Nieuw

Jeff Sessions: The DOJ ‘Will Not Partner With Groups That Unfairly Defame Americans’ Like the SPLC

Jeff Sessions

On Wednesday, U.S. Attorney General Jeff Sessions denounced the Southern Poverty Law Center (SPLC) for weaponizing its “hate group” designations against conservative organizations, and pledged that the Department of Justice (DOJ) will not partner with hate groups or groups that defame Americans. He spoke in front of the Alliance Defending Freedom (ADF), a Christian legal organization that has won 9 Supreme Court cases in the last seven years and that has been unfairly defamed as a “hate group” by the SPLC.

“I have ordered a review at the Department of Justice to make sure that we do not partner with any groups that discriminate,” the attorney general declared. “We will not partner with groups that unfairly defame Americans for standing up for the Constitution or their faith.”

Conservative Headlines >>

In deze video, vanaf 4:00 kun je zien wie de baas van de SPLC is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s