Nieuw

Massaal ‘nee’ van Nederlanders tegen orgaandonatie omdat ze niet willen dat hun organen in mohammedanen eindigen

Ooh, wacht

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Massaal ‘nee’ van Nederlanders tegen orgaandonatie omdat ze niet willen dat hun organen in mohammedanen eindigen

 1. Je laat liever je organen verotten dan ze in een genetische rotzooi te laten landen.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik geef mijn hart nog liever aan een varken. De moslims hebben genoeg op mijn kosten gevreten.

  Liked by 1 persoon

 3. Je hoeft hier niet bang voor te zijn want de orgaanbank van Europa is voor West-Europese patiënten. Wij verschillen genetisch van elkaar. En bovendien kan je restricties aan geven. Ik geef aan dat mijn organen niet naar moslims mogen gaan. En dat is geen discriminatie. Zij staan zoals beken is ook geen organen af omdat ze bang zijn dat ze naar niet moslims gaan. Maar zoals gezegd is de kans daarop zeer, zeer klein.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // augustus 11, 2018 om 00:02 //

  Geen idee hoe het anderen vergaat, ik heb me uitgeschreven als eventuele orgaandonor en wil ook geen vitale onderdelen krijgen, ook niet als mijn leven ervan af zou hangen.
  Dat is geen grootspraak het is gewoon zoals ik tegen de wereld en de natuur aankijk.
  Het leven is eindig en kan nu al dankzij de medische wetenschap fors opgerekt worden met medicamenten. Dat is tot daaraan toe maar het demonteren en opnieuw bij een ander monteren van lichaamsdelen is een fikse stap verder, een stap die we denk ik niet moeten willen zetten.
  Hetzelfde gaat voor mij trouwens op voor genetische modificatie van planten en dieren.

  Like

 5. @Alice, ze zeggen dat iemand hersendood is, maar dit bestaat helemaal niet. Een familielid was hersendood verklaard maar werd toch ineens heel onrustig, pijn zeiden ze toen??? Nou bij zulke zg. hersendode patienten halen ze zonder verdoving de organen eruit. Daar zou ik MIJN kind zeker niet voor geven.

  Like

 6. Als je organen nodig hebt haal je ze gewoon uit een ambtenaar,
  Ze horen het publiek te dienen dus komop met die organen, scheelt ook weer belasting

  Liked by 1 persoon

 7. zomaar een vraagje: een hiv test duurt weken, donororganen worden geoogst en als het kan nog warm doorgezet naar een volgend lichaam, iedereen is nu verplicht donor, dus ook al het importvolk. Kan ik mijn aandelen Durex niet beter nu verkopen gezien de nutteloosheid? En waarom zou men jonge meisjes tegen HPV inenten als de overheis AIDS volk massaal importeert en vervolgens ze los laat om straffeloos te verkrachten?
  En hoe kan men een hiv virus bij Sanquin uit bloedplasma halen als de filtratie 20 micron is en het virus tussen de 10 en 15 micron.

  Mij ontgaat de logica. Het advies, eet veel varkensvlees en draag een varkenssymbool, als je organen naar een moslim gaan kan er wat varkens dna bij. Maak van de weg naar de hemel een spoor van varkenshoefjes. Wat trouwens ook word genegeerd: bij de Kelten was de eik de heilge boom van de goden en het zwijn de boodschapper tussen de goden en de mensen….in de hemel is het zwijn welkom….

  Het leven van een moslim kan niet anders zijn dan dat van een onmens, van iemand die afstand heeft gedaan van het eigen zelfdenkende individu, van het mens zijn. Deze DENK wijze is door de tijd genetisch ingefokt. Men kiest voor totale afbraak van het leven zelf en dwingt anderen tot hetzelfde. Zulk een soort wezen zou geen plaats moeten hebben tussen de mensen. De ondankbaarheid van de gift van het leven is een belediging voor het leven zelf.

  En zoiets moet dan met mensenorganen worden gered omdat het “past”?
  Dieren geven meer blijk van medeleven en gevoel, en die zijn minder?

  Vragen en nog eens vragen……

  p.s. denken vergt eigen gedachten hebben en over dingen nadenken, hoe een Islam partij ooit op die naam is gekomen….termen als stralingsvrije kernenergie, een integere VVDer en hygienische schimmelpoten liggen in dezelfde lijn van contradictie…net als kleine jongetjes verkrachten in sekte geschriften toestaan en homofilie als dood zonde zien……

  Liked by 1 persoon

 8. Von Puffelen // augustus 11, 2018 om 18:57 //

  Ik ben allang uitgeschreven uit dat register en heb zelf ook geen 2ehands onderdelen nodig.
  Wanneer je zelf even een beetje nadenkt over datgene wat je aan voeding naar binnen schuift en uit de buurt van de witte jassen blijft met hun giftige shit kun je het best wel lang volhouden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s