Nieuw

De Stockholm-terrorist Akilov is mishandeld in zijn cel

Foto: Rakhmat Akilov. © Politie.

De voor terrorisme veroordeelde Oezbeek Rakhmat Akilov is door een andere gevangene in de Kumlaangevangenis mishandeld. Een 24-jarige medegevangene zou de islamitische terrorist een reeks harde slagen hebben toegebracht.

De mishandeling zou zich vrijwel meteen hebben voorgedaan toen de illegale immigrant en veroordeelde terrorist afgelopen donderdag naar de zogenaamde Fumixbunker voor zware criminelen in Kumla was overgeplaatst.

Een voormalige bendecrimineel van 24 jaar zou de cel van Akilov zijn binnengekomen en vervolgens de deur hebben gesloten. Daarna hoorden men “harde slagen en geschreeuw”, volgens het politierapport. De 24-jarige zou “meerdere harde slagen” aan Akilov hebben uitgedeeld terwijl hij op de vloer lag, schrijft SVT.

Het is onduidelijk welk letsel Akilov heeft opgelopen, evenals waarom de 24-jarige dit gedaan heeft. Karin Eldbom, politieagente in Hallsberg, kan slechts bevestigen dat men een aanmelding van de faciliteit heeft gekregen van een mishandeling van een gedetineerde .

De 24-jarige die Akilov heeft aangevallen en vier jaar moet uitzitten voor onder andere een ernstige vuurwapenovertreding is in een isoleercel geplaatst.

In juni van dit jaar werd Rakhmat Akilov voor de wrede terroristische aanslag op de Drottninggatan in Stockholm in 2017 veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf.

Hij heeft tijdens het proces verklaard dat zijn terroristische aanslag de bedoeling had om zoveel mogelijk Zweden te doden. Hij verbleef illegaal in Zweden en zou eigenlijk het land moeten zijn uitgewezen voordat hij de aanslag beging.

In verband met een paragraaf 7-onderzoek verklaarde een arts dat Rakhmat Akilov een zogeheten tegenstrijdige moraal bezit, een vereenvoudigd wereldbeeld en een “sektarische strikte” interpretatie van de islam heeft, die echter geen psychose kenmerkt. Akilov werd beschouwd als psychisch gezond. De veroordeelde terrorist hoopte dat de IS de verantwoordelijkheid voor zijn misdaad op zich zou nemen.

Bron:

http://www.friatider.se/akilov-misshandlad-med-flera-slag-p-golvet-i-sin-cell

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/akilov-attackerad-inne-pa-kumla

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on De Stockholm-terrorist Akilov is mishandeld in zijn cel

 1. alwine kerkhof // augustus 9, 2018 om 21:30 //

  Ach, wat zielig nou.

  Like

 2. Als ik dit menselijk stuk afval zie moet ik aan het in stukken gescheurde lichaam van de 11 jarige Ebba Åkerlund denken.
  Ik hoop dat de rest van z’n leven zo’n hel voor hem wodt dat hij het verkiest er zelf een eind aan te maken.

  Liked by 1 persoon

 3. Zou maar wat graag zon opstekend islam vingertje langzaam met een snoeischaar af knippen

  Like

 4. Scrutinizer // augustus 10, 2018 om 00:18 //

  Krijgt die 24-jarige nou strafvermindering?

  Like

 5. Die 24-jarige medegevangene hoort een lintje te krijgen wegens bijzonder gedrag.
  Tevens omzetting van z’n straf in voorwaardelijk met onmiddellijke invrijheidstelling.

  Like

 6. ieznogoedh // augustus 10, 2018 om 11:51 //

  Tevens omzetting van z’n straf in voorwaardelijk met onmiddellijke invrijheidstelling.

  Ik ben voor Johan, maar alleen als hij belooft om buiten de gevangenis zijn goede werk voort te zetten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s