Nieuw

Kabinet straft blanke vrouwen die kinderen krijgen – Inkomen van enkele kostwinner daalt opnieuw, tweeverdieners in de lift

Het kabinet zet een premie op vrouwen die gaan werken en niet thuis blijven om voor de kinderen te zorgen.

Het mes snijdt aan twee kanten. De staat int meer belasting, en de staat kan de kinderen al vroeg indoctrineren.

Stellen met één kostwinner zijn er tussen 2011 en 2016 op achteruitgegaan. Tweeverdieners kregen in die periode juist meer te besteden, blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Het inkomen van koppels met één inkomen nam na aftrek van belastingen en premies in de genoemde vijf jaar met 1 procent af, terwijl het inkomen van tweeverdieners juist met 5 procent toenam.

Ook tussen 2006 en 2011 nam het besteedbaar inkomen van stellen met één kostwinner gemiddeld af en dat van tweeverdieners juist toe. NOS >>

Op mohammedanen hebben deze maatregelen geen invloed, het ruime merendeel van hen werkt sowieso niet maar verkiest het om financiële jihad te plegen op ons sociale stelsel en de vrouw thuis als broedmachine te houden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Kabinet straft blanke vrouwen die kinderen krijgen – Inkomen van enkele kostwinner daalt opnieuw, tweeverdieners in de lift

 1. Jack vanderVeen // augustus 11, 2018 om 20:55 //

  Is het ook niet een must voor de blanke:
  Eentje werkt voor onze ongewenste gasten(hoe men die ook noemt: nepvluchtelingen, negers, Afrikanen en Oosterlingen(klinkt als krakelingen maar kosten aanzienlijk meer), allochtone criminelen en hun families, parasieten in staat van ontbinding (bruin tot zwart zijn ze reeds) en de ander voor de belasting en levensonderhoud van het gezin zelf.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // augustus 12, 2018 om 00:40 //

  Het is de vraag of de overheid daar onder de streep beter van wordt.
  Een mens wil niet weten hoeveel geld er opgaat aan allerhande subsidies voor kinderopvang want ja als de ouders te druk zijn met werken zal er toch iemand anders die taak op zich moeten nemen en die doen dat niet gratis.
  Het is maar net waar je prioriteiten liggen.

  Like

 3. Like

 4. Claasje Kater // augustus 12, 2018 om 18:23 //

  Enkele kostwinner is gepakt door GL (mn Halsema) en D66 gedram in de kamer, de rest hobbelt er vrolijk achteraan. CU beloofd reparatie maar vindt pluche wel lekker zitten dus doet uiteindelijk nix

  Like

 5. Haksteeg Anton // augustus 13, 2018 om 18:21 //

  Werkelijk ik schaam me dood als dat een zgn Nederlandse regering is. Het zijn misdadigers en niet anders. Natuurlijk de asielzoekers worden door dezelfde idioten gesteund. Nederland die op deze partijen stemt is een misdadiger.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s