Nieuw

De opzettelijk geïnfiltreerde “vluchtelingen” zijn het nucleaire migratiewapen van de criminele EU-bonzen en – “commissarissen” met als doel Europa te vernietigen.

Laten we nooit vergeten dat het hier niet om “vluchtelingen” gaat, maar om islamitische indringers die zijn aangesteld om de Europese bevolking en cultuur te vernietigen.

Het volgende korte commentaar van “alter Sack” is tegen de vergetelheid gericht: Het is bedoeld om ons het duivelse doel te laten zien waarvoor het Duitse en Europese politieke establishment de grootste migratiegolf in de menselijke geschiedenis teweegbracht.

Het Midden-Oosten werd opzettelijk gedestabiliseerd door de laatste (en islamitische) president van de VS, Barack Hussein Obama, in overeenstemming met de doelstellingen van de NWO, op zo’n manier dat de gewenste massamigratie naar Europa plaatsvond.

Ter herinnering: de Verenigde Staten hebben tijdens de gehele migratiegolf minder “vluchtelingen” opgenomen dan Duitsland op het hoogtepunt van de “vluchtelingengolf” op één dag.

Waar gaat het om?

 • Het gaat om de vernietiging van Europa,
 • Het gaat over het vernietigen van het blanke ras
 • Het gaat om het islamiseren van de wereld.

Ik heb honderden artikelen geschreven met duizenden verifieerbare feiten – dus ik wil hier de belangrijkste feiten niet herhalen.

De meesterbreinen achter deze ongekende genocide van 550 miljoen inheemse Europeanen zijn bekend:

 • DE SOCIALISTEN
 • VRIJMETSELAARS EN ANDERE GEHEIME GENOOTSCHAPPEN
 • DE NEOBOLSJEVISTISCHE BRUSSEL
 • DE NWO VAN DE VS
 • DE OIC (ORGANISATIE VAN ISLAMITISCHE LANDEN)
 • HET VATICAAN, MET DE PAUS ALS HOOFD VAN DE NWO
 • ORTHODOX TALMUD-JUDENTUM

Michael Mannheimer, 10..August 2018


Van ‘Oude Zak’, 08.08.2018,

In een commentaar op het artikel van Mannheimer:
“Moslim Piratenparadijs Duitsland: Somalische piraten kunnen in de eerste klas blijven en er sociale voorzieningen voor ontvangen”

850.000 misdrijven door “vluchtelingen”!
De opzettelijk geïnfiltreerde “vluchtelingen” zijn de wapens van deze criminele grootheden van de EU en – “commissarissen” met wie zij de natiestaten en -volkeren willen “uitroeien” – hoe meer misdaden, hoe beter dit doel kan worden bereikt.
Ja, het is een kwestie van het opzettelijk uiteenvallen van de staat door de lokale rechtbanken, politiebureaus en andere administratieve autoriteiten.

– zodat de “etniciteitsloze EUdSSR” tot stand kan komen met een “nieuw arabisch mensen type in Eurazië”. Of, zoals de socialistische Brusselse “commissaris” (een term die ook werd gebruikt in het Sovjet-communisme!) Timmermans hardop uitsprak : “Vernietig de natiestaten”!

De met opzet binnengehaalde “vluchtelingen” zijn het wapen van deze criminele EU-bonzen en “commissarissen” van de EU met wie ze de natiestaten en volkeren willen “uitroeien” – hoe meer misdaden, hoe beter voor het bereiken van dit doel (vrij naar Lenin)!

Hier:

850.000 misdrijven door “vluchtelingen”!

De – opzettelijke! – destabilisatie van Duitsland door het “monster” MERKILL en haar bolsjevistische gerechtelijke toverspreuken is nu onthuld in een nieuwe bestseller:

https://philosophia-perennis.com/2018/08/07/laut-bka-statistik-853-000-straftaten-durch-fluechtlinge/

De “gewonden” zijn overwegend DUITSERS – vaak eindigt het met de dood, net als de 63-jarige onlangs, de door een zwarte vermoorde flessenverzamelaar!

Arresteer eindelijk Merkel – dan zal het aantal misdaden snel afnemen, omdat jullie politieagenten en rechters eindelijk in staat zullen zijn om hun echte taak opnieuw uit te voeren: om het Duitse volk te beschermen tegen criminelen in plaats van ze door hen te laten vermoorden!

Deze criminelen hebben ons al zoveel gekost, nu krijgen ze zelfs al onderdak in LUXURY HOMES!

Dit bewijst opnieuw: het COMMUNISME heeft NOOIT gewerkt en eindigt regelmatig in moord en doodslag, zelfs als “een onverbeterlijk Communistische KADER” zoals Merkel dat NOOIT “inziet”!

https://philosophia-perennis.com/2018/08/07/fluechtlingsheime-so-teuer-wie-luxuswohnungen/

Bron:

https://michael-mannheimer.net/2018/08/10/850-000-straftaten-durch-fluechtlinge-die-vorsaetzlich-eingeschleusten-fluechtlinge-sind-die-waffe-dieser-verbrecherischen-eu-bonzen-und-kommissare/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on De opzettelijk geïnfiltreerde “vluchtelingen” zijn het nucleaire migratiewapen van de criminele EU-bonzen en – “commissarissen” met als doel Europa te vernietigen.

