Nieuw

Tsjechische premier: We willen geen Afrikaanse migranten, ze willen niet werken en komen alleen om een uitkering te krijgen

De Tsjechische premier Andrej Babiš bespreekt zijn immigratiebeleid, namelijk het importeren van de werknemers die de Tsjechische economie nodig heeft, en niet het soort dat het multiculturalisme-beleid van de EU probeert op te leggen.

De presentatrice denkt duidelijk dat ze hem als racist heeft betrapt als hij het idee van het binnenhalen van migranten uit ‘zwart Afrika’ verwerpt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Tsjechische premier: We willen geen Afrikaanse migranten, ze willen niet werken en komen alleen om een uitkering te krijgen

 1. Beste land-despoten ,
  voetvolk,klootjesvolk en aanverwante plebs. Hier spreekt uw wereldvreemde Prutte. ”Doe ff normaal joh” {gans normal}! http://www.quotenet.nl/Nieuws/Mark-Rutte-en-Angela-Merkel-samen-op-Duitse-kakfuif-216948 https://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=2&t=670312

  Like

 2. Ook al zouden ze wel werken dan nog zijn ze ongewenst! Het is gewoon het stront der Aarde!

  Liked by 1 persoon

 3. En zo is het .

  Like

 4. Eugene de Groot // augustus 10, 2018 om 12:21 //

  Zo’n wijf wat daar als presentatrice fungeert kan niets anders zijn dan een door Soros betaalde hoer.
  Of ze geilt zwarte lullen.
  Waarom vertrekt dit soort tuig niet uit ONS Europa?
  Ze willen toch omringd worden door zwarten of Arabs?
  Ze zijn toch oh zo “humanitair” en “wereld verbeterend”?
  Wat let deze soort anti-blanke volksverraders toch om de deur van Europa achter zich dicht te trekken en naar die contreien te verhuizen zodat ze goed kunnen doen?
  Ik bedoel…het mag gewoon hoor. We zitten hier niet in communistisch Rusland of N-Korea, dus het staat ze allen vrij om op te rotten en de wereld naar hun waanbeeld te scheppen.

  Liked by 2 people

 5. antiislamnu // augustus 10, 2018 om 13:40 //

  Kijk dit hierom gaan ze niet werken alles is gratis

  Like

 6. Nu nog zo een premier in nl,het zou een weldaad zijn voor de nog normaal denkende Nederlander en een welzijn voor anders denkende Nederlands.

  Like

 7. templars2017 // augustus 10, 2018 om 23:05 //

  Waanzin , pure waanzin……

  Like

 8. Video van Antiislamnu is Duitse waanzin ten top….het is de 1e islamitische stad compleet gebouwd en alles gratis.

  Like

 9. Ook al gedragen ze zich goed is dat nog geen reden tot demografische moord. Blanken horen van oudsher klimatoligisch in Europa en het hele noordelijk halfrond. Zwarten zijn gebouwd voor het Afrikaanse klimaat enz.

  Like

 10. Een licht in de duisternis.

  Like

 11. En niet dat TVsubsidieslurperschepsel, voor de goede orde.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s