Nieuw

Minibrandje bij Turks consulaat besteden we geen aandacht aan – we melden het wel tegen de tijd dat het gebouw tot de grond toe afgefikt is

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Minibrandje bij Turks consulaat besteden we geen aandacht aan – we melden het wel tegen de tijd dat het gebouw tot de grond toe afgefikt is

 1. Geweldig !

  Like

 2. templars2017 // augustus 12, 2018 om 14:28 //

  De volgende !!!!

  Like

 3. claasje kater // augustus 12, 2018 om 14:40 //

  Wel erg verbazingwekkend dat de amsterdamse polizei nu wel snel reageert en in andere gevallen uitermate laks afwacht. Klopt iets niet bij onze hoofdstedelijke iftar-politie.

  Like

 4. Ach als het afbrand zitten ze zo weer in een ander gebouw. Want we moeten tenslotte Erdogan bevredigen. We kunnen beter de grenzen sluiten. Turkije glijd af naar de tijd voor de tachtiger jaren. Banken en ondernemingen zullen het land verlaten. Dan willen de Turken weer hier heen als zogenaamde gastarbeider om nooit meer te vertrekken. Want onze sociale voorzieningen zijn zo goed. Ja voor hen wel want zij kunnen ongemoeid naar hartenlust frauderen. De autochtoon wordt bespioneerd en gekort.

  Like

 5. Ik beklaag de dader, die zal zware straf boven hoofd hangen teneinde de moslims te paaien, of wie weet mag hij als ‘verwarde man’ ook vrijuit gaan.

  Like

 6. De Telegraaf jankt dat de dader van de parfum, wd40 en deobom bij het Turkse bordeel en kinderverhandel centrum een 34 jarige “Nederlander” is, met de nadruk op NEDERLANDER, om vervolgens te zeggen dat de politie geen uitspraken doet over de nationaliteit van de verdachte…..
  Hebben wij nog echte blanke “NEDERLANDERS” ?

  …stemmingmakerij van de eerste orde bij de telewvaag…..wat een enorme flut journalistiek. Wat is nou precies de boodschap, dat de vijand eindelijk word aangevallen? Inhoudsloos waardoor de afdeling prive alle duimen van de andere redacties komt zuigen…..Het is dat ik die bagger gratis kan lezen, je zou gek zijn geld te betalen voor hun woorden kots, hun kwatsch…

  Mijn oude buurtjunk had altijd een plastic tas bij zich, met een bom zei hij zelf…..soms gaf de buurtagent hem een nieuw plastic tasje, voor het geval hij de bom zou verliezen…hulpvaardig en begripvol noemen we dat…..
  Dat was vroeger, toen mongooltjes nog met speelgoed geweertjes op straat konden spelen zonder te worden afgemaakt, en kinderen met pukkels ook….vroeger.

  Ik ben benieuwd naar de beweegredenen, het zal uiteindelijk wel een officieele verwarde boze blanke man met een psychiatrische achtergrond die al langer de weg kwijt was, maar goed, waarheid en openbare verklaringen heeft al langer een etterend effect op de wereld…

  Door van iedere protestactie een verwarde persoon met een criminele achtergrond of een psychiatrisch verleden of zaken van soortgelijke strekking te koppelen zet men de bewuste burger op een soort plaats waar niemand zich bij wil aansluiten uit angst hetzelfde stempel te krijgen , onstabiel, onsamenhangend….verward……maar is dat juist niet het gevolg van bedreiging en verkrachting en machteloos zijn en als paria worden geschoffeerd door ambtenaren…..waar word u onstabiel en verward van? Misschein wel van een laadruimte met vieze kerels die je kinderen zeggen te willen afmaken….zou zomaar kunnen. Bescherming en grondwet zijn weg, in naam bestaan ze, in de praktijk is het de gereedschapskist van de een en het rechtenloos maken van de ander. Revoluties zijn om minder begonnen, volgens het volkerenrecht is dit waar de mens zichzelf mag gaan verenigen, bewapenen en beschermen.

  Al die krantenwoorden met spelingen, het is psychologie om de massa te knechten, net als bij een zelfdoding van een politcia het zwaartepunt te verleggen naar zware druk en verwardheid, opeens doet bedreiging en verkrachting er niet meer toe en is het in twijfel getrokken zonder dat zo te zeggen, puur door iemand psychisch in een ontoerekeingsvatbaarheids hoekje te zetten. Zo handhaaft de “elite” zich in HUN democratie, waarin je wel aanwezig mag zijn maar verder je belk moet houden.

  Wel een boete voor wild plassen maar geen probleem om massa moordenaars miljaren te sturen en hun lijfwachten in ons land gewapend te laten rondlopen en ondertussen te laten moorden of deals te sluiten met toekomstige moordenaars in hun dienst…

  Op een of andere manier kan een volk worden afgemaakt op 3 uur vliegen van hier terwijl ze op een berg zitten maar bombarderen we ergens in een woestijn een halve planeet verder Boko en zijn Harem en hun kameel…weet u waarom?

