Nieuw

Facebook verwijdert Farrakhan video tegen interraciaal huwelijk na verontwaardiging

Een video van Nation of Islam leider Louis Farrakhan tegen interraciaal huwelijk werd dinsdag verwijderd van zijn officiële Facebook-pagina nadat The Daily Caller een artikel publiceerde waarin de aanstootgevende clip werd belicht.

In de video van november 2016 zei Farrakhan, volgens The Daily Caller, dat zwarte Amerikanen ‘verbasterd’ werden door een interraciaal huwelijk, dat hij de schuld gaf aan ‘de vijand’ in Hollywood.

Een Facebook-woordvoerster vertelde Fox News dat het bedrijf de video aanvankelijk had toegestaan ​​om gepost te blijven omdat het niet duidelijk was hoe Farrakhan het woord “mongrelized” gebruikte. Ze zei echter dat een tweede beoordeling vaststelde dat hij het woord gebruikte om mensen aan te vallen.

Meer bij Fox News >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Facebook verwijdert Farrakhan video tegen interraciaal huwelijk na verontwaardiging

  1. Voor mij is dit nieuw; een imam die spreekt als een kerkvoorganger; helemaal Amerikaans. Het licht welke hij schijnt op de joden, schijnt tevens op hemzelf en de zijnen. Zou hij dit, in al zijn wijsheid, beseffen?
    The Nation of Islam

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s