Nieuw

Afrikaanse Merkel-soldaat mag ongehinderd de Duitse bevolking terroriseren

Waarom is deze geweldpleger nog steeds op vrije voeten?

In NRW, meer precies in Unna en Fröndenberg, zorgt een Afrikaanse asielzoeker al wekenlang voor problemen. De gewelddadige man heeft al een stadswagen vernield, hij terroriseert al enkele dagen de werknemers van een autohandel in Unna, is ook gewelddadig tegen hen. De agressiviteit en gevaarlijkheid van de man zijn publiekelijk bekend, maar er gebeurt niets. De betrokken burgers worden volledig in de steek gelaten met het probleem.

Gezien deze omstandigheden, die helaas geen geïsoleerde gevallen zijn, rijst de legitieme vraag: waarom is deze man nog steeds op vrije voeten?

Zo vraagt Alice Weidel zich af in een Facebook post.

Het antwoord is simpel. Omdat ze hierheen gehaald worden om de bevolking te terroriseren. Om de vrouwen te verkrachten en de mannen te doden. Er is een georganiseerde wereldwijde oorlog gaande tegen de blanken.

 

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8497 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Afrikaanse Merkel-soldaat mag ongehinderd de Duitse bevolking terroriseren

  1. Iets mis met het filmpje?

    Like

  2. templars2017 // augustus 12, 2018 om 14:28 //

    op fb ? en nog niet verwijdert? hmmmm

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s