Nieuw

Burqas as Security Threats: How Criminals and Terrorists Use the Islamic Face Veil

While the debate over the place of Islamic face veils in Western society has been reignited after Britain’s former Foreign Secretary Boris Johnson criticised the garment, three robbers were convicted of killing a jewellery store owner after robbing him whilst disguised in a burqa.

Store owner and family man Ramniklal Jogiya had suffered such horrific injuries that his biceps had been ripped from his bones, suffering 27 separate injuries in total after Charles Mcauley, 20, Thomas Jervis, 24, and Callan Reeve, 20, tortured the 74-year-old to gain information on his shop in Leicester, England, before Jervis entered the shop wearing a burqa in an attempt to rob it.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Burqas as Security Threats: How Criminals and Terrorists Use the Islamic Face Veil

  1. ieznogoedh // augustus 10, 2018 om 11:57 //

    Dat kan natuurlijk niet, een juwelier in burka overvallen.
    Boris Johnson heeft heel duidelijk brievenbussen en bankrovers gezegd. Juweliers dus niet!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s