Nieuw

Onthuld: Anti-blanke “Hate Speech” op Twitter door CNN, Buzzfeed, NYT en LA Times Reporters

klik voor groter

Twitter heeft de afgelopen jaren hun houding ten opzichte van de vrijheid van meningsuiting veranderd en is begonnen met het spelen van gedachtenpolitie, het schorsen en shadowbannen van tienduizenden conservatieve en rechts-leunende accounts voor subjectieve en dubbelzinnige redenen, zoals “haat spraak”.

De media hebben conservatieven aangevallen wegens “haatdragende taal”, gericht tegen hun familie, werkgevers en vrienden. Het is tijd dat de dubbele normen, hypocrisie, en haat van de media en de elites van Silicon Valley aan de kaak te worden gesteld.

Voor alle duidelijkheid: Gab staat volledig achter al deze mensen en achter het recht om te zeggen wat ze over blanken hebben gezegd. Dat is ruim binnen hun first amendment rights.

Wat niet oké is, en wat moet worden onthuld, is de dubbele moraal en hypocrisie van links, media elites, en Silicon Valley tech bedrijven die allemaal haat tegen blanken in massavolumes toestaan en zelfs aanmoedigen.

Folks die werken voor Buzzfeed, CNN, Shareblue en de New York Times hebben allemaal hun haat voor blanken publiekelijk geuit op Twitter. Honderden ‘geverifieerde’ accounts hebben hetzelfde gedaan. Het is tijd om deze haat en hypocrisie aan de oppervlakte te brengen en onder de aandacht te brengen van miljoenen mensen.

CNN employee: archive.fo/cwF9g
Shareblue employee: archive.fo/2gdZS
Buzzfeed employee: archive.fo/c578B
New York Times Employee
archive.fo/llqI9
archive.fo/3UVhH
LA Times reporter: http://archive.fo/20FU0
Writer (Full Frontal with Samantha Bee, President Show, Adam Ruins Everything, Nintendo, Marvel, Tonight Show, Bill Nye, Onion, SNL, IGN) Archive link here: http://archive.fo/Bhvvt
Senior editor at Buzzfeed. Archive link here: http://archive.fo/FbkD6
Buzzfeed employee: http://archive.is/Jbl8t

More archived links of white hate:

http://archive.li/lkRgI 
http://archive.li/me2tM 
http://archive.li/Bhvvt 
http://archive.li/EiMc1 
http://archive.li/PkQsF 
http://archive.li/uIOmX 
http://archive.li/Ul8Mj

Honderden van deze berichten bestaan. Iedereen mag op Twitter blijven. Iedereen mag zijn baan behouden en heeft geen gevolgen voor hun haat tegen blanke mensen. Het tonen van de dubbele standaard, hypocrisie en anti-blanke, anti-conservatieve haat op Twitter en in popcultuur is een van de belangrijkste dingen die je op dit moment kunt doen.

Vertel het verder.

Medium >>

Dezelfde club die achter The Purge of Alex Jones on Facebook, YouTube, and Apple zit.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Onthuld: Anti-blanke “Hate Speech” op Twitter door CNN, Buzzfeed, NYT en LA Times Reporters

  1. Goed van Gab om dit aan te kaarten. Langzaam wordt de haat tegen ons opgevoerd. Toch zien steeds meer mensen het en ook wie er achter zitten. Minderheden en (((medeblanken))).

    Millennial Matt is goed bezig. Wellicht kennen juliie hem ook van de He Will Not Divide Us expo van Shia Lebouff. Goede grappen haalde hij toen uit.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s