Nieuw

Noord-Afrikaan en zijn vrienden hebben op gruwelijke wijze vijf vrouwen in Zwitserland mishandeld: één in coma

Zwitserland is geschokt door de wrede mishandeling van vijf vrouwen in de leeftijd van 22 tot 33 jaar voor club Petit Palace in Genève. Twee van de vrouwen raakten ernstig gewond; één van hen is zelfs in coma achtergelaten en verkeert nog steeds in kritieke toestand.

Een vrouw uit Genève was op de avond van het gevecht in de buurt van het Petit Palace. Ze vertelt het Zwitserse dagblad Blick dat ze voor de aanval met een van de aanvallers heeft gesproken.

“Hij was die avond de enige op krukken, dat was ongebruikelijk”, zegt de vrouw. Volgens de krant zou de dader de vrouwen met de krukken hebben geslagen.

De vrouw uit Genève beschrijft de vermeende dader als een 20-22-jarige man met Maghrebische (Noord-Afrikaanse) herkomst. Hij was “een beetje gespierd” en had gebleekt haar. Ze is er zeker van: “Hij komt zeker niet uit Genève”.

De aanval op de vrouwen vond plaats tussen het ‘Petit Palace’ en het ‘Place des Trois-Perdrix’. Plotseling kwamen er mensen aanrennen om de uitsmijters te vertellen dat de vrouwen waren geslagen. Toen de hulp aankwam, werden twee vrouwen liggend op de grond aangetroffen, in een plas van bloed.

Volgens een plaatselijke krant viel aanvankelijk slechts één man een vrouw aan. Toen een niet-betrokken groep feestgangers haar te hulp schoot, grepen verschillende vrienden van de man in en sloegen de andere vrouwen.

De mannen gaven slagen en schoppen, zelfs tegen het hoofd van de slachtoffers toen ze al op de grond lagen. De daders werden vervolgens geslagen door drie Kosovaren en vluchtten weg, zegt het hoofd van de club, Fabrice Graf, tegen Le Matin Dimanche.

Het personeel van het Petit Palace is nog steeds zeer geschokt. “Er was geen teken van escalatie tijdens de avond,” zegt Graf. Niemand kende de daders.

Wegens de aanval in Genève heeft het Openbaar Ministerie een strafrechtelijk onderzoek ingesteld. De politie zoekt getuigen en getuigenissen van mensen die getuige waren van de aanslag of deze op film hebben vastgelegd.

De daders worden nog steeds gezocht in Frankrijk. Pierre Fillard, plaatsvervangend openbaar aanklager van de Republiek Annecy, bevestigt aan het tijdschrift ““20 minutes”” dat een verzoek van de autoriteiten van Genève is ontvangen.

Ze “verwijst naar het zoeken naar verdachten”. Volgens ooggetuigen zouden de daders zijn weggereden in een auto met Franse registratie.

Bron:

https://www.blick.ch/news/schweiz/westschweiz/frau-in-genf-ins-koma-gepruegelt-kommen-die-schlaeger-aus-frankreich-id8716539.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s