Nieuw

Frankrijk: 26-jarige man wil zijn vrienden helpen, wordt door Arabieren door het hart gestoken en sterft

Foto: Ter illustratie. Bron: Freeimages / Auteur: Flavio Takemoto

Adrien Perez, een 26-jarige fransman, werd zondagochtend in Meylan, een stad naast Grenobles, door het hart gestoken en stierf, zo meldt Le Parisien.

Op zondag 5 augustus vierde Adrien samen met zijn vrienden zijn 26ste verjaardag in een nachtclub, “The Phoenix”. Toen hij de nachtclub verliet, zag hij dat zijn vrienden door drie mannen werden aangevallen en probeerde hen te helpen.

De aanvallers ontketenden “een explosie van geweld” op hem en hij viel op de grond, met een mes door het hart gestoken.

Drie jonge mannen zijn voor de misdaad aangeklaagd. Twee van hen, Younes El Habib en Yanis El Habib, broers van 19 en 20 jaar oud, en een van hun vrienden werden gearresteerd nadat ze aan de hand van videosurveillancebeelden waren geïdentificeerd.

“Onze elites, onze overheden doen niets voor onze kinderen. Ze doen niets, ik ben in opstand. Hoeveel meer ? (…)”

Op sociale netwerken circuleren veel woedende berichten over deze kwestie en woensdag liepen er duizenden mensen in Grenoble ter nagedachtenis van Adrien.

Bron:

http://www.leparisien.fr/faits-divers/le-dechirant-cri-d-alarme-des-parents-d-adrien-poignarde-a-mort-02-08-2018-7841589.php

https://voiceofeurope.com/2018/08/france-26-year-old-man-stabbed-through-the-heart-by-arabs-and-dies-while-helping-his-friends/

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Frankrijk: 26-jarige man wil zijn vrienden helpen, wordt door Arabieren door het hart gestoken en sterft

 1. Tja maar je mag niet op marine Le pen stemmen want dan ben je een rechts extremist.
  De meerderheid van de Fransen heeft dit toch zo gewild door steeds weer op de verkeerde partijen te stemmen.

  Liked by 1 persoon

 2. Exact!
  Alvorens ik met de slachtoffers van de ‘islamitische horde’ enige compassie wil of beter gezegd kan opbrengen, is de eerste vraag die zich opdringt, ‘hoe was je stemgedrag de afgelopen jaren tijdens de -Franse- verkiezingen’.

  Ofwel, ’t foute ‘hokje’ aangekruist…… (?) is eigen schuld, dikke bult!

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // augustus 10, 2018 om 22:52 //

  Waarom horen we niets op de media????
  Wat het stembusgedrag betreft ,het geeft niet op wie je stemt,het is één gemanipuleerd circus,het gevoel in een democratie te leven is een gevoel ,niets meer….

  Like

 4. antiislamnu // augustus 10, 2018 om 23:26 //

  Ik vindt ook dat als jij op de verkeerde politici stemt de dood gewoon verdiend je krijgt gewoon waar voor je gestemd hebt

  Like

 5. copywriter // augustus 11, 2018 om 11:28 //

  Bergen knuffelbeertjes, bloemen, waxinelichtjes, briefjes met de stomme vraag “pourquoi” en een idioot die een piano de straat op sleept en “imagine” gaat zitten kwelen en vervolgens gaat iedereen moe maar voldaan weer naar huis.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s