Nieuw

‘Ik maak je dood vuile blanke’ – Politie vertelt Australiërs zichzelf op te sluiten in hun huizen als Afrikaanse bendes ongehinderd de stad afbreken

De politie in Melbourne werd zwaar bekritiseerd omdat ze geen arrestaties had verricht nadat inwoners van de noordwestelijke voorsteden van de stad waren geterroriseerd door bendes Afrikaanse jongeren die riepen dat “de politie ons niets kan maken” en angstige gezinnen als “racistisch” bestempelden.

Ondanks het sturen van tientallen gewapende agenten in oproeruitrusting naar Taylors Hill, terwijl meer dan 100 tieners “voor oorlog” verzamelden, en bewoners verteld werd “binnen te blijven en hun deuren op slot te doen” terwijl rivaliserende bendes amok maakten, beweerde de politie dat er “geen bedreiging was” voor gemeenschapsveiligheid.”

Volgens The Age was er urenlang politie aanwezig op de scène, waaronder cavalerieofficieren en een helikopter, waarbij het verkeer werd weggeleid van het gebied terwijl bendes stenen gooiden naar autoriteiten en wetshandhavingsvoertuigen, waarbij het raam van een patrouillewagen werd ingeslagen.

Lokale media hebben gehoord dat de politie had gezegd dat de jongeren “voor oorlog” hadden verzameld, terwijl ze mensen vertelden om binnen te blijven, waarbij een bewoner tegen verslaggevers zei: “Ze vertelden me om binnen te blijven, de deuren op slot te doen en ja, het is eng, ik heb kreeg een negen-jarige en een 11-jarige en ze zijn bang. “

Een andere Taylors Hill local beschreef jongeren die zijn familie bedreigden met de vraag “waar kijkt je naar, jij wit afval” voordat hij hem waarschuwde niet geschokt te zijn als ze besloten om zijn huis te “overvallen”, en hij voegde eraan toe dat de groep volkomen niet bang leek voor politie in het gebied.

Een terugkerend thema in de getuigenis van de lokale bevolking was de wens om zich thuis veilig te voelen te midden van het toenemende Afrikaanse geweld in Melbourne. “Ik dacht dat dit niet klopte. Ik zou hier moeten kunnen komen en me veilig voelen,” zei één ingezetene, die 9NEWS vertelde zij een “racist” genoemd werd door vrouwelijke onruststokers.

“Ze waren overal, ik weet niet of ik overdrijf, maar het zag er uit als honderden,” zei Maree Delaney. Ze herinnerde zich dat ze ‘bang was dat ze auto’s zouden gaan inslaan, deuren kapot zouden maken, alles.

“Anders dan een veiligheidsdeur, is er niets dat we kunnen doen. We willen geen bakstenen muren bouwen, we zijn Australiërs, we willen niet zo leven, “zei ze, en voegde eraan toe:” Denk je eens in, hoe zal ik mezelf verdedigen? “

Een stel met een aantal kleine kinderen thuis, die het land kochten en het huis in 2007 bouwden, zei dat het ooit vredige gebied in de afgelopen twee jaar steeds meer problemen had gekend.

“We zijn hier al negen jaar en dit is het ergste … Je bouwt een mooi huis in een mooie omgeving … je wilt niet zoiets gaan zien, waar komt het vandaan?”, zei de man.

Toen hij tegen The Age sprak door een raam in zijn glazen voordeur, zei hij dat bezorgdheid over de veiligheid de familie heeft aangespoord om te overwegen ergens anders heen te gaan.

“Dat is de reden dat we nu rolluiken hebben. Ik doe de deur niet open. Ik kreeg van de politie te horen dat we eerder naar binnen moesten gaan”, zei hij.

Bewoners zijn zo wanhopig dat mensen zijn begonnen met het opslaan van wapens waarmee ze hun families in de toekomst zouden kunnen beschermen tegen soortgelijke incidenten, hoorde 9NEWS van één man, die zei: “Wat doen we? Al onze deuren dichtschroeven ?” Zoals hij voorspelde: “Op een dag zal iemand gewond raken en het zal niet goed zijn.”

Sprekend met ABC Melbourne, zei de hoofdcommissaris van de Politie van Victoria Graham Ashton de jongeren ,,noord zuid” rivalen waren die voor een vechtpartij over vriendinnen hadden verzameld, die in een post Facebook was geregeld.

Het waren kinderen uit onze Australische Soedanese [gemeenschap] die uit de zuidelijke voorsteden kwamen om kinderen uit de noordelijke voorsteden te ontmoeten om daar een beetje te botsen… over vriendinnen of iets dergelijks,” zei hij.

