Nieuw

Vooraanstaande Britse Imam steunt Boris Johnson in boerka-rel – zegt dat het ‘tribale ninja-achtige vrouwonderdrukkende kledingstuk’ verboden moet worden

Een vooraanstaande Britse imam steunde vandaag Boris Johnson in de boerka-rel en zei dat de onderdrukkende kledij moet worden verboden.

Imam Taj Hargey, van de Oxford Islamic Congregation zei dat de Tory MP niets heeft om zich voor te verontschuldigen en ‘niet ver genoeg ging’ in zijn opmerkingen.

Hij bestempelde de boerka als een ‘afzichtelijk ninja-achtig kledingstuk’ en zei dat het ‘geen Koranische legitimiteit’ heeft.

Zijn krachtige verdediging kwam toen de Tory-partij bevestigde dat het een formeel onderzoek heeft ingesteld naar de heer Johnson voor het vergelijken van vrouwen in boerka’s met brievenbussen.

Daily Mail >>

Dat zei de imam drie jaar geleden ook al:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Vooraanstaande Britse Imam steunt Boris Johnson in boerka-rel – zegt dat het ‘tribale ninja-achtige vrouwonderdrukkende kledingstuk’ verboden moet worden

  1. Scrutinizer // augustus 10, 2018 om 01:16 //

    Hoopgevend dat zulke lui ook bestaan. Ben benieuwd hoe ie over een reeks andere themas denkt.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s