Nieuw

“Aquarius” smokkelt weer: 141 Afrikanen uit Libische wateren op weg naar Europa

Aquarius foto via die NGO immigratie.

De NGO sleepboot “Aquarius” vaart weer net voor de Libische kust om daar illegale immigranten op te halen om naar Europa te brengen. Op hun homepage kondigt de bemanning aan dat ze direct voor de kust van het Afrikaanse land varen om illegale immigranten op te pikken om naar Europa te brengen. Het schip heeft nu 141 migranten aan boord en is op weg naar Europa.

Dit zijn de eerste acties nadat het “Aquarius” met honderden Afrikanen aan boord geweigerd werd in Italië aan te leggen. Het schip wordt geëxploiteerd door de zogeheten niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) “Artsen zonder Grenzen” en “SOS Méditerranée”. Vorige week vertrok het vanuit Marseille naar Afrika.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on “Aquarius” smokkelt weer: 141 Afrikanen uit Libische wateren op weg naar Europa

 1. templars2017 // augustus 11, 2018 om 21:43 //

  Het gaat van kwaad naar erger ,vroeg of laat klapt het allemaal tesamen,

  ter verduidelijking; neem een beker en plaats daarin een koppel bacteriën die zich verdubbelen,je plaatst er 2 in die worden 4,die worden 8 ,als je beker halfvol is hoeveel delingen heb je nog nodig voor de beker volledig te vullen?
  Antwoord : als je beker halfvol is dan is het bij de volgende deling helemaal vol ,de daaropvolgende loopt ie over.
  Waar Europa nu staat in het vullen is me dunkt duidelijk……

  Like

 2. TORPEDEREN dit soort schepen .

  Like

 3. Lijkt me een klusje voor de marine.
  Buitengaats tegenhouden, de volledige bemanning arresteren voor mensensmokkel en de lading terugslepen naar de kust van Afrika om daar de boot tot zinken te brengen.

  Like

 4. Het lijkt of was vroeger een nette club waar veel donaties heen gingen want je moest goed doen…….tot ze de boel belazeren en net als de moslim de boel misleiden…..!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s