Nieuw

Hannover: Dakloze vrouw verkracht en gewurgd door asielzoeker

Het gevaar om slachtoffer te worden van geweld tot moord en doodslag is alomtegenwoordig in Duitsland. Een week geleden werd een flessenverzamelaarster getroffen. De 63-jarige dakloze vrouw werd ’s nachts in Hannover verkracht en gewurgd . Haar moordenaar, vermoedelijk een 44-jarige Afrikaan, werd op dinsdagmiddag in Hannover door de politie gearresteerd.

Door DNA-beslag van het slachtoffer was de politie op het spoor gekomen van de asielzoeker, van wie de precieze leeftijd en nationaliteit nog niet zijn vastgesteld. Een vergelijking met het beschikbare DNA-materiaal uit de politiecomputer leverde een treffer op: de man die bij de politie bekend was, was onlangs veroordeeld voor seksuele intimidatie. Er was derhalve vergelijkend materiaal beschikbaar.

De rechters lieten hem toen zoals gewoonlijk los met een proeftijdsvonnis van drie maanden. Het “goudstuk” heeft zich nu bedankt met een verkrachting en moord op een dakloze vrouw. Haar lichaam werd op 31 juli gevonden in een speeltuin in Oststadt in Hannover.

De dader gleed bijna door de mazen van de wet, omdat haar dood in het begin niet op een moord leek. Pas bij de lijkschouwing bleek dat Susanne M. slachtoffer was geworden van een geweldsmisdrijf.

Een arrestatiebevel is tegen hem uitgevaardigd. Hij heeft toegegeven dat hij de vrouw seksueel tegen haar wil heeft aangevallen. Hij was echter “niet van plan haar te doden”, verklaarde hoofdaanklager Thomas Klinge. In hoeverre dit waar is, moet het verdere onderzoek uitwijzen.

Bron:

http://www.pi-news.net/2018/08/hannover-flaschensammlerin-von-asylbewerber-vergewaltigt-und-erwuergt/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Hannover: Dakloze vrouw verkracht en gewurgd door asielzoeker

  1. Republikein // augustus 12, 2018 om 22:29 //

    Karma, inlossen van schulden.

    Like

  2. templars2017 // augustus 12, 2018 om 22:49 //

    “Hij had niet de intentie tot het doden,” wedden dat ze hem nog gaan geloven ook….in dergelijke gevallen is men telkens tweemaal slachtoffer ,één maal door de dader en één maal door het falende systeem…..

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s