Nieuw

Marokko zet de grenzen open om Europa af te persen

The expulsion of the Moors (1894), by Gabriel Puig Roda. Museum of Fine Arts in Castellón. ( Wikimedia Commons )

Marokko heeft de stroom migranten die naar Spanje vertrok bewust vergroot om de Europese Unie (EU) onder druk te zetten om in de komende besprekingen genereuzere concessies te verkrijgen.

Het is in de beste Barbarijse tradities eerst nog even de jihad op te voeren voor de afpersingsonderhandelingen beginnen.

Er is maar één methode om de jihad vanuit Noord-Afrika te stoppen, en dat weten we al eeuwen:

350 procent

De claim, van de PorCausa groep, gefinancierd door George Soros’s Open Society Foundations, komt omdat Spanje stappen onderneemt om de voorrechten voor illegale migranten te verlagen nadat het aantal aankomsten dit jaar met 350 procent is gestegen ten opzichte van 2017.

Jihad

Marokko bereidt momenteel besprekingen voor met Brussel over uitkeringen in contanten voor het beheer van migranten en een visserijovereenkomst – omstreden, vanwege de illegale bezetting van de Westelijke Sahara en zijn territoriale wateren door de dictatuur. Zij wordt ervan beschuldigd de grenscontroles te hebben versoepeld om de migrantencrisis in de EU te verergeren en hen meer invloed over het blok te geven.

Overgave in plaats van onderhandeling

De EU hanteert altijd een overgave tactiek in plaats van een onderhandelingstactiek. Het was ook in Marokko dat de EU de definitieve overgave tekende twee maanden geleden.

Je verwacht het echt totaal niet

Gonzalo Fanjul, een onderzoeker bij porCausa, een stichting die migratiekwesties onderzoekt, vertelde euronews:

“Het is moeilijk om met absolute zekerheid te zeggen, maar verschillende waarnemers die ik vertrouw, suggereren dat Marokko, zoals het in het verleden heeft gedaan, gebruik maakt van de mogelijkheid om te onderhandelen over zeer gevoelige kwesties zoals de visserijovereenkomst, of bij de onderhandelingen over de hulp die de EU het land zal geven om deze [migratie]stromen te beheren.

Ondertussen zit Spanje in de tang

Het geld is op zoals gebruikelijk bij socialisten die een coup gepleegd hebben. Ja het was een coup. Pedro Sanchez leidt een ongekozen minderheidsregering nadat de vorige regering weggestuurd werd (omdat de EU dat graag wilde, nadat Salvini de grenzen sloot). Er zijn geen verkiezingen geweest nadat de vorige regering weggestuurd werd.

Onmiddellijk gingen de Spaanse grenzen open en werden de scheermesjes van het prikkeldraad rond Ceuta en en Mellila verwijderd.

Het mag wat kosten, maar de EU lost tenminste de vergrijzing op.

Dit is geen onderhandelen maar het afspreken van dhimmie-clausules. Marokko is een zandbak dat geen ene moer voorstelt. Daar onderhandel je niet mee, dat leg je voorwaarden op. En elke dag dat ze niet doen wat je wilt stuur je een complete top-600 terug en smijt 4 of 5 of 6 of hoeveel je maar wilt Marokkaanse mosketen plat. Je stopt elke uitkering, elke in- en export.

En dan ga je zitten wachten. En als ze dan komen om te onderhandelen, dan zeg je dat je daar geen interesse in hebt tenzij ze eerst de fosfaatmijnen in de Westelijke Sahara overhandigen. Want dat is het enige van waarde dat dat terroristennest bezit.

En ondertussen stuur je je onderzeeërs om daar voor de kust een NAVO-oefening uit te voeren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

12 Comments on Marokko zet de grenzen open om Europa af te persen

 1. blankwelzijn // augustus 9, 2018 om 07:25 //

  En iedere keer het voorstel om met mensen te slepen. Komen ze via Spanje Europa/Duitsland binnen worden ze teruggebracht naar Spanje.

  Met de Turkije deal was dit ook. Komen ze via Griekenland Europa binnen worden ze naar Turkije gebracht en vandaar worden anderen (?) naar Europa gebracht. Alleen werkt het niet zo want de meesten die in Europa zijn worden niet teruggebracht. En is het dan sowieso niet beter om ze aeuropa helemaal niet binnen te laten. Geeft veel meer duidelijkheid naar iedereen toe. Maar goed, het doel is uiteraard vervanging van de blanke bevolking dus klopt het allemaal in de hoofden van de omvolkers.

  Liked by 3 people

 2. Raket installaties opstellen op de rots van Gibraltar en af vuren.

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // augustus 9, 2018 om 09:57 //

  Europa en West Europa voorop lijkt wel in coma geslagen door de linkse zelfmoord gekte.
  Het blanke ras moet en zou kapot ten koste van alles moslims zijn geil en blanken zijn strond .
  Ik wil burgeroorlog.

  Like

 4. christ Kanters // augustus 9, 2018 om 11:25 //

  Het is WEL eenrichtings verkeer , want Marokko binnen komen doe je niet zo als de Marokkanen hier binnen komen , wie is er nu wijs ????

  Like

 5. Europa biedt de gelegenheid zich af te laten persen omdat het hun agenda dient.

  Like

 6. Duchesne // augustus 9, 2018 om 16:59 //

  Europa gaat mee want veel EU parlementariers en ook tv lieden (Paul de Leeuw en belgische vrienden)hebben huizen in Marokko, voor hun zakelijke en bevriende contacten, voor kinderfeestjes…zulke lui hoe je niet eens te chanteren om je zin te krijgen, enkel te faciliteren. en dat geld, ach ze drukken het constant bij. eigenlijk worden alle dingen zoals staatsschulden en leningen opgekocht met niet echt bestaand geld. Met beloften die leeg zijn maar omdat iedereen lege beloften heeft ewortd het nog geaccepteerd als midddel. duurt niet lang meer voordat de eerste “klanten’ afhaken. Het hele migratie en omvolkingsgebeuren word met vals geld betaald en rara wie mag daar straks voor opdraaien.

  en die migrartiestroom, die gaat pover anderhalve maand helemaal gek, als de oogsten daar ook mislukt zijn en als hier, en wat er te eten is door ons word opgekocht waardoor het daar niet meer te betalen is. De volgende golf is nog 5 tot 6 weken weg….plus de reistijd vanaf midden Afrika tot de costa’s…die slachting daar komt er nog wel….kwestie van een massa met niets te verliezen en geen aangeleerde rem en een weerloze populatie.

  Like

 7. De laffen regeren en de laffen zullen op den duur ondergaan aan hun eigen lafheid

  Like

 8. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 9. Gefeliciteerd met de Europese elite, goed opgeleid criminelen. Een burgeroorlog is de enige oplossing.

  Like

 10. christ Kanters // augustus 10, 2018 om 12:43 //

  En wanneer komt de koning van Marokko weer langs om nog eens 40.000 euro te brengen voor nog een nieuwe moskee ???? in Rotterdam .

  Like

 11. Piet Karbiet // augustus 10, 2018 om 13:04 //

  Dat shithole-land moet gewoon een Trumpbehandeling krijgen. Keihard aanpakken met sancties en militaire dreiging. Hun halve leger ligt in de Spaanse Sahara om die illegale muur te bewaken. Aanpakken die Berbers!

  Like

 12. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s