  En zo hebben onze helden in Yogo-slavie vanuit vliegtuigen Serviers lopen afmaken, in Irak alles dat niet te verstaan was, in Afghanistan dorpen gebouwd met howitzers, in libie de grond geegaliseerd en verlost van al die vieze rothuisjes die mensen bij hun trowuen cadeau kregen van de Khadaffie en functionerende raffinadereijen enzo, en in Syrie zijn de oude voorraad bommen gedumpt, maar niet op IS moordenaars m,aar op hun slachtoffers, zodat de kruit en boem industie weer een order kon scheppen.

  Economie is verbruiken en daarvoor heb je consumenten nodig, al dan niet vrijwillig.

  Zou je een rekening kunnen sturen omdat iemand gewoon een bom heeft gekregen? Rekeningen krijgen omdat iemand anders iets heeft besteld en gezegd dat ze jou en je huis zijn kan wel, je moet die zelfs vaak ook nog betalen ook….economie…

  Van alle genoemde landen heeft er nog niet een ons aangevallen om dat geweld te verdienen. Nu hebben ze een reden, en als een zandneger hier aan de moord gaat omdat wij zijn land en famillie hebben platgebombardeerd, dan is dat een logisch gevolg, en in miijn optiek in die context onze eigen schuld. Met “onze” ook die van ons burgers, omdat wij die mafklappers zoals Timmermans, Rutte, Junkers en al dat andere tuig laten doorgaan, omdat wij niets doen.
  We worden bestuurd door criminelen, door heel enge zeer narcistische lieden. Ze zijn kei gek en wij kijken stom en lamlendig toe.

  Ik zag in het nationaal oorlogsmuseum en film met een Uhm, en die vent is een kloon van Fransje Timmerswans, alsof ze aan dezelfde giftige arrogantie tepel werden gevoerd. Is er een machine die dit soort wezens produceert, of is het een gezwel veroorzaakt door jaren Telegraaf en Elsevier en koninginnedagen en lintjes en parades en jeugdcomplexen? Wij worden geleid door heel enge mensen, mensen die geen gevoel met andere mensen hebben maar een rol spelen in een eigen fantasie wereld. Als ze bij een andere partij zouden horen werden ze opgesloten in busjes met vieze mannetjes met dierenziekten aan hun plassertjes.

  Toen Jezus volgens het evangelie van Maria zei dat de mens enkel een paar sandalen en een wandelstok nodig heeft in het leven had hij een goed punt, nu 2000 jaar later wil ik eraan toevoegen dat een lang touw en een hooivork ook verrekte handig kunnen zijn.

  Geschreven door een verwarde crimineel met een psychiatrische achtergrond die drugs gebruikt (denk ik), en die lange tijd heeft gedacht dat we echt in een democratie leefden, met recht en wet en iedereen in gelijkheid. Stomheid meeliftend in de moedermelk, zou het een complot zijn of zijn alieens bezig om ons te hersenspoelen? Wie de beelden bekijkt van de heren Bos en Balkenende voor en na hun gezamelijke reis naar Amerika ziet wat ik bedoel, van angstige lamzakken naar arrogante ratten, binnen een week. Vermoorden van oppositie is gewetensbelastend en maakt het leven zwaar, daar zijn pilletjes voor….Of Willem Alexander die wegens gezinsuitbreiding ineens een groot vliegtuig nodig heeft en een ranch in zuid Amerika…. dan denk je toch aan Aliens en verkocht worden en zo….

  Ik moet nu poepen, best klote dat de Telegraaf niet drielaags is, dan zou het ideaal zijn voor de grote klappers…

  Ik wens de onverlaat met de spuitbussen sterkte, bijna WO3 veroorzaakt, levenslang pilletujes met een trechter gevoerd krijgen en je krijgt nu ene bedje betaald door organon, in ruil voor het invullen van wat vraagjes en je medewerking in onderzoekjes en testjes…gevangenen zijn makkelijker om je experimentele medicijnen op te testen dan kleine kinderen in ziekehuizen of instellingen, die hebben nog vaak iemand die hun welzijn bewaakt….
  Tot op de dag van vandaag…..

  Wat een zooi is die normen en waarden samenlewving met VOC mentaliteit, kunnen we niet direct naar de vroewge middeleeeuwen terugrijzen, in plaats van al dat gekloot op verlaten stationnnetjes?

  Regeren is vooruitzien. Kent u er een? Ik bedoel een politicus die VOORUIT kan denken? Die uberhaupt kan denken?

  Dat was de meest eenvoudige vraag van de dag.

  De moeilijkste vraag is deze: wat heeft het voor nut om te gaan stemmen als uw kanidaat zichzelf van kant moet maken om te voorkomen dat haar kinderen worden afgemaakt? Word u dan niet zo boos dat u met hooivork de straat opgaat?
  Of is het niet echt uw probleem? Een deur te ver weg zeg maar…

  Like

 7. Een halal barbecue dus!
  Allemaal gehuld in zandbak-nazi kledij.
  En nu maar hopen dat de stof vlam vat.
  “OFFERFEEST”!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s