Nieuw

How Women Weaken Nations (and why men let them)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on How Women Weaken Nations (and why men let them)

 1. Von Puffelen // augustus 12, 2018 om 21:44 //

  “While trying to recruit Russo for the CFR, Nicholas Rockefeller told him that his family foundation created women’s liberation using mass media control as part of a long-term plan to enslave humanity.”
  https://www.savethemales.ca/001904.html?_ga=2.125720911.455402868.1533721380-656753320.1530804987

  Liked by 1 persoon

 2. Republikein // augustus 13, 2018 om 01:29 //

  Ja, op het kraambed, dat is bepaald.
  Die pijnen horen daar bij, de geluiden is een afleidingsmanoeuvre.

  Like

 3. Von Puffelen // augustus 14, 2018 om 23:52 //

  Onbedoeld maar toch zie hier in 5.29 min. naïviteit hoe vrouwen je land naar de knoppen kunnen helpen.
  Je zou er haast om moeten lachen ware het niet zo erg.

  Like

 4. In mijn jeugd stond op de muren geschreven ‘porno is vrouwenhaat’ en daaruit begreep ik dat mannen seksbeluste wezens zijn en vrouwen daarvan het slachtoffer. Ik geloofde het totdat ik voor het eerst vrouwen zag bij een optreden van de Chippendales, ik kon niet geloven wat ik zag, de vrouwen gingen helemaal maar dan ook volledig uit hun plaat grijpend naar de penissen e.d., ik begreep er niets van want ik zag nog steeds die tekst voor me en had nog nooit mannen zo uit hun dak zien gaan bij strippende vrouwen, vrouwen zijn véél erger. Eigenlijk had ik dit kunnen weten gezien de massaal flauwvallende vrouwen bij bv de Beatles toentertijd, maar ja die tekst op de muren stuurde me met een kluitje het riet in.

  Een ander aspect; Er wordt gezegd, ook door vrouwen, dat vrouwen doorgaans op foute mannen vallen, en wat nu als een hooggeplaatste vrouw op een foute man valt!! Vrouwen zijn minstens zo seksueel gericht als mannen, waarschijnlijk nog erger dan mannen (dat hebben de Chippendales bewezen) en dat verklaart m.i. waarom veel vrouwen zo openstaan voor mannen uit andere delen van de wereld die ze vluchtelingen noemen. Dat verklaart m.i. ook dat bepaalde homo’s zoals de Ruyter (arabist) pro-islam zijn, ze zijn verliefd cq geil op arabische mannen. Deze tekst zal misschien sommige mensen shockeren maar puntje bij paaltje zijn we gewoon naakte apen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s