Nieuw

Benjamin H. Freedman “GAGGED & CENSORED” Speech (1961) READ DESCRIPTION !

 

On 11 Mar 2018, without warning, YouTube’s political censorship department deleted thousands of comments for this video & issued an absurd Gagging Order:

Benjamin H. Freedman “GAGGED & CENSORED” Speech (1961) Cre­ated: 29 Dec 2013

Benjamin H. Freedman 1961 speech @ Willard Hotel.

NOT CONTAMINATED WITH BACK GROUND MUSIC !

Transcripts:http://www.sweetliberty.org/issues/is…

There are also opposing arguments http://www.redstate.com/diary/barrypo…

Some crazy people have taken over Wikipedia pages on B.H.Freedman: http://en.wikipedia.org/wiki/Talk%3AB…

The Truth will stand on its own merit by Benjamin H. Freedman

Born in 1890, he was a successful Jewish businessman in New York City. He was at one time the principal owner of the Woodbury Soap Company. He defected from the Jewish movement in 1945, and spent the remainder of his life and most of his considerable fortune, at least 2.5 million dollars, exposing the Jewish tyranny which has enveloped the USA.

Freedman had been an insider at the highest levels of Jewish organizations involved in gaining power in the USA. Mr. Freedman was personally acquainted with Bernard Baruch, Samuel Untermyer, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, and John F. Kennedy, and many more movers and shakers of our times.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9323 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Benjamin H. Freedman “GAGGED & CENSORED” Speech (1961) READ DESCRIPTION !

 1. Was lastig te downloaden.
  Google had dat goed dichtgetimmerd.
  Maar uiteindelijk toch gelukt.
  Kan ik nu op mijn gemak bekijken.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik had het opgezocht om het begin. Freedman is namelijk degene die dit beweert, wat ik al eens beschreven had in https://fenixx.org/2018/05/17/duitsland-en-de-hereniging-met-oost-duitsland/

  Terwijl Duitsland in 1916 de oorlog al gewonnen had, het Russische leger deserteerde, het Italiaanse was als altijd ingestort, het Franse was aan het muiten geslagen nadat er 600.000 dood lagen bij de Somme en Engeland afgesloten was van de buitenwereld en geen nieuwe munitie of voedsel meer kreeg omdat de Duitsers duikboten bleken te hebben waar nog nooit iemand van gehoord had. Er was geen schot gelost op Duitse bodem en geen buitenlandse soldaat had voet gezet op Duitse bodem. Toch bood Duitsland vrede aan. Het mocht niet zijn. ‘Iemand’ haalde de Engelsen over door te vechten en beloofde de Amerikanen in te schakelen, en zo geschiedde. ‘Iemand’ kreeg in ruil de Balfour-Declaration, en het Verdrag van Versailles was bedoeld om Duitsland voorgoed te slopen en leeg te roven.

  En ik wou dus wel de originele bron erbij.

  Vandaar.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s