Nieuw

Vrouwvijandige aanval in het met moslims verrijkte Berlin-Wedding

Berlijn – Een vrouwvijandige aanval in Berlin-Wedding: een Arabier smijt een winkelwagentje op een jonge vrouw en slaat haar op de grond. Hij kan volledig ongemoeid de scène verlaten.

In het Berlijnse moslimdistrict Wedding, dat door velen als verloren wordt beschouwd, valt een zogenaamde ‘zuiderling’ een tienermeisje aan door een winkelwagentje te gooien en haar dan brutaal tegen de grond te slaan. Daarna kan de cultuurverrijker de plaats volledig ongestoord verlaten. Niemand – noch de politie noch één van de lokale bevolking – verhindert de immigrant dit te doen in het Merkel-jaar 2018.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6974 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Vrouwvijandige aanval in het met moslims verrijkte Berlin-Wedding

 1. Leeemomentje?

  Like

 2. antiislamnu // augustus 10, 2018 om 22:46 //

  En hier is nog zo’n multicultie paradijs

  Liked by 1 persoon

 3. Vele vele leermomentjes totdat ieder wakker is.
  Dat moment is niet ver meer weg.
  Enig punt van zorg is…hoe gaat dat leermoment gestalte krijgen.

  Like

 4. Stefanie von berg…lage berg FUCK YOU fucking bitch !!!

  Liked by 1 persoon

 5. Blank Welzijn // augustus 11, 2018 om 07:57 //

  Das ist gut so. Nee Steffie, dat is het niet. Het is niet goed als de oorspronkelijle bevolking weggevaagd wordt, zeker niet als dit met medewerking van de overheid gaat. Serieus meid, laat dat holocaust schuldcomplex toch eens los. Kan je vertellen dat het heel verhelderend werkt.

  Like

 6. Ja dat kunnen de Mohammedanen goed, dan stoer weg lopen tot het moment komt dat deze een honkbal knuppel in zijn nek krijgt, en die tijd gaat komen zeker weten.

  Like

 7. Wat een volks verraadster is die vrouw, dit is zeer erg. De immigranten krijgen meer voor niks dan de eigen bevolking. Dit kan onmogelijk goed blijven gaan. De ingredienten voor een burgeroorlog zijn allemaal aanwezig, want op een gegeven ogenblik pikken een hoop mensen het niet meer.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s