Nieuw

Duitse politie heeft 24 patrouillewagens nodig om gevecht tussen twee Turkse families te stoppen

Archieffoto.

In de Duitse stad Pinneberg vond een gevecht plaats tussen ongeveer 40 personen uit twee Turkse families. Zeven arrestaties werden verricht en zes mensen werden naar het ziekenhuis gebracht, bericht de NDR-omroep.

Toen de politieambtenaren rond 19:00 aankwamen, sloegen ruwweg tien mensen op elkaar in, zegt een politiewoordvoerder. De andere familieleden kwamen later en “vielen elkaar ook aan”.

Sommige deelnemers waren bewapend met messen, wapenstokken en peperspray. Tijdens het politieoptreden alarmeerde het controlecentrum in totaal 24 patrouillewagens uit Sleeswijk-Holstein en Hamburg naar de locatie van de massale vechtpartij.

Twee mensen raakten zwaargewond door slagen of messteken, drie mensen raakten lichtgewond. Daarnaast werd een ander getroffen door een hartaanval.

Alle gewonden werden in ziekenhuizen opgenomen, volgens de politiewoordvoerder. Tijdens de interventie raakte ook een politieagent licht gewond. Een aanvaller had hem gebeten.

Na het eerste onderzoek vermoedt de politie een familiegeschil als aanleiding voor de strijd tussen de twee families van Turkse afkomst.

De ene familie komt uit Hamburg, de andere woont in Pinneberg. De recherche Pinneberg onderzoekt nu de achtergrond van de andere familie.

De politie zoekt getuigen van het geschil en vraagt 04101 2020 te bellen met om het even welke informatie.

Bron:

https://www.ndr.de/nachrichten/schleswig-holstein/Streit-zwischen-Familien-eskaliert-in-Pinneberg,polizei5102.html

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Duitse politie heeft 24 patrouillewagens nodig om gevecht tussen twee Turkse families te stoppen

 1. Republikein // augustus 12, 2018 om 11:13 //

  Het blijven Mongolen, dna liegt nooit.

  Like

 2. Zijden handschoentjes….

  Like

 3. Niet mee bemoeien, laat maar lekker matten. (Lees: elkaar afmaken, iesse normaal in die koeltoer). Het probleem lost zich vanzelf op. (Of niet).

  Like

 4. Laat ze mekaar toch de koppen inslaan.
  Niet mee bemoeien dus want dat kost alleen maar geld van de belastingbetaler.

  Like

 5. De verzekeringen moeten maar de behandelingskosten in zulke gevallen niet betalen. Laat de wolven elkaar opvreten. Oh ja, laat ze ook Erdogan ophangen voordat hij weer miljarden van ons krijgt.

  Like

 6. Von Puffelen // augustus 13, 2018 om 01:21 //

  Het mag wel iets kosten, al die verrijking.
  24 maal 2 = 48 man plus hetzelfde aan overhead en “De recherche Pinneberg onderzoekt nu de achtergrond van de andere familie.” verdere spannende onderzoeken.

  Like

 7. 1 gatlingun was ook genoeg geweest

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s