Nieuw

Afghaan, 21, slacht Duitse vrouw, 40, waar hij relatie mee had in razend bloedbad

Na de spectaculaire gevallen van Kandel en Freiburg heeft een Afghaan nu ook een beestachtige femicide gepleegd in Berlijn. De vermeende 21-jarige asielzoeker zou de vrouw gedood hebben terwijl hij in een toestand van totale razernij verkeerde, bericht de Berliner Kurier.

Geschrokken van geschreeuw van de vrouw in de gang merkten de buren de daad op. Het was het laatste teken van het leven van de vrouw. Omdat alle hulp te laat kwam, hoewel de reddingsdiensten binnen een paar minuten ter plaatse arriveerden.

De vrouw lag op de vloer doordrenkt met bloed. Volgens een bericht in de krant ging de brandweer er blijkbaar van uit dat de vrouw was doodgeschoten vanwege het grote bloedverlies. Dat werd door de politie ontkend. Die wilde echter geen details geven over de precieze doodsoorzaak. De Afghaan was ook gewond.

Aangezien de 21-jarige verdachte nog steeds wordt ondervraagd, willen de onderzoekers van de 8e Homhuide-eenheid zo weinig mogelijk details onthullen.

De vermeende moordenaar wordt nog steeds in een ziekenhuis behandeld. De politie vond hem buiten bewustzijn en zwaar verwond naast de dode vrouw. Na de misdaad had hij geprobeerd zijn eigen leven te nemen.

Slachtoffer en dader waren volgens de politie een paar. De 21-jarige zou de vrouw vaak hebben bezocht. Het motief is nog onduidelijk. Misschien wilde de veertigjarige Duitse wel afscheid nemen van de jongeman. “Dit maakt deel uit van het onderzoek,” zegt een woordvoerster van de politie.

De 21-jarige was van Afghanistan naar Berlijn gevlucht. Volgens de informatie van KURIER woonde hij legaal in Duitsland.

Bron:

https://www.berliner-kurier.de/berlin/polizei-und-justiz/drama-in-gesundbrunnen-21-jaehriger-toetet–geliebte–40–31087514#

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/10/diesmal-berlin-afghane/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Afghaan, 21, slacht Duitse vrouw, 40, waar hij relatie mee had in razend bloedbad

 1. Jack vanderVeen // augustus 10, 2018 om 19:58 //

  Edit, Fub:

  Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie.

  Liked by 2 people

 2. Gewoon een leermomentje…?

  ga nooit een relatie aan met iemand van een andere groep.
  Blijkbaar werkt het niet en blijkbaar zeggen statistieken hetzelfde..?

  Count to ten en think twice AND educate your children.

  Liked by 2 people

 3. jungleelephant // augustus 10, 2018 om 20:59 //

  Begrijpen vrouwen nu nog niet dat ze niet aan een immigrant moeten blijven hangen?Onvoorstelbaar!

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // augustus 10, 2018 om 21:16 //

  Was paar dagen geleden in Kassel Duitsland en ik zag leuke Duitse meisjes genoeg die met asielparasieten hand in hand helemaal verliefd rond liepen.
  Maar ja in Duitsland zijn de mensen dan ook gigantisch gemanipuleerd ik heb geen medelijden met die moslim hoeren.

  Like

 5. te veel vrouwen hebben nog een waas voor de ogen, helaas.

  Like

 6. Nou heb ik een vraag….
  Wat heeft een moslim wat wij schijnbaar niet hebben…….want er zijn toch veel vrouwen die er op vallen?

  Like

 7. In de jaren 80 zag ik in Amsterdam veel blonde vrouwen met Surinamers die een hekel hadden aan werken. Surinamers zijn vandaag goed geïntegreerd (de varkensvlees heeft ze goed gedaan) maar moslims zullen nooit integreren.

  Like

 8. Blank Welzijn // augustus 11, 2018 om 08:06 //

  Wat zal ze met haar neusje in de lucht gelopen hebben wanneer ze met haar rapefugee over straat liep. “Kijk mij eens deugen vuile nazies.”

  Ze hoefde niet meer op sexvakantie maar nu is ze wel dood. Triest omdat het allemaal te voorkomen is als ook vrouwen minder met hun geslachtdeel denken en meer rationeel zijn. Geldt dus ook voor mannen die zeggen ” oh die is zo lekker, die mag wel komen/blijven”.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s