Nieuw

Haags PVV raadslid Willie Dille de dood in gejaagd door extreem links en hun knuffelmoslims

Pixabay.

In dit filmpje zegt Willie Dille dat ze zou zijn ontvoerd, verkracht en mishandeld:

met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

52 Comments on Haags PVV raadslid Willie Dille de dood in gejaagd door extreem links en hun knuffelmoslims

 1. Overheid…Ovrijheid

  Like

 2. De WRAAK zoet zijn.

  Like

 3. Zij willen Oorlog,zij krijgen Oorlog.

  Like

 4. claasje kater // augustus 9, 2018 om 11:25 //

  Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen eer de ogen van onze elite eindelijk open gaan

  Like

 5. @Frauke, doet mij dan weer denken aan toenmalig secretarisgeneraal onder Opstelten , die onder alle beschuldigen uitkwam, 2012 lekker met pensioen ging, onderzoek tot voor kort gestopt werd. En wellicht vrolijk verder doet en laat, just saying

  Like

 6. @jrtpf , Doofpotaffaires

  Like

 7. Ben sprakeloos. R.I.P. In en in triest!

  Voel een ‘doofpot’ aankomen.
  Graag gedegen onderzoek naar rol van ‘van Doorn en ‘zijn bende, en ook wat de rol van ‘politiek Den Haag’ is in deze.

  Het stinkt in ieder geval van alle kanten en niet zo beetje ook.

  We wachten of wat hier over naar buiten gaat komen. Laten we hopen dat er spoedig openheid van zaken gaat komen in deze, maar vrees dat niet zal gaan gebeuren.

  Ik vind het geen beste ontwikkeling voor Nederland.

  Wanneer vallen de schellen van de ogen van met name de linkse kerk?
  Hoeveel wake up calls hebben zij nodig voor ze eindelijk begrijpen dat de ‘islam dood en verderf zaait’.

  Ik wens de nabestaanden veel sterkte.

  Liked by 2 people

 8. Zo staat het bij ons in de krant:
  http://www.dvhn.nl/binnenland/PVV-raadslid-Dille-berooft-zich-van-het-leven-23440356.html
  De vraag, die bij mij opkomt is, of zij dat opmerkelijke filmpje op haar tijdlijn in Facebook zelf wel heeft geplaatst . . .

  Like

 9. De uitdrukking ‘van het leven beroven’ vind ik misselijkmakend.
  Wat een kutkrant, dat Dagblad van het Noorden.

  Like

 10. Ongeloofwaardig verhaal wat Dllie vertelde. Getuigt eerder van kortsluiting in het brein. Dat zij zich geestelijk verkracht voelde door moslims en van Doorn acht ik wel mogelijk.

  Like

 11. Het Noorden kwijt,zie je wel vaker.

  Like

 12. Henk der Niederlander // augustus 9, 2018 om 12:26 //

  Klein beetje onwetend Bram???
  Mischien heb je nog nooit gehoord van de gewoonte dat met name marrocaans tuig verkrachting gebruikt om vrouwen ultiem te vernederen.
  Toch maar eerst even het onderzoek afwachten.
  Hoewel Ik niet denk dat dat veel op MAG leveren.

  Liked by 2 people

 13. Henk,waarom deed ze daarvan dan geen aangifte?

  Like

 14. https://tora-yeshua.nl/2018/08/zelfmoord-pvv-raadslid-haag-wegens-bedreiging-moslims/

  Shalom, met alle meeleven voor de nabestaanden en collega’s,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 15. “Ongeloofwaardig verhaal wat Dllie vertelde. Getuigt eerder van kortsluiting in het brein”

  Jij snapt het, gelukkig zijn er nog mensen die met beide benen in de realiteit staan want de islam is de religie van liefde en vrede, de aanhangers van de religie van liefde en vrede bedreigen en vermoorden geen mensen die kritiek hebben op de religie van liefde en vrede laat staan verkrachten. Stel dat het wel waar is dan is dat voor het eerst en dan zullen het vast geen echte moslims zijn en keukentrapjes zijn sowieso veel gevaarlijker, toch meneer?! //uit//

  Nu even serieus: volgens mij is er nog geen uitsluitsel of ze wel of geen aangifte gedaan heeft. Heeft ze geen aangifte gedaan en/of het gemeld bij autoriteiten dan zal deze zaak geruisloos verdwijnen. Heeft ze wel aangifte gedaan en/of het gemeld bij autoriteiten dan wordt het een ander verhaal.

