Nieuw

De linkse Bart Nijman van het linkse GeenStijl prijst een links manifest aan van een linkse filmmaker en noemt dat dan realistisch

“Zeldzaam. Twee mensen die redelijke dingen zeggen. Op links, in Vrij Nederland. WAT IS DEZE TOVENARIJ?”

Nee, baardige salafistplugger, het is geen tovenarij, het is linkse lariekoek.

De manifestschrijvers verdoezelen wat islam is, zoals we gewend zijn van links. Net zoals Nijman met regelmaat doet als hij termen als ‘liberale’ en zelfs ‘seculiere’ moslims uit zijn toetsenbord slaat.

De schrijvers willen, haha proest; ‘de polarisatie juist doorbreken.

Die tijd zijn we voorbij dat dat nog kon, na al de onophoudelijke blankenhaat die we in dit land hebben moeten verduren. Van zowel geïmporteerde Afrikanen als mohammedanen.

Mohammedanen zijn verplicht om de ongelovige te haten.

En onderstaande is simpelweg niet waar. Terstall over de uitgerangeerde Asscher:

‘Ook als minister in het vorige kabinet is hij niet weggedoken. Hij is de confrontatie aangegaan met Turkse en Marokkaanse religieuze organisaties.’

Asscher heeft het onderzoek naar de invloed van Turkse organisaties vier jaar lang in zijn onderste bureaulade verstopt, net als het onderzoek naar 80% steun voor ISIS onder jonge Turken en het onderzoek naar anti-semitisme onder jonge mohammedanen. Als de uitkomst niet beviel zette hij er een ander bureautje van bevriende partijgenoten op in de hoop wel een wenselijke uitkomst te krijgen.

Verder een hoop gelul over vrijheid van godsdienst, ook voor moslims, en ‘individuele vrijheden’ terwijl we 4 miljoen tribale barbaren binnengelaten hebben.

Krampachtige linkse stuiptrekkingen in het aanzicht van opkomend nationalisme, want dat lijkt toch vooral het onderwerp te zijn dat ze echt willen bestrijden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on De linkse Bart Nijman van het linkse GeenStijl prijst een links manifest aan van een linkse filmmaker en noemt dat dan realistisch

 1. Ik heb al geruime tijd mijn twijfels over GS, ik vind het sowieso vlees noch vis.

  Wat ik denk dat bij mensen als Terstall speelt is dat zij uit opportunisme, omdat ze waarschijnlijk een paar aardige en ruimdenkende moslims kennen (of die zich ruimdenkend voordoen), denken dat er in NL zoiets als een gematigde- cq polderislam mogelijk is wat inhoudt dat de polderislam nagenoeg enkel achter de voordeur bedreven zal worden.

  Ik zie deze ontwikkeling voor deze mensen als een stap in de goede richting, ze moeten echter nog heel veel stappen maken maar beter iets dan niets en ik vrees dat ze van een hele koude kermis thuis gaan komen waardoor ze steeds meer wakker geschud zullen worden en steeds meer stappen in de goede richtig zullen maken.

  Zo niet, dan zal Terstall vanwege z’n geaardheid een zware tijd tegemoet gaan.

  Like

 2. Terstall, dat is die laffe rooie aap die alleen maar christenen durft te bashen in zijn theaterproducties. Geen wonder dat ie een slag om de arm houdt met zijn moslims. De benauwde homo schijt zeven kleuren stront voor hen.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // augustus 13, 2018 om 01:27 //

  Elke wandeling begint met de eerste stap. In die zin is het hoopvol dat ze nu in ieder geval erkennen dat er een probleem is.
  Het benoemen van het probleem is nog wat problematisch maar het begin is er. Er zijn nog vele stappen te zetten maar de wandeling is begonnen.

  Like

 4. De wandeling naar de afgrond.

  Oud Links heb een stoffig jassie gekocht op de Vlooiemarkt, hem een laatste maal naar de stomerij gebracht, de gelapte en versleten schoenen nog een keer met het mislukte en miskende kunstenaarsspuug van Terstall opgepoetst en marcheert nu met hun lompenproletariaat naar de uitgang.

  Like

 5. Vandaag hangt hij weer de EUSSR-trol uit:
  https://www.geenstijl.nl/5143361/all-your-pools-hotelmeubilair-are-belong-to-us/

  “Polen kreeg de afgelopen jaren 85 miljard van Brussel, en als dank breken de conservatief-katholieken nu langzaam hun rechtsstaat af”

  Nee, ze verlagen de pensioenleeftijd voor de rechters van het hooggerechtshof van 70 naar 65. Niet zo heel gek. En de reden is dat er nog heel veel overgebleven communisten in dat hooggerechtshof zitten, maar ja die wil de marxistische EU natuurlijk niet kwijt, en daarom bemoeit de EU zich met interne Poolse aangelegenheden waar gewoon een democratisch gekozen regering zit.

  Wij hebben trouwens helemaal geen hooggerechtshof. Wij hebben een benoemde Raad van State waar alleen vriendjes van de constitutionele monarchie in plaats mogen nemen.

  is die Nijman nou zo slecht geïnformeerd of is het een EU-trol ?

  Like

 6. Twenty-seven of the court’s 73 judges are affected by the new law, which lowers the retirement age from 70 to 65. Justices can ask the president to prolong their terms, but he can accept or deny their requests without giving a reason.
  https://www.yahoo.com/news/polish-supreme-courts-top-judge-defies-purge-074031650.html

  Het geldt maar 27 van de rechters, en hier gebeurt alles mbt. de Raad van State achter de schermen en krijgen we ook nooit een reden te horen. Iets met balk en splinter.

  Like

 7. GS is gecontroleerde oppositie: flauwekul dus. Ik heb één keer gereageerd op een hysterisch stukje met de vraag waarom ze altijd moslims bashen, maar nooit en te nimmer iets zeggen over joden, behalve dan als slachtoffers van moslims en anti-semitisme. Bam: voor altijd verbannen van de GS-site, definitief. Voor het stellen van een vraag dus. Dan weet je genoeg: GS is een flauwekul front, een soort schoolkrant variant van Facebook en het zou me niet verbazen als ook zij de gegevens van hun reaguurders opslaan en ter beschikking stellen van iedereen die daar interesse in heeft, zoals onfrisse clubjes als het CIDI.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s