 1. koddebeier // augustus 11, 2018 om 21:05 //

  De EU en z’n politici zijn de grootste vijanden van de autochtone Europese bevolking !

  Like

 2. templars2017 // augustus 11, 2018 om 21:35 //

  Bereid zijn je waarden te verdedigen is voorbereid zijn om te overleven

  Like

 3. Thomasson // augustus 12, 2018 om 10:00 //

  Gaarne wil ik hier graag paar kanttekeningen zetten bij de opmerkingen van Michael Mannheimer van 10 augustus jl.

  WAAT GAAT HET OM?

  a) Het gaat om de vernietiging van Europa: niet helemaal correct. Men wil Europa en de gehele infrastructuur in tact laten. Een verwoest land is niet attractief voor mensen die op winst jagen.

  b) Het gaat over het vernietiging van het blanke ras: 100% correct. Volgens de Kalergi-plan moet de autochtone Europeaan verdwijnen en plaats maken voor een hybride die half blank en half van een donker ras afkomstig uit de Derde Wereld. Men wil – kost wat het kost – de IQ niveau van de “nieuwe Europeaan” met veel procenten verlagen. Doel: het creëren van efficiënt ras loonslaven die via hen bloedlijn paar Europese eigenschappen zouden behouden net als accuratesse, efficiëntie en technische vaardigheden van de Duitsers of de creativiteit v.d. Fransen of Italianen.

  c) Het gaat om het Islamiseren van de Wereld: Dat klopt als het om de OIC gaat. De Islam wil de wereld domineren. De NWO, (Bilderbergers) en Vrijmetselaars wensen de expansiezucht van de islam benutten voor hen eigen doeleinden. De islam gebruiken als een nuttige idioot. Laat de islam maar zijn gang gaan en daarna nemen WIJ het over. Dit soort tactiek hebben ze al eerder gebruikt, toen ze in de jaren ’30 brede ondersteuning aan het Nazisme gaven als remedie tegen het Communisme.

  DE MEESTERBREIN

  a) De Socialisten en de Culturele Marxisten binnen de EU : 100% correct Zij zijn de producten van de massa hersenspoeling van de KGB-project uit de jaren ’50 en ’60 waarin de westerse wereld kon worden veroverd, zonder geweld te gebruiken. Zie https://www.youtube.com/watch?time_continue=310&v=zeMZGGQ0ERk

  2) Vrijmetselaars en andere geheime genootschappen : 100% correct. Maar zij staan niet op zichzelf. Ze maken deel uit van de NWO/Bilderberg

  3) De VS NWO : 100% correct. Ze gebruiken de KGB-project van hersenspoeling voor hen eigen doeleinde om de Kalergi-Plan te realiseren

  4) De OIC (Organisatie van islamitische landen): 100% correct. De islam moet de wereld veroveren.

  5) Het Vaticaan met de Paus als Hoofd van de NWO: Dat is gedeeltelijk waar. Het Vaticaan heeft best interesse in het vervangen van de seculier en eigenwijze Europese bevolking in domme, speelse half bruin half blanke hybriden. Mensen met minder verstand zijn makkelijker in de hand te houden en te beïnvloeden om terug te keren naar de kerk. Aan de andere kant, het is niet logisch dat het Vaticaan zou met de islam willen werken. Men weet donders goed dat de islam wenst alle christenen, Joden, Hindi, boeddhisten enz. verdelgen in de naam van Allah . De houding van ISIS en moslimlanden tegenover christenen spreekt boekdelen.

  6) De paus als hoofd van de NWO : volstrekt onlogisch. a) de meeste leden van de NWO zijn lid van diverse protestantse kerken, ze zijn vrijmetselaars en sommigen zijn Joden. Er zijn te weinig katholieken onder hen. Dus het Vaticaan heeft daar weinig te zeggen. Zeker de huidige paus die niet veel waardering krijgt voor zijn intelligentie en houding.

  7) Orthodox Talmud-Jodendom : niet waar als het om orthodoxe Joden gaat. Er zijn Joden binnen de NWO, maar ze zijn seculier. Bijvoorbeeld: George Soros en de Rothshields, Echter deze lieden zijn op geen enkele wijze representatief voor de orthodoxe Joden. a) De orthodoxe Jodendom lijkt veel op diverse protestantse kerken. Ze zijn erg verdeeld; ook qua afkomst. De orthodoxe oriëntale of Sephardische Joden hebben weinig met de Oost Europese orthodoxie. b) het gros van de ultra orthodoxe Joden sluit zich af van zaken die de wereld aangaan. Zij zijn – net als de Boeddhistische monniken – uitsluitend bezig met hen leer. Daarom waren ze tijdens de Tweede Wereldoorlog zo’n makkelijke prooi.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s