  Like

 16. Dick, ff serieus, klik even op de link die Ben Kok hierboven geeft en zie dat ze tegen niemand iets gezegd heeft en de volgende dag gewoon haar debatten in de raad heeft gevoerd…

  Like

 17. @Bram. Vlak na mijn reactie las ik op de telegraaf dat ze geen aangifte heeft gedaan maar dat de politie haar wel aanraadde aangifte te doen dus ze had het wel gemeld?

  Wilde deze reactie al plaatsen maar je kan blijkbaar niet direct op je eigen reactie reageren want het werd niet geplaatst.

  Maar goed, jij weet dus al zeker dat het niet gebeurd is, waar kan je die glazen bol kopen want die wil ik ook hebben.

  Like

 18. Dick, in haar video hoe Geenstijl publiceerde zegt Willie letterlijk: Nadat het gebeurd was heb ik het aan niemand verteld, ik heb de volgende dag gewoon m’n debatten gedaan.

  Zekerheid kan ik niet bieden maar acht haar verhaal erg onwaarschijnlijk.

  Like

 19. Overigens kan stress rare dingen met een mens doen.
  Moet nu ook denken aan het verhaal van onze Willemsorde held Marco Kroon.

  Like

 20. Je hebt helemaal gelijk, moet ook bekennen aan Theo te denken. Die is ook niet doodgeschoten bijna onthoofd met een mes plus boodschap in z’n borst gestoken omdat hij kritiek had, dat was de stress.

  Wat ik al zei, de aanhangers van de religie van liefde en vrede doen dat soort zaken niet, kom maar eens met een voorbeeld dat aanhangers van de religie van liefde en vrede mensen bedreigen, verkrachten, vermoorden, etc omdat ze kritiek hebben. Geef aub één voorbeeld, nee die zijn er niet, dus…. //uit//

  Like

 21. Dick, ff serieus,waar heb ik beweerd dat moslims niet bedreigen verkrachten en moorden omdat er kritiek is ophinworstijngeloof?

  Like

 22. Correctie: …kritiek is op hun woestijngeloof.

  Like

 23. Waarom weet je dan zo zeker dat haar verhaal niet waar is als je erkent dat het niet onwaarschijnlijk is?

  Like

 24. Dick, ik geef het op,leer eerst eens lezen! het;

  Like

 25. Lastig tikken op een smartphone: ‘het;’ aan het eind dient weg te vallen.

  Like

 26. Duchesne // augustus 9, 2018 om 15:00 //

  Doorzichtig vraag en aanbod spel in de reacties, is “staatsveiligheid” nu op de site om alles te “debunken” middels een een tweetje of is dit een van die gesubsidieerde Gutmensch NGO’s die de boel monitoord?

  Weer een persoon is te vroeg dood, dat onze politieke wereld zoveel doden aan een kant van de oppositie lijn heeft staan zegt voor mij genoeg. Het weigeren van de politie aangiften op te nemen als het door oppositie politici gebeurd is mij welbekend, en je staat er als verkozen politiek figuur machteloos in. Enkel als je achterban ook met hooivork de straat op gaat met bloerdlust in de ogen komt er verandering, maar wat ik dagelijks zie is heel veel nieuwe auto’s en lieden met geld teveel. Daar zal het niet van komen zolang ze te vreten hebben.

  Mij is bekend hoe wankel onze samenleving is, en hoe snel men van mens tot beest kan verworden. Het advies: zoek gelijkgestemden met verstand en maak afspraken in eigen EN elkaars belang. En dat is een van de twee wegen tot overleven.

  Like

 27. Als je bedreigd wordt om maar geen aangifte te doen en niet in de stront roeren omdat er anders iets met de kids gebeurt kan ik me wel voorstellen dat je dan eerst informeel wat probeert, zonder aangifte te doen.

  Like

 28. Misschien is de angst aangifte te doen wel heel groot geweest? Misschien de vernedering bij het aangeven ook? Men weet toch hoe het politie-apparaat hier in NL in elkaar steekt? Rechts wordt sowieso niet geloofd en als het kan belachelijk gemaakt. Wellicht krijg je dan ook nog te horen: ‘Heb je het zelf niet opgezocht/ uitgedaagd’?
  Hoe dan ook, we zullen het waarschijnlijk nooit weten.
  RIP en heel veel sterkte voor allen om haar heen!

  Like

 29. @Bram: Deze vrouw deed wel aangifte van verkrachting. Werd vervolgens hardhandig aangepakt door de politie. Alsof zij de dader was…https://www.nu.nl/binnenland/5397896/excuses-politie-limburg-hard-verhoor-verkrachte-vrouw.html
  Ik sluit helemaal niet uit dat de politie Willie heeft ‘bewerkt’ om maar geen aangifte te doen.