Minister van Binnenlandse Zaken Peter Dutton, die eerder de problemen met het Afrikaanse bendegeweld in Melbourne heeft aangekaart, heeft de linkse autoriteiten van Victoria ervan beschuldigd de zaak te bagatelliseren.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/08/10/melbourne-residents-lock-doors-africans/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

15 Comments on ‘Ik maak je dood vuile blanke’ – Politie vertelt Australiërs zichzelf op te sluiten in hun huizen als Afrikaanse bendes ongehinderd de stad afbreken

 1. antiislamnu // augustus 11, 2018 om 00:22 //

  Deporteren die zwarte kanker bende zij zijn een beschaafde samenleving niet waard.
  Voor dit soort primitieve zouden ook onze humanitaire wetten niet moeten gelden die hebben namelijk totaal geen zin men begrijp ze toch niet.
  De dood zou voor hen de beste oplossing zijn tevens goed voor het milieu.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik haat binnen zitten, bah ik heb claustrofobie

  Like

 3. Die australische politie zijn echte schijthuizen, parkeerbonnen geven ligt ze beter

  Like

 4. Blank Welzijn // augustus 11, 2018 om 07:43 //

  Ach, de jeugd he. We zijn allemaal jong geweest. Of zoiets. Stel je voor dat een blanke groep jongeren zwarten aanvalt omdat ze zwart zijn. Een wereldwijde boycot van Australie zou wr volgen. Nu ja, we weten dat allemaal wel.

  Het is gewoon overal aan de gang met Zuid Afrika als voorland. Op zaterdag 15 september is er overigens een demo in Den Haag om de Plaasmoorde en landonteigining verder onder de aandacht te brengen. Komt allen.

  Like

 5. Planeetvervuiling !

  Like

 6. Claasje Kater // augustus 11, 2018 om 12:31 //

  Zo’n commissaris zou direkt moeten worden ontslagen omdat hij ongeschikt is om de orde te bewaren. Het enige wat helpt eerst schieten dan praten, dan bindt het tuig wel in. Zoniet dan worden het er vanzelf steeds minder.

  Like

 7. Overal in de westerse wereld zie je exact hetzelfde gebeuren, dit kan niet anders dan beleid zijn. Wat het doel van dit beleid is blijft vooralsnog speculeren….

  Like

 8. Ons voorland.

  Like

 9. Blank Welzijn // augustus 11, 2018 om 13:46 //

  Dick. Het doel is om de Europeanen, waar we ook wonen, een minderheid in eigen gebied te maken. Wereldwijd zijn we het allang. En de globalisten voeren de druk op. Door alle oorlogen komen er steeds meer mensen naar Europa.

  De oorlogen dienen meerdere doelen:
  1. Handel in oorlogstuig
  2. Concurrentie uitschakelen
  3. De samenhang in de gebombardeerde landen te niet doen.
  4. De samenhang in Europa verzwakken door de homogeniteit te niet te doen

  Daarnaast de verdere aanwakkering van strijd in de blanke landen. Strijd over religie (islam en christendom), man tegen vrow en andersom (feminisme), het verleden (slavernij en kolonisatie), taal (Orwelliaanse verandering van betekenis) etc.

  Maar waarom vraag je? De initiators hebben een gigantische haat tegen blanken. We laten het tot hu toe veelal gebeuren wegens een WOII schuldgevoel. Maar eens zal ons geduld op zijn.

  Like

 10. templars2017 // augustus 11, 2018 om 16:53 //

  Normaal zijn de grenscontroles ginder hel scherp, hoe dat gajes is binnen geraakt heeft maar één antwoord ,op invitatie ,no questions asked, je ziet overal hetzelfde ,enne het is ook een eiland hé……

  Like

 11. Eigenlijk begin je al naar oorlog uit te zien

  Like

 12. Von Puffelen // augustus 12, 2018 om 01:55 //

  Borat in the good old days.

  Like

 13. Blank Welzijn beright van eerste grond onteiening vandaag gehad.

  Like

 14. Blank Welzijn // augustus 12, 2018 om 21:52 //

  Jennefer, het gaat beginnen dus. Slecht nieuws. Betreft het je eigen land? Als je op twitter zit, mijne is @blankwelzijn

  Like

 15. Het begon met Zwarte Piet en het eindigt in rassenhaat gecreeerd door de wat zij zelf vinden de ELITE maar in werkelijkheid MAFFIA is van de bovenste plank en die moet vernietigd worden,door Blank en Zwart.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s