Nieuw

Het is tijd

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Het is tijd

 1. Republikein // augustus 11, 2018 om 05:35 //

  Ze pakken een stroman/vrouw.

  Like

 2. Houdt het dan nooit op , men (o.a. theresa may ) probeert/ proberen Tommy Robinson helemaal kapot te maken , zodat hij zijn kritiek op de islam wel in zal gaan slikken in de toekomst, als hij hier ooit levend vanaf gaat komen.

  Walgelijk dat hij geen kritiek mag hebben op de islam, zonder dat hij als politiek gevangene wordt behandelt .

  Die Theresa may oppakken en voor een volkstribunaal berechten .
  Dat mens spoort niet en is levensgevaarlijk.

  Respect for Tommy Robinson!

  Like

 3. Die Engelsen zijn nog gekker als de rest van Europa,willen de Pond houden,ok had ook graag de gulden behoudenwillen de Brexit en hebben het voor elkaar en gaan dan moeilijk doen en komen er niet uit door dat geneuzel van Theresa door pure onkunde en laat die Brussel politiek niet los en wil van twee walletjes eten en gehoorzaamt nog steeds Soros en Co en weet geen uitweg meer en sluit Tommy Robinson op met 17 eeuwse maatregelen en die hoeft nog net niet als Galeislaaf aan de slag en die May is net als Rutte corrupt en niet voor haar taakberekend.

  Like

 4. Farage at Downingstreet 10? Forget it, too good to be true!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s