  Like

 30. paulzwueste // augustus 9, 2018 om 16:18 //

  Luister.
  Wat er ook aan de hand is geweest en wat er ook gebeurd is, het is onbegrijpelijk dat een moeder van vier, (ja vier!) kinderen uit het leven stapt en haar kinderen in de steek laat voor de chantage van van Doorn en z’n crimineel ongedierte.
  Wat is hier werkelijk gebeurd.
  Als ze werkelijk verkracht is… waarom hoor en lees ik dan helemaal niks van de PVV.
  Bovendien als je als moeder verkracht wordt en de politie niet thuis geeft zorg je er toch voor dat je zelf zorgt dat er gerechtigheid zal geschieden… in plaats van je eigen kinderen in de steek te laten….!
  Ben ik nou gek of hoe zit dat met dit geval…
  Héél raar allemaal.

  Like

 31. De beste stuurlui staan aan wal

  Like

 32. Duchesne // augustus 9, 2018 om 17:07 //

  Paul zuweste; ik denk een verkeerde inschatting die je nu maakt, de PVV zal niets zeggen omdat het nu niet past en omdat het bewijs ontbreekt. Dan worden ze daar weer door voor de rechter gedaagd. En politie bescherming, die krijg je enkel als je crimineel bent en wil getuigen tegen andere criminelen. en daarna krijg je een nieuwe naam en een bonnetje met een paar miljoen. dus ja, tot je crimineel bent of voor de staat criminele activiteiten uitvoerd ben je niks. dus die bescherming, fluit eens….

  En zelf het recht in eigen handen nemen, hoe en waarmee moet die vrouw dat doen, en wat is eht loit van haar kinderen dan? Haar kiezers moeten, omdat zij hun vertegenwoordiger was en voor hun belangen werkte, haar kiezers moeten nu recht halen. dat zou juist zijn. maar goed, de politie leiding laat haar eigen agenten ook barsten als dat beter uitkomt….

  iets is er duidelijk mis met onze perceptie van recht en moraal….wie het weet….

  Liked by 1 persoon

 33. zie voor updates:
  https://tora-yeshua.nl/2018/08/zelfmoord-pvv-raadslid-haag-wegens-bedreiging-moslims/
  met o.a. de mening van de weduwnaar, die het verhaal van zijn vrouw volledig ondersteund!
  En ondertussen begint het OM geen eigen onderzoek, aldus de laatste info.
  Shalom
  Ben Kok (j-chr. pastor)

  Like

 34. Heb ff gegoogeld op Linkedin Caspar Reedikk.
  De man afficheeert zich als:
  ‘Adviseur Den Haag en omgeving, Nederland Beveiliging en recherche.’

  En wat heeft meneer zelf ondernomen nadat zijn vrouw met dat verkrachtingsverhaal kwam?

  Like

 35. Like

 36. Foutje: …Caspar Reedijk. (Met indringende blik en interessante hairdo.)

  Like

 37. Hmm, terugkijkend heeft het dan toch meer van een afscheidsvideo

  Like

 38. ‘De laatste deur’, Jeroen Brouwers pende er een dikke pil over vol. Lees die recensie op Tzum.

  Like

 39. Like

 40. Stinkt naar een politieke afrekening ,erger nog door de islamieten te gebruiken als uitvoerders.
  Het is iets dat zo min mogelijk aandacht zal krijgen ,zowel voor de politieker in kwestie als voor de sterke arm der wet en……de moslimgemeenschap, tergelijkertijd is het een teken wie de plak zwaait zonder dat de meesten het weten……

  Like

 41. Ja Templars2017, en ik ben bang dat er meer zullen volgen.

  Like

 42. Waar ik ook zo kotsmisselijk van word is dat het hele politieke circus nu zooooooooooo geschokt is. Teiltje graag.

  Like

 43. Ik heb het filmpje nu pas bekeken en ze heeft zelfmoord gepleegd voor haar gezin en de stress (Bram) die continue angst met zich meebrengt. Deze vrouw is daadwerkelijk bedreigd, of ze verkracht is weet ik niet maar ze is iig dusdanig bedreigd dat ze met name uit angst voor haar gezin uit het leven is gestapt want als ze dat niet gedaan zou hebben dan had ze van zichzelf door moeten gaan met de strijd waardoor het gevaar voor haar gezin enkel groter zal worden.

  Zo gaat het dus in moslimlanden waardoor velen vluchten en nu hebben we het ook hier.

