Nieuw

10 neergeschoten op een Caribisch festival in Manchester

Pixabay.

Haal de Caraïben in huis en je wordt de Caraïben. Negers doen nou eenmaal negerdingen op een negerfestival, ook als dat in een voorheen blank land is.

Het valt wel mee volgens de niet-blanke politiewoordvoerder, ‘het had veel erger kunnen zijn’:

Ja, het kan altijd erger.

Het jaarlijkse carnaval van de stad wordt beschreven als een “bruisend feest” dat belooft “Caribische cultuur op de voorgrond te brengen”. Dat is dan goed gelukt want de Caribische cultuur is er een van geweld. Ook in Nederland, Marokkanen hebben de naam, maar Antillianen staan bovenaan op de slechte lijstjes en ruim bovenaan zelfs als het gaat om geweldsdelicten waar vuurwapens bij te pas komen.

MossSide is een werkelijk multiculturele buurt in Manchester zoals de multiculturalisten dat graag zien ver weg vanuit hun eigen veilige ‘gated communities’.

Een wijk in de binnenstad die ooit berucht was vanwege gewelddadige bendes die de straten terroriseerden terwijl ze strijden om controle over de drugshandel, werd recenter beschouwd als de basis van meer dan een dozijn jonge islamisten die naar het buitenland reisden om te vechten met jihadistische groepen.

Ondanks dat Groot-Brittannië zo ongeveer de strengste wapenwetgeving heeft in de wereld, in het Londen van Sadiq Khan zijn aardappelschilmesjes zelfs verboden, is het land de laatste jaren veranderd in een krankzinnige schiettent en worden er in de Britse hoofdstad tegenwoordig meer moorden gepleegd dan in New York.

De immigratie van zwarten naar Groot-Brittannië om het land in het verderf te storten begon in 1948 toen het schip de SS Empire Windrush in juni 1948 vanuit Jamaica vertrok en afmeerde in Tilbury en 417 zwarte immigranten vervoerde. Het was meer dan een keerpunt in de geschiedenis van die oude eilanden, het was het begin van de vernietiging van het blanke Groot-Brittannië.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9323 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on 10 neergeschoten op een Caribisch festival in Manchester

  1. Jamacaans feestje

    Like

  2. templars2017 // augustus 12, 2018 om 18:46 //

    Ze weten niet of het een doelgerichte aanval was ,wat zou het anders zijn? een partycrusher?
    Raar maar weer in Manchester, festivals in die plaats worden een risico…..

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s