Nieuw

De Afghaan die door Elin werd “gered”, is een veroordeelde vrouwen- en kindermishandelaar – geselde zijn dochters en bonkte moeder met haar hoofd op de grond

Begon in het vliegtuig te huilen voor een Afghaanse crimineel die uit Zweden zou worden gezet.

De Afghaan die een paar weken geleden door de Zweedse asielactiviste Elin Ersson tijdelijk werd “gered” van deportatie uit Zweden, is veroordeeld voor vrouwen- en kindermishandeling. Hij zou zijn vrouw en dochters hebben mishandeld, onder andere door ze met een zware accu-oplaadkabel te geselen.

Op 23 Juli werd een passagiersvliegtuig op de luchthaven Landvetter verscheidene uren vertraagd nadat een 21-jarige asielactiviste weigerde om te gaan zitten toen het vliegtuig wilde opstijgen.

Dit om de uitwijzing van een Afghaanse man te stoppen.

De huilende Zweedse vrouw, Elin Ersson, werd uiteindelijk van het vliegtuig gebracht, evenals de 50-jarige die naar Afghanistan zou worden uitgezet.

De Afghaan is in Zweden veroordeeld voor mishandeling, de politie heeft dat bevestigd tegen Fria Tyder. Maar dat was echter niet de reden waarom hij werd uitgezet. In een interview met DN ontkende Elin Ersson alle kennis over de achtergrond van de man.

Uit gegevens van Nyheter Idag blijkt dat de man voor drie gevallen van mishandeling op zijn eigen vrouw en hun twee kinderen veroordeeld was tot negen maanden gevangenisstraf .

Het digitale tijdschrift schrijft dat de man niet zelden gewelddadig werd en het vonnis tegen hem betrekking heeft op een gebeurtenis op 14 januari 2018.

Hij zou eerst zijn twee minderjarige dochters “gegeseld” hebben omdat ze niet de televisie wilden uitzetten. Volgens het vonnis zou hij een twee meter lange accuoplaadkabel hebben gepakt, het dubbelgevouwen, en vervolgens de meisjes op hun rug, armen en benen hebben geslagen.

Daar hield de mishandeling echter niet op. Toen de moeder de kamer binnenkwam, lukte het de twee meisjes te ontsnappen. Maar toen begon de man in plaats daarvan haar te mishandelen. De 52-jarige geselde de moeder zodat ze op de grond viel en nam vervolgens haar hoofd vast en bonkte het tegen de grond.

De man gooide ook een glas tegen zijn vrouw, de mishandeling eindigde niet voordat het haar gelukte weg te rennen en buitenshuis het bewustzijn verloor, waar ze werd geholpen door buren.

– Papa heeft een probleem. Hij raakt gemakkelijk geïrriteerd. Hij werd geïrriteerd door het televisiegeluid en dan wordt hij zo, zei een van de kinderen tijdens het politieverhoor.

De Afghaanse man ontkent de misdaden en gelooft dat dat de vrouw alles liegt om een betere kans te hebben om zonder hem in Zweden te blijven. De rechtbank koos er echter voor om de overige familieleden te geloven en in maart stelde het hof de gevangenisstraf vast op negen maanden.

Het hele gezin zou echter geen asielredenen hebben.

De 52-jarige zou bovendien zelf gevraagd hebben om uitgewezen te worden. Waar hij nu is, en of hij al is gedeporteerd, is onduidelijk.

Bron:

http://www.friatider.se/afghanen-som-elin-r-ddade-d-md-kvinnomisshandlare-piskade-d-ttrar-och-dunkade-mammans-huvud-i-golvet

https://nyheteridag.se/nyheter-idag-avslojar-elin-ersson-stoppade-utvisning-av-kvinnomisshandlare-som-bett-om-att-bli-skickad-tillbaka/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on De Afghaan die door Elin werd “gered”, is een veroordeelde vrouwen- en kindermishandelaar – geselde zijn dochters en bonkte moeder met haar hoofd op de grond

