Nieuw

The Times: Merkel is arrogant tegen Trump

Foto: President van de Verenigde Staten Donald Trump. Bron: Wikimedia Commons / Auteur: Gage Skidmore.

Merkel is zelf schuldig aan de slechte relaties met het Witte Huis. Dit is de uitspraak van een journalist van de Times. Ze neemt de Amerikaanse president niet serieus en luistert niet naar hem. Als gevolg daarvan is een geërgerde Trump de leider geworden van een anti-Merkel coalitie.

Soms kan ook de mainstream media verrassen. Dit keer is het een column van de gerenommeerde Londense krant “The Times[link achter betaalmuur]. De journalist Roger Boyes schrijft daar dat Angela Merkel mede verantwoordelijk is voor de slechte relaties tussen de VS en Duitsland.

Merkel heeft Donald Trump te lang niet serieus genomen. Ze was arrogant tegen hem. Ze plaatste zichzelf boven Trump. Volgens de Times beviel dit de nieuwe Amerikaanse regering en vooral Trump zelf niet. Bovendien luistert Merkel niet aandachtig als Trump spreekt. Belangrijke mededelingen zouden aan haar voorbij gaan. Merkel brengt het trans-Atlantisch bondgenootschap in gevaar door steeds weer openlijk manieren aan te dragen hoe ze de Trump-regering wil omzeilen, alsof Trump slechts een tijdelijke ergernis is.

De indruk van de Obama-regering was bij haar waarschijnlijk nog te sterk. De hypocriete manier waarop Merkel zich internationaal presenteert en het feit dat veel reguliere media Merkel als nieuwe leider van de westerse wereld hebben geënsceneerd, is niet goed ontvangen door het Witte Huis.

Merkel’s volharding om hem te herinneren aan mensenrechten, respect voor minderheden en westerse waarden toen zij Trump feliciteerde met zijn electorale succes, werd niet goed ontvangen. Een medewerker van het Witte Huis vroeg zich af of Merkel dergelijke informatie ook aan de Saoediërs of Russen gaf.

Nu is Trump de leider geworden van een internationale anti-Merkelcoalitie. Hij sympathiseert met Europese politici die tegen Merkel zijn.

Bron:

https://www.freiewelt.net/nachricht/the-times-merkel-ist-ueberheblich-gegenueber-trump-10075298/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on The Times: Merkel is arrogant tegen Trump

  1. antiislamnu // augustus 9, 2018 om 00:56 //

    Merkel is de nieuwe Hitler alleen zijn nu de blanke de lul

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s