Nieuw

Study: Almost half of gay men abused by their partners

Foto ter illustratie.

Nearly half of men in same-sex relationships have been abused by their partner in some way, according to a new study published in the American Journal of Men’s Health.

The study found that among 160 homosexual male couples, 46% of the men reported “some form of intimate partner abuse” in just the past year, HealthDay News reports. The abuse took forms such as physical violence, sexual violence, emotional abuse, and controlling behavior.

LifeSiteNews >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Study: Almost half of gay men abused by their partners

 1. Scrutinizer // augustus 11, 2018 om 01:44 //

  De helft van alle homo”s maar in een paar ben je met zijn tweeen, dus tenzij er wederzijdse abuse is betekent dat in ALLE homoparen 1 van beide misbruikt wordt? Dat kan ik eerlijk gezegd moeilijk geloven. Ik weet niet hoe hoog dit percentage is bij heterokoppels maar vast niet ZO hoog. En misschien kan er wel een verschil zijn tussen de beide groepen, maar toch niet ZO groot. Dat lijkt me echt onwaarschijnlijk. M.a.w. ik stel me vragen bij dat onderzoek.

  Like

 2. Gezeik!

  Like

 3. Dit comment onder het originele artikel lijkt me de moeite van het overwegen waard:

  ‘Diane • 21 days ago
  This is not really news. All of the homosexual people I know have been abused in some manner, mentally, physically, emotionally or sexually. That is why it should still be considered an illness, that needs professional, mental, emotional and spiritual help. The other 50% just don’t recall the childhood trauma that they experienced. Repressed memory. Too ugly and painful to remember or accept. I think especially when a boy is sexually abused by their mother.’

  Like

 4. Scrutinizer, zoals ik het lees betrof het onderzoek 160 mannelijke koppels waar bij 46 % van die stellen een vorm van misbruik voorkwam.

  http://journals.sagepub.com/doi/full/10.1177/1557988318774243

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s