 1. Domme zweefteef geregeerd door idiote emoties.
  https://www.henrymakow.com/2018/08/reader-red-pills-men.html

  Like

 2. Duchesne // augustus 9, 2018 om 16:49 //

  Goed gedaan Elin en soortgenoten mafklappers, kan ie weer meppen ! Ik denk dat asiel niet moet mogen voor moslim “mannen”, dan krijg je in Europa misschien nog ooit echte vluchtelingen te zien. Opo een bepaalde manier is veel ellende in de wereld veroorzaakt door de EU leiders. Soms dor inmenging met andermans zaken, soms juist door niets te doen. werkelijk alles wat juist zou moeten doen ze niet, en wat niet zou moeten doen ze wel. Over “evil empire” gesproken…

  Like

 3. Tja, je kunt natuurlijk blijven ontkennen maar eens kom je als linksdraaiende activist toch voor je eigen ongelijk en tekortkomingen te staan en besef je dat al die Xenofoben, Racisten en Islamofoben toch niet zo gek zijn als jij altijd hebt gedacht en het misschien toch wel goed hebben gezien. Jaren geleden overigens al maar op zich geeft dat niet, iedereen heeft nu eenmaal zijn eigen tempo.

  Dit is het zoveelste voorbeeld van mensen die wat dat betreft zo langzamerhand toch behoorlijk op achterstand staan. Ik sluit overigens niet uit dat een gebrek aan functionele intelligentie haar er nu opnieuw van zal weerhouden om de waarheid nu eens recht aan te kijken. Hoe vaak hebben we dat al niet gehoord, ook van Rutte: ‘Ja, maar dat is geen echte moslim, dat is een terrorist of haatimam of Jihaadganger of een geradicaliseerde of een niet-aangepaste of een mislukte integratiepoging enz, niet alle moslims zijn zo’. Ik word daar zo moe van terwijl er maar drie woorden zijn die ze toch wel uit hun hoofd zouden kunnen leren: ‘Dit is moslimgedrag’.

  Ergo, zo moeilijk is het toch niet?

  Like

 4. Ook dit meisje is een prachtig voorbeeld (helaas) van hoe krachtig de brainwash werkt, helemaal wanneer dat tijdens de kinderjaren gebeurd is, dan is zo een persoon bijna niet meer te redden. Dat zie je ook bij religieuzen en met name bij moslims, dat wordt er direct na de geboorte ingestampt en dat is er later nauwelijks nog uit te krijgen. Het is ongelofelijk maar voor een groot deel is het menselijke brein vrij eenvoudig te programmeren en daarna heel moeilijk te resetten. Ik denk dat dit meisje het zelfs nog niet snapt nu ze te horen gekregen zal hebben wat voor persoon die afghaan was, misschien belandt ze wel in een psychose omdat de werkelijkheid en de brainwash botsen waardoor kortsluiting ontstaat.

  Like

 5. Ik denk dat je volledig gelijk hebt Dick. Erger nog, zo voeden ze hun eigen kinderen nu ook op. Nog erger is niet alleen dat dit soort Linkse figuren hopeloos verloren zijn omdat ze deze wereld niet meer begrijpen maar we zijn er ook niet zo vanaf omdat dit soort idioterie helaas wel een hele geschikte achtergrond is om van uit de schoolbanken zo in de politiek te stappen zonder ooit deel te hebben uitgemaakt van de echte samenleving.

  Eigenlijk zouden we als eis moeten stellen dat dit soort figuren eerst een half jaar midden in de Schildersbuurt moeten gaan wonen of in Kanaleneiland. Misschien helpt dat ook niet maar ze krijgen dan op latere leeftijd wellicht wel het besef mee dat zij aan de ondergang van Nederland hebben meegeholpen en niet hebben ingegrepen toen ze de gelegenheid nog hadden.

  Kijk naar Duitsland. Daar is nu geloof ik een kwart van de bevolking moslim.

  Ik zie wel een sprankje hoop. Die oorlogen in Syrië en Eritrea zijn binnenkort afgelopen en aangezien het volgens Links allemaal vluchtelingen zijn kunnen ze nu volgens hun eigen logica ook weer allemaal terug. En geen links gelul dat ‘hun kinderen nu allemaal te vernederlandst zijn om terug te sturen’ want toen hun ouders hier kwamen was het feit dat ze wellicht te veroosterd waren om hier nog te kunnen aarden volgens Links ook geen issue en dus nu ook niet zeuren.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s