een snel groeiend aandeel migranten is onomkeerbaar, aldus John, die daaraan toevoegde dat Nederlandse steden als Amsterdam en het centrum van Rotterdam, waar autochtone Nederlanders niet meer de meerderheid vormen, bewijzen dat angsten om minderheid te worden “ongegrond” zijn.

De grote migrantenbevolking van Rotterdam en Amsterdam heeft de laatste jaren echter wel invloed gehad op het lokale leven. De grote Turkse migrantenbevolking in Rotterdam kwam vorig jaar in opstand toen Turkse ministers de toegang tot het land werd ontzegd tijdens een campagne voor een referendum in Turkije.

Eerder dit jaar werden Marokkaanse migranten die in Rotterdam wonen gearresteerd door de Nederlandse autoriteiten nadat ze hadden ontdekt dat de twee mannen terreuraanslagen plotten in zowel Nederland als Frankrijk.

In Amsterdam heeft het Marokkaanse bendegeweld, nationaal bekend als de Mocro-oorlog, de laatste jaren geleid tot verschillende gewelddadige incidenten, waaronder één waarbij een afgehakt hoofd op straat in de stad achterbleef.

– Zoveel dingen zullen verschillend zijn en sommige dingen beter, zegt zei.

Sinds haar pensionering in 2003 heeft John gediend als beschermvrouwe van de “Show Racism the Red Card”-campagne en heeft zij zitting gehad in het bestuur van de Moslim Academie in Duitsland.

Bron:

https://www.tagesspiegel.de/politik/migration-wenn-die-einheimischen-auf-einmal-in-der-minderheit-sind/22881050.html

https://www.breitbart.com/london/2018/08/11/merkel-party-member-tells-germans-not-to-be-worried-about-becoming-a-minority/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on Politica van de Merkel-bende vertelt Duitsers niet bang te zijn om een minderheid te worden

 1. Foto bovenaan dit artikel is veel te vriendelijk voor dat fossiel.

  Like

 2. Alphons Mantel // augustus 12, 2018 om 08:18 //

  alweer een wereldvreemde dorpsgek die maximaal nul asielzoekers onderdak geeft

  Like

 3. Als ’t zo doorgaat krijgt ze wél gelijk en dat betekent dan dat ‘we’ geheel democratisch hebben besloten dat we als klein ploegje krom gaan liggen om half Afrika aan de vreet en in de hangmat te houden.

  Liked by 2 people

 4. Read the book: 2030 Your Children’s Future In Islamic Britain by David Vincent.

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein // augustus 12, 2018 om 09:54 //

  Ga toch gauw in dat touw hangen stumperd, dat de duivel je moge halen.

  Like

 6. Republikein // augustus 12, 2018 om 09:59 //

  Onze woede ventileren lucht wel(eventjes) maar schiet niet op.
  Gvdgv, gggrrrrr.
  Af Tarzan.

  Like

 7. antiislamnu // augustus 12, 2018 om 10:19 //

  Dat hoer heeft gelijk altijd al gezegd democratisch gaan wij onze ondergang te gemoed en de humanitaire Verenigde Staten en mensenrechten regeltjes zetten de boel nog even in een stroomversnelling.
  Jan maat was zijn tijd ver vooruit zeggen we dat dadelijk ook over Wilders????

  Liked by 1 persoon

 8. Dementia praecox?

  Like

 9. Claasje Kater // augustus 12, 2018 om 11:59 //

  Dat de AfD snel moge groeien

  Like

 10. Een 80 jarige autochtoon vertelt haar mede autochtonen dat ze binnen afzienbare tijd een minderheid in eigen land zijn maar zich daar geen zorgen over hoeven te maken want ze is binnenkort toch dood.

  Like

 11. Als ze al museumstukken de bevolking moeten gaan laten geruststellen over iets waar iedereen die er weet van heeft bang van is ,dan is het einde echt wel dichtbij.
  Die antieke spreekbuis zal wel niet op een pensioen van 800€ moeten leven zoals velen in Duitsland tengevolge van al de miljarden die aan immigratie worden gegeven.
  Ze proberen met woorden op te lossen wat meer zal van doen hebben dan woorden….

  Like

 12. Dick idd precies ook mijn gedachten, nee we hoeven ons geen zorgen te maken dat we in de minderheid zijn, ga lekker een rondje op een kerkhof lopen wellicht dat er Afrikaantjes lopen die wel van een oude doos houden, of Afghanen die lusten ook wel oude dames
  Wat zit er toch in het drinkwater in Duitsland en ook o.a Zweden?

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel // augustus 12, 2018 om 18:04 //

  Zeggen dat Duitsers binnenkort net als in Nederland een minderheid in eigen land zullen zijn daar heb je warempel geen glazen bol voor nodig.
  Dat we daar volgens haar niet bang voor hoeven zijn geeft alleen maar aan dat ze nooit in dat soort wijken heeft verbleven. Het is schreeuwen vanuit een blanke enclave.
  Wat ze echter nalaat is het benoemen van de zogenaamde verrijking door niet-westerse immigranten, die is er namelijk niet.
  Waarom zou je mensen toelaten die niks toe te voegen hebben en zoals bewezen generaties lang teren op het door brave belasting afdragers opgebrachte geld ?
  Het enige dat je van de immigranten kunt verwachten is dat je allerhande parallelsamenlevingen creëert, de nieuwkomers krijgen zoals Fortuyn al zei een enkele reis naar de onderkant van de samenleving. Het onvermogen om zich daaruit te verheffen vormt steeds vaker een explosieve mix.
  Frankrijk en Groot-Brittannië kennen inmiddels hun banlieux en het is wachten op de explosie. Tot nu toe is dat beperkt gebleven tot wat binnenbrandjes maar dat is alleen maar een opstapje naar wat ons straks te wachten staat.

  Like

 14. Kinderloze oude vrouw gaat ons vertellen hoe de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen er uit moet zien, regelrecht de afgrond in

  Like

 15. Merel,al die heksen die ons van de wereld willen hebben zijn kinderloos
  Frau Merkel ,Theresa May dus wat kan hun het schelen dat ze de wereld voor de kinderen vergallen
  Weg met al die zure verbitterde wijven

  Like

 16. claasje kater // augustus 12, 2018 om 20:42 //

  deze “frau professor” Is een oude linksche heks

  Like

 17. christ Kanters // augustus 14, 2018 om 11:39 //

  Dat Oost Duits varkentje heeft toch daar een hersenbeschadiging opgelopen , anders kan het niet met een dergelijke , openlijke vernietigings–drang.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s