Nieuw

Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken:  “Ongecontroleerde immigratie leidt tot chaos, racisme en sociale conflicten”

Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini. Foto: Facebook.

In een diepte-interview met het Italiaanse dagblad La Nuova Bussola Quotidiana legt de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken uit dat ongecontroleerde immigratie “leidt tot chaos, racisme en sociale conflicten”, waarbij hij blijft volhouden dat het “enige tegengif tegen racisme” gereglementeerde migratie is.

Matteo is er stellig van overtuigd dat een ordelijke immigratie “de rechten van zowel Italianen als immigranten waarborgt”, in tegenstelling tot de ongecontroleerde immigratie die in de “chaos” van de afgelopen jaren heeft geresulteerd.

– Het enige tegengif tegen racisme – en de Italianen zijn allesbehalve racistisch – is terug te keren naar een respect voor wetten en voorschriften, en te controleren wie dit land binnenkomt en wie het verlaat, zei de minister.

Salvini werkt aan het waarmaken van zijn belofte om migranten te repatriëren aan wie asiel geweigerd is, ondanks worstelingen, waarvan sommige “absurde situaties”, met verzet van hun landen van herkomst.

– Eerlijk gezegd kan ik het niet verklaren, zoveel kwaadaardigheid heeft me echt verbijsterd, antwoordt Salvini op de vraag hoe hij de “ongekende vijandigheid” van het katholieke establishment in Italië tegen hem verklaart .

– Het mooie is dat ik na de raportage van Famiglia Cristiana en de aanvallen van Avvenire een stortvloed aan brieven heb ontvangen van mannen en vrouwen van de kerk met hun namen, voornamen en adressen, om mij aan te moedigen zo door te gaan als ik nu doe. Hoewel verschillende van hen mij verzochten om hun anonimiteit te waarborgen, om problemen te vermijden, ging hij verder

– Ik heb zelfs brieven gekregen van priesters en bisschoppen. Dit verbaasde me echt. In de politiek ben ik eraan gewend, maar in een wereld van openheid, dialoog, soberheid en een eigen manier van bestaan, had ik niet verwacht dat er zo’n klimaat zou zijn.

– De verdediging van onze waarden en onze identiteit vereist een regulering van de islamitische aanwezigheid en islamitische organisaties in Italië, antwoordt Matteo op de bedreigingen die uitgaan van de radicale islam.

– Het is duidelijk dat de fanatieke interpretatie van de koran onverenigbaar is met onze waarden van vrijheid en met christelijke waarden.

– In dit geval is het niet de bedoeling om te integreren, om de dialoog aan te gaan. Helaas heeft een bepaald soort islam zichzelf ghettoised en is onverenigbaar met onze samenleving. En het verbaast me dat sommigen binnen de katholieke hiërarchie doen alsof ze dit niet zien, zegt Salvini.

Bron:

http://www.lanuovabq.it/it/salvini-con-noi-al-governo-sara-difesa-la-famiglia

https://voiceofeurope.com/2018/08/uncontrolled-immigration-leads-to-chaos-racism-and-social-conflict-italian-interior-minister/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken:  “Ongecontroleerde immigratie leidt tot chaos, racisme en sociale conflicten”

 1. antiislamnu // augustus 13, 2018 om 00:02 //

  Islam is islam er bestaat geen gematigde islam het is gewoon een foute ideologie.
  De beste man doet prima werk maar wat de islam betreft vergist ook hij zich enorm

  Like

 2. Ik denk dat die dat wel weet. Maar een beetje slimmer tewerkgaat dan Wilders.
  Wat heeft-ie nou met zijn gebrul in de afgelopen 15 jaar bereikt?
  Nada!
  Deze Italiaan zit nu in een positie om dingen te veranderen waar Wilders alleen maar over kan dromen – verder dan als bliksemafleider zal Wilders nooit iets bereiken.

  Like

 3. Wilders heeft nog niet veel kunnen bereiken omdat het stemvee hier in Nederland in tegenstelling tot Italië steeds weer op de verkeerde partijen stemt
  De Italianen zijn dus slimmer gebleken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s