Nieuw

South Africa: Failed State INCOMING

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on South Africa: Failed State INCOMING

 1. Filmpje @ 11:00, de “geweldige” swartman kan nog niet eens zijn stropdas goed strikken met een dubbele winsor whahahahahahaha. Wat een land.

  Like

 2. Die hond Trudeau weet niet eens waar Zuid Afrika is, hij geeft voorkeur aan islamitisch stront.
  De regering hier is zo rasistish als de pest, als witte heb je geen kans.

  Like

 3. templars2017 // augustus 11, 2018 om 21:12 //

  Afrika , betiteld derde wereld ,en wie zijn schuld is dat? de onze? iedere poging om als westerse mogendheid beschaving te brengen in het donkere continent is geëindigd in een bloedbad.

  Het is zo dat blanken aanzien werden en nog steeds worden in het geval Zuid Afrika als kolonisators ,in sommige gevallen zijn er inderdaad onnodige gruweldaden begaan, het is wat het is ,we kunnen de geschiedenis niet uitvegen ,doch op een bepaald ogenblik was er in Afrika een vorm van welstand aan het ontwikkelen.
  De inheemse bevolkingen liepen echter zo ver achter op de westerlingen dat er spanningen ontstonden , veel zin om zich aan de moderne beschaving aan te passen is er nooit geweest, ze namen bepaalde postures over echter zonder de inhoudelijke boodschap ,reden hiervoor de stammencultuur ,eigengereide stammencultuur .

  Wat het westen ondervond in Afrika was een beetje te vergelijken met wat de Romeinen tegenkwamen toen ze hier de oude stammen van de Germanen kwamen beschaven.
  Het is een clash tussen twee totaal verschillende culturen één die geëvolueerd is en één die is blijven stilstaan in de tijd.
  Als we kijken naar onze eigen geschiedenis zien we waar het is verkeerd gegaan en hoe Europa zichzelf heeft vorm gegeven ,Afrika zal deze status op zichzelf nooit bereiken ,ze missen het intelect om het te zien ,hier zijn akkoorden gemaakt met pen en papier naast het schild en het zwaard ,in Afrika is de merendeel analfabeet in de ruimste zin van het woord en is de machete en de speer nog altijd het voornaamste gebruiksvoorwerp.
  Het zal heel moeilijk zijn om Afrika naar een degelijk niveau van beschaving te brengen ,stammencultuur en hooglopende corruptie bij hen die de macht hebben genomen staan in de weg, hoeveel landen in het continent zijn regelrechte dictaturen? Hoeveel landen zitten met zichzelf in de knoop en verdrinken in oorlogen die gegenereerd zijn door interne conflicten?
  Hetgeen gebeurt in Zuid Afrika is een zonneklaar voorbeeld van wat Afrika is, vijandig aan zichzelf ,in een wurggreep van macht en corruptie zonder de wil een oplossing te vinden.
  Maar om deze waanzin te exporteren naar Europa is ook geen oplossing ,het is enkel een besmetting van een ander continent ,de oplossing moet worden geformeerd in Afrika zelf ,door Afrika .

  Like

 4. templars2017, hun eigen oplossing is ziektes en verhongeren, de gutmensch kan dit kaffer lijden niet aanzien

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s