  Echt super chill die verrijking.

  Like

 44. Duchesne // augustus 9, 2018 om 20:55 //

  Groenlinks gebruikte in de jaren 90 al Marrekaanse groepen om CD leden in te sluiten en te intimideren, tot op de gang van de kraamafdeling toe. Ondergetekende was het doelwit.
  De rest van politiek Nederland stond erbij en keek ernaar, en ze vonden het wel best. Aangifte was niet mogelijk, politie van dienst deed gewoon het loket dicht en ging weg. Je was rechtenloos als CD lid, iets wat nu de PVV ook begint te ontdekken….
  Ik vraag dan ook het recht van genoegdoening om als eerste de stroppen te mogen omhangen bij onze “elite” en links tuig en daarna de krukjes te mogen wegtrappen als deze zwijnen ooit op het schavot komen.

  En “staatsveiligheid” hielp nog wat mee met het wegwerken van CD leden, daarvoor stuurde men Antifa, ene Paul Kraaier, leiding figuur bij Antifa is daar nog vet voorbetaald, 1.6 miljoen euries. Het zal me niets verbazen als men nu binnen de PVV ook mollen of figuren heeft zitten om de boel kortte houden. Men noemt dit democratie, gewaarborgd door de grondwet.

  Ik geloof de vrouw, de rest heeft reeds bewezen structureel te liegen.

  Het hele verhaal van grondwet en democratie is een grote leugen waar sommigen hun voordeel mee doen en er anderen mee afstraffen. Hangen is nog te goed voor ze.

  Liked by 2 people

 45. De tentakels van de Deep State komen ook nu weer steeds meer aan de oppervlakte.
  Wat wij meemaken is slechts een proefballonnetje voor de machtselite om te kijken hoe de massa hierop zal reageren.

  Maar zoals het alle voorgaande keren gegaan is: iedereen in shock – politici zijn “diep geschokt” en daarna accepteert men de situatie “in de hoop dat het niet weer gebeurt”.

  Hoe weinig mensen hebben door hoe diep de machtselite met haar tentakels in vrijwel alle lagen en onderdelen van de maatschappij is binnengedrongen: in de gezondheidszorg, in het onderwijs, de landbouw, de economie, het bedrijfsleven, de voeding, geloofsleven, opvoeding van kinderen, de veeteelt, het nationaal recht, enz. enz. enz.
  Overal komen wij die tentakels tegen!

  Maar niet iedereen is er, om welke reden dan ook, van gediend om deze ontwikkelingen onder ogen te zien.

  Like

 46. Blank Welzijn // augustus 10, 2018 om 18:17 //

  Inmiddels ook op The Daily Stormer, https://dailystormer.name/dutch-politician-commits-suicide-after-saying-she-was-gang-raped-by-moslems/

  De genoemde site in het artikel, Diversity Macht Frei is ook een aanrader. Heel veel artikelen over moslim en joodse samenwerking o.a.

  Like

 47. claasje kater // augustus 10, 2018 om 18:46 //

  De doofpot-trein loopt al(!)

  nos teletekst pagina 111 meldt : Geen onderzoek in zaak-Willie Dille

  Het OM gaat geen onderzoek doen naar de vraag of de woensdag overleden
  Willie Dille is ontvoerd en verkracht door moslims,zoals ze zelf beweerde.Er
  zijn te weinig aanknopingspunten.Dat is de uitkomst van overleg in Den Haag
  tussen burgemeester Krikke,het Openbaar Ministerie en de politie.

  Krikke en het OM zeggen dat de politie meerdere keren met Dille heeft gepraat
  en dat ze telkens zei geen aangifte te willen doen.Ook gaf ze geen informatie
  waarmee de politie aan de slag kon.

  Het PVV-raadslid maakte een einde aan haar leven nadat ze op Facebook over de
  ontvoering en verkrachting had verteld.

  Like

 48. Wel of geen aangifte willen of had moeten doen en dus afwachtende houding van politie volgens de berichten………..
  Het blijkt…..en dat is vaak als je getraumatiseerd bent……dat dit een proces is van niet kunnen verwerken…..in een groot dilemma zitten……het is diep onder haar huid gaan zitten……..misschien ook de angst voor nogmaals gevolgen bij het doen van aangifte…….elk mens is anders en reageert anders……zij had duidelijke redenen en psychische opgekropte woede…met machteloos gevoel om deze keuze te nemen.
  Waarom reageren mensen altijd met volle overtuiging na iemands zelfmoord over eventuele dit….of ….dat?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s