Nieuw

Italië: “Geredde mensen die bescherming zoeken” organiseren zich nu in maffiastructuren

Foto ter illustratie. Wikimedia/Loavesofbread (CC BY-SA 4.0)

Ze kwamen het land binnen als “zielige mensen die bescherming zochten”: zonder papieren en zonder dat de autoriteiten wisten wie er daadwerkelijk “binnengekomen” of “gered” waren. Alleen al het aanzien van deze mensen bezorgen bij veel autochtonen ongerustheid en een voorgevoel over wat er in de toekomst van deze “vluchtelingen” te verwachten is.

Dergelijke ‘angsten’ werden door de ‘serieuze’ media niet alleen geprobeerd om te minimaliseren, maar de onveilig voelende burgers werden bovendien beschuldigd van ‘xenofobie’, ‘racisme’ en ‘vooroordelen’. Het valt moeilijk te ontkennen dat deze vooroordelen in toenemende mate worden bevestigd door het gedrag van deze “beschermingszoekers”.

Onder de “gereddenen” bevonden zich talloze islam-krijgslieden en criminelen

Onder de bescherming van de ongecontroleerde massa-immigratie konden zich naast islamitische krijgslieden ook criminele kartels in Europa vestigen. Tegelijkertijd hebben zich goed georganiseerde maffia-infrastructuren ontwikkeld uit de overvloed van deze “vakmensen” in Italië, die zelfs de reeds lang gevestigde maffia hoofdpijn veroorzaken.

Maar vrouwen moeten ook steeds vaker bescherming zoeken tegen de “beschermingszoekers”. Op zijn laatst sinds hele hordes Arabische jonge mannen op de Keulse nieuwjaarsavond 2015 meer dan duizend vrouwen aanvielen, zagen zelfs veel van de naïeve goedmensdromers het daglicht.

Nigeriaanse president waarschuwde voor criminele indringers

Het enige wat nodig was geweest, was te luisteren naar de Nigeriaanse president Muhammadu Buhari, die de Europeanen in een interview met The Telegraph dringend waarschuwde zijn landgenoten niet te accepteren. Deze emigranten zijn meestal criminele gelukszoekers, zei de president. Als zijn advies was opgevolgd, zouden de Europeanen veel leed, ellende en enorme kosten bespaard zijn gebleven.

De Afrikanen hebben in Italië de “vijfde” maffia opgericht

Zo is de vervallen badplaats Castel Volturno bij Napels stevig in Nigeriaanse handen, zo meldt de Basler Zeitung – 30.000 inwoners, van wie 20.000 migranten. U kunt ook lezen over een bloedige strijd van rivaliserende Nigeriaanse bendes in Ferrara. Drie dagen lang vielen Nigerianen, gewapend met bijlen, machetes en pistolen, elkaar herhaaldelijk aan en veranderden de stad met de wereldberoemde renaissancegebouwen in een oorlogsgebied.

Veel jonge Nigeriaanse vrouwen, van wie sommigen minderjarig zijn, werken hun smokkelschulden af als goedkope prostituees. De Nigeriaanse bendes controleren de cocaïnehandel en hebben zich gevestigd als de “vijfde maffia” naast de inheemse syndicaten. De Nigeriaanse maffia, ook wel bekend als de “Zwarte Bijl”, gesticht door ex-militaire strijdkrachten, is “de meest meedogenloze maffia ter wereld”, oordeelt criminoloog Alessandro Meluzzo.

Dit alles lijkt de paus tot aan de NGO´s toe nog altijd niet voldoende te bereiken. In plaats van greep te krijgen op de chaos die al bestaat, doen ze er alles aan om Europa met nog meer van dergelijke elementen te bevolken. En dat alles onder het voorwendsel van “menselijkheid”.

“Palermo is geen Italiaanse stad meer”

Een jaar geleden berichtte de Daily Mail over de toenemende spanningen tussen de lokale Cosa Nostra en de “nieuwe” maffia. Hier is een video:

Bron:

https://www.unzensuriert.at/content/0027447-Italien-Gerettete-Schutzsuchende-organisieren-sich-jetzt-mafioesen-Strukturen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Italië: “Geredde mensen die bescherming zoeken” organiseren zich nu in maffiastructuren

 1. Je kon erop wachten, en het verschil is dat de politie geen kans meer heeft dese bolwerken binne te dringen, ze kunnen enkel nog naderhand een pv opstellen. Het werven vannagetnen inmigranten groepen is een machtsvergroting voor de maffia bendes, men krijgt toegang tot informatie en voorkennis, dus feitelijk is het aanwerven onder allochtonen de dood van het politieapparaat zelf…het overheidsapparaat word in de toekomst een “maffia knowledge base”.

  Stellen dat men in de afgelopen jaren steken heeft laten vallen is verkeerd uitgedrukt, men heeft van een compleet breiwerk de essentie ontrafeld met een schaar en zit nu met touwtjes waar niemand nog iets mee kan. Het is enkel een kwestie van tijd om de politie te zien verdwijnen, want het is onmogelijk de aanzwellende misdaad golf te beheersen, met iedere boot komen neiuwe rekruten, met iedere gezinshereniging groeit het aantal misdadiger, of ze nu willen of niet. Dit is de toekomst van Europa in de handen van bankiers en oppertunistische narcisten, van lieden die hun waandenkbeelden met alle middelen aan de rest van de burgers hebben opgedrongen, met alle beschikbare middelen.
  In dit spel dat gespeeld word zijn geen winnaars, enkel slachtoffers. Die elite kan slechts zolang ze zichzelf kunnen beveiligen doorgaan, dan valt ook voor hun het doek.

  Wat hebben die “intelligentisia” er een enorme puinzooi van gemaakt. En wat een arrogantie om de waanzin door te laten gaan uit angst een paar centen minder te kunnen incasseren. Honden zijn het, onze “elite”, achterlijke stomme honden.

  Sorry voor de echte honden, mijn excuus .

  Liked by 1 persoon

 2. Scrutinizer // augustus 12, 2018 om 00:22 //

  Ter verduidelijking van het ietwat verwarrende Duitse clipje:
  Wanneer de spreker gewag maakt van de maffia, bedoelt hij de PRIVATE maffia.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s