Nieuw

Zweden kan wat leren van Denemarken: Pakistaanse verkrachter levenslang uitgewezen

Deense politie. Foto ter illustratie. Bron: Wikimedia. Auteur: Riemann at Danish Wikipedia.

Een Pakistaanse taxichauffeur met vrouw en kinderen in Denemarken wordt voor verkrachting van een jonge vrouw levenslang uitgewezen.

Een taxichauffeur werd woensdag veroordeeld tot drieënhalf jaar gevangenisstraf voor het verkrachten van een klant op de achterbank van zijn auto.

In het vonnis heeft de rechtbank in Østre de chauffeur ook, die uit Pakistan afkomstig is, veroordeeld tot deportatie en mag hij nooit meer een voet zetten in Denemarken.

Hoewel de uitzetting een bevestiging is van de straf van de districtsrechtbank, heeft de hogere rechtbank ervoor gekozen om de gevangenisstraf met 6 maanden te verhogen.

De verkrachting vond vorig jaar in de nacht van 28 september in Kopenhagen plaats.

Bij het Amagerplein in het centrum van Kopenhagen nam de 24-jarige vrouw plaats op de achterbank en wilde een rit naar Frederikssundsvej, maar de 44-jarige Shahzad Shariq zette in plaats daarvan de koers uit naar een groengebied in Brønshøj.

Hier stopte hij de auto, klom op de achterbank bij de vrouw en verkrachtte haar,  waarna hij haar op Frederikssundsvej afzette, waar ze oorspronkelijk naartoe wilde.

– Ze werd door een willekeurige voorbijganger aangetroffen terwijl ze de alarmcentrale belde. Tijdens het gesprek hoort u in welke staat ze op dat moment verkeerde. Het was verschrikkelijk, zei procureur Søren Harbo, onmiddellijk na het vonnis.

Het gesprek duurde bijna 10 minuten, maar in al die tijd was de huilende en hyperventilerende vrouw niet in staat om uit te leggen wat er was gebeurd.

Passanten moesten helpen. Pas toen een voorbijganger de mobiele telefoon overnam, kreeg de meldkamer het exacte adres.

Shahzad Shariq kwam in 2011 naar Denemarken. In begin werkte hij als schoonmaker, maar de laatste jaren heeft hij met de taxi gereden.

In Denemarken heeft de Pakistaan een vrouw en drie kinderen.

Bron:

http://nyheder.tv2.dk/krimi/2018-08-08-chauffor-voldtog-kvinde-pa-bagsaedet-af-taxa

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6975 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Zweden kan wat leren van Denemarken: Pakistaanse verkrachter levenslang uitgewezen

  1. In het begin werkte hij als schoonmaker en daarna werd hij taxi chauffeur.
    Dat doen al die moslims…..lekker in de auto mensen rondrijden en dus te lui om echt te werken.
    In de taxibranche stikt het van de Turken, Marokkanen en ander gespuis.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s