Nieuw

Arabier vermoordt man in Parijs omdat hij hem herinnert aan een openbaar vervoer regel

Op woensdag 8 augustus werd een man vermoord in het 18e arrondissement van Parijs omdat hij de moordenaar had gewezen op een regel van het openbaar vervoer, meldt de Franse krant Le Parisien.

Een 50-jarige man werd neergestoken en overleed later omdat hij een Arabier die met zijn fiets de bus wilde nemen erop wees dat dit niet is toegestaan.

– Toen het slachtoffer protesteerde en hem aan de regel herinnerde, vroeg de Arabier hem of hij Arabisch sprak, zegt een juridische bron aan le parisien.

Toen het slachtoffer de Arabier vroeg om hem niet lastig te vallen, trok hij zijn mes en stak het in de nek van de man. Toen de ambulance arriveerde, was hij al overleden en lag in een “zee van bloed”.

De aanvaller vluchtte weg en wordt nog steeds gezocht.

Bron:

http://www.leparisien.fr/paris-75/paris-un-cycliste-poignarde-mortellement-un-passager-dans-un-bus-08-08-2018-7846827.php

https://voiceofeurope.com/2018/08/arab-kills-man-in-paris-for-reminding-him-of-a-public-transport-rule/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Arabier vermoordt man in Parijs omdat hij hem herinnert aan een openbaar vervoer regel

 1. ieznogoedh // augustus 10, 2018 om 12:42 //

  Dat is nu wat je noemt verrijking, althans de elite en gutmenschen noemen het zo.

  Like

 2. Eugene de Groot // augustus 10, 2018 om 13:14 //

  Hans zegt het.
  Niets aan toe te voegen.

  Like

 3. Blank Welzijn // augustus 10, 2018 om 17:39 //

  Gelukkig hebben de Fransen Le Pen niet gekozen als president. Stel je de islamofobie eens voor. Liever deze verrijking /s

  Wat een zooi man. Die lui denken, terecht, dat ze boven de wet staan. Hopelijk verzet hij zich bij zijn arrestatie zodat hij helemaal doorzeefd wordt. Deze mensen horen niet in Europa.

  Like

 4. templars2017 // augustus 10, 2018 om 22:58 //

  Wij zijn vee ,kiesvee ,het maakt niet uit voor wie je kiest, één ding is zeker om de politici hun postje te geven horen we tot het kiesvee ,alle andere dagen zijn we kanonnenvoer voor de invasie troepen , waar de door ons verkozen politici het handje boven hun hoofd houden.
  We kunnen doen wat we willen we zijn altijd de klos ,niet uit vrije wil maar democratisch gedwongen, deze samenleving is stuk krijgen we de kans op een andere?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s