Nieuw

Syrian family receives 5239 Euros in benefits every month in Germany

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Syrian family receives 5239 Euros in benefits every month in Germany

 1. https://www.metronieuws.nl/binnenland/2012/10/btw-tarief-verhoogd-van-19-naar-21-procent

  Toen in 2012 de hoge BTW van 19 tijdelijk(!) naar 21% ging om het begrotingstekort snel naar beneden te brengen had men de smoes van de crisis nog. Nu de crisis voorbij is en de economie floreert gaat niet alleen die hoge BTW niet terug naar 19% zoals beloofd maar gaat ook de lage BTW van 6% naar 9%.

  Schei toch uit jongens. Wat daar in Duitsland gebeurt gebeurt hier toch ook alleen zul je dat niet via het NOS-journaal vernemen. En natuurlijk moet die tering-zooi betaald worden. Vandaar al die belastingverhogingen. En oh ja, hebben jullie het al gehoord? ‘Ze’ hebben een nieuwe methode uitgevonden om de CO2 uitstoot van auto’s te meten maar ‘natuurlijk’ gaat de BPM niet omhoog omdat dat lood om oud ijzer is. Maar die BPM gaat wel omhoog want zo’n buitenkansje laat de overheid zich echt niet ontglippen. Let maar op.
  Kijk en huiver en vergeet vooral niet om de commentaren onder het artikel te lezen.
  https://www.anwb.nl/auto/nieuws/2018/januari/nieuwe-auto-duurder-door-hogere-co2-uitstoot

  Wat denken ze bij de overheid eigenlijk wel? Dat zij zo slim zijn en wij zo dom? Ja, dat hebben we toen gezien wie er toen zo slim was bij de eerste vliegtax die nu overigens weer opnieuw ingevoerd gaat worden maar nu Europees.

  De moraal: Wat in Duitsland gebeurt gebeurt hier ook al. En die slimmeriken bij de Politiek dragen niet zelf de consequenties van hun eigen politiek maar laten daar constant anderen voor opdraaien. En die anderen dat zijn wij.

  Is er dan geen hoop? De oorlogen in Syrië en Eritrea zijn toch bijna afgelopen en dan gaan al die ‘vluchtelingen’ toch weer terug zodat zowel de Hoge als Lage BTW weer verminderd kunnen worden, de BPM kan blijven zoals die is en de Vliegtax niet door hoeft te gaan.

  Geloof je het zelf? HAHAHAHA!!!!!

  Like

 2. 5240 euro netto in de maand? dat is twee keer modaal. Die gaan echt noot meer terug of werken. Wellicht dat de kinderen ooit een steentje gaan bijdragen als ze wel goed duits kunnen spreken.

  Like

 3. ieznogoedh // augustus 10, 2018 om 12:53 //

  Die gaan echt noot meer terug of werken. Dat was ook helemaal de bedoeling niet. Terug niet want luilekkeerland en werken niet want daarvoor kwamen ze niet.

  Wellicht dat de kinderen ooit een steentje gaan bijdragen als ze wel goed duits kunnen spreken. Dream on!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s