Nieuw

Rusland: “Economische oorlogsverklaring” als de Verenigde Staten nieuwe sancties invoert

Foto: Kremlin, Moskou. Bron: Wikimedia. Auteur: Quistnix at Dutch Wikipedia.

Verdere sancties van de VS tegen Rusland zullen worden gezien als een “economische oorlogverklaring”, zegt de Russische premier Dmitry Medvedev, en waarschuwt de Verenigde Staten voor Russische tegenmaatregelen.

De Russische premier Dmitry Medvedev heeft vandaag de Verenigde Staten gewaarschuwd voor verdere sancties tegen specifieke Russische belangen.

Sancties gericht tegen het Russische banksysteem of valutahandel zullen volgens Medvedev als een economische oorlogsverklaring worden behandeld.

– Als ze zoiets invoeren als een verbod op banktransacties of het gebruik van om het even welke valuta, zullen we dat behandelen als een economische oorlogsverklaring. En we zullen er dienovereenkomstig op moeten reageren – economisch, politiek of op een andere manier, indien nodig, zei Medvedev tijdens een reis naar de regio Kamchatka.

– Onze Amerikaanse vrienden moeten dit niet uit het oog verliezen.

Medvedev wijst er ook op dat Rusland een lange geschiedenis heeft van het overleven van economische beperkingen en dat het land de afgelopen honderd jaar heeft geleefd onder constante druk van sancties. Volgens de Russische premier gaat het bij sancties op dit moment om het feit dat de Verenigde Staten en hun bondgenoten de mondiale concurrentie willen ondermijnen.

Bron:

https://www.rt.com/news/435595-sanctions-economic-war-medvedev/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Rusland: “Economische oorlogsverklaring” als de Verenigde Staten nieuwe sancties invoert

 1. Von Puffelen // augustus 10, 2018 om 21:38 //

  De banksters staan al in de startblokken, net als toen.
  Alleen de propaganda van toen werkt nu niet meer zoals toen de krant waar je het van moest hebben qua nieuws.

  https://jonrappoport.wordpress.com/2018/08/06/erased-history-how-rockefeller-bankrolled-soviet-russia/

  Like

 2. antiislamnu // augustus 11, 2018 om 08:46 //

  Vieze flikkers die Amerikanen alles moet kapot voor hun eigen gewin door hun en onze domme e.u psychopaten zitten we nu met een asielparasieten crises.

  Like

 3. Die Amerikanen zijn inderdaad een zwaar geschift volk. Althans, hun leidende politici. Betweters zijn het, die menen dat zij de wijsheid in pacht hebben van hoe de wereld er uit moet zien. Voldoe je daar niet aan dan krijg je in eerste instantie sancties aan je broek en in tweede instantie bommen en napalm.
  Alleen bij Rusland zal dat laatste wat moeilijker worden. Amerika schiet zich in zijn eigen voet.
  Amerika heeft nu, economisch gezien, ruzie met China, met de EU, met Iran en nu ook met Rusland.
  Dat gaat ze op een gegeven moment behoorlijk